Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

Juszes-ale wypas!!!! super Grynio!!! takie prezetny uwielbiam!
dzięki wielkie!!!
Witaj Iza!!! dawno Cię nie było-masę roboty miałaś i ta ostatnia interwencja:(
http://www.youtube.com/watch?v=BC6i8I-HdPw
filmik super-słodak mordusia-to napewno z USA-widać, że to nie jest wzorcowy Gryfonik-już nawet nie o kolor chodzi-całą kufa, sylwetka-ale film trafiony!!!
Misiaczek=to teraz jużwiem, że razem działącie w avatarkach ruchomych i takich super bajerach z Juszes:p dobrze wiedzieć, kogo mam nękać raz po raz:p z przeróbkami:p
Gosia-wielkie dzięki

Czarodziejka-wiem-zawsze właściciel jest ponoć podobny do swoich piesków-u mnie mówią, że podobieństwo jest duże-oczy.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oktawia,to jest największy gif jaki udało mi się wkleić na dogo :).
Zrobiłam dla Ciebie 8 wersji dużych,tak jak prosiłaś i próbowałam wysłać Tobie pocztą,ale zapchałam tylko sobie skrzynkę i wszystkie maile z gifami,ktore Ci wysłałam,do mnie wróciły z komunikatem,że wiadomość została wygenerowana.
Na darmowych serwerach pisze,że tylko wchodzą do 1,5 MB a te które Ci zrobiłam w rozmiarze 250x250 pikseli miały po 20 pare MB.

Posted

Misiaczek:crazyeye: ale bajer:razz: :crazyeye: super!!! dzięki:loveu: musisz się naprawdę napracować nad takim zamówieniem-to na pewno nie jest łatwe:shake:
oj Puli jasne że marudziłam:motz: bo nawlepiałam fotek i w dodatku urodzinku Gryfcia czy Dandiego były a tu nawet mucha nie siadła:shake: a teraz proszę! gwarno tu jak na Marszałkowskiej:p :multi: .
Tak Lothia-coś działo się przez ostanie 3 dni z emotikonami i innymi drobiazgami-ale teraz już wszystko chodzi sprawnie;) !
Juszes i Puli-wsółpracucjcie dalej:multi: rewelacyjne te Wasze animacje:loveu: .

a na deser mam "prezent" tym razem ja dla Juszes:razz: :

to banerek dla Ciebie:lol: IzaiFidel już ma Czarusia teraz kolej na Ciebie:lol: specjalnie zrobiła go Luthien.

Posted

Witaj Pysia po tak długie przerwie:multi: tyle Cię nie było-myślałam, że już zapomniałaś o nas:-( a tu masz taka niespodzianka:p

a pewnie, gify animowane-full bajer:cool3: to Misiaczek takie robi:razz: i Juszes też taka zdolna:razz:

Posted

Coś Ty Juszes-zapomnij o kodach:lol: po prostu klikasz prawym klawiszem myszki w ten banerek "kopiuj" potem wchodzisz w Panel Użytkownika---dalej Edytuj Podpis i "wklej" też prawym klawiszem myszki----potem Zapisz podpis i już masz:p !!!!

Na tej samej zasadzie mam w swoim banerku 4 banerki ze strony amerykańskiej-idę na skróty-nigdy z kodów nie korzystam-tylko kopiuj i wklej:lol: i do przodu:multi:

Posted

Oktawia powiedz mi,jak dużo Dandi jest mniejszy od Gryfika?Ile ważą twoje maluchy?Jak mi powiesz będę miała mniej więcej obraz w porównaniu do mojego Sotusia.On waży 4,9kg.Sylwii Lalek jest dokładnie o kilogram lżejszy i ten kilogram robi wielką różnicę u tak małych piesków ;).On jest maciupeńki w stosunku do Sotka.No i Sotuś ma długi włos,to mu też nadaje objętości.A jak go kupiłam ważył 4 kilo.

Posted

[quote name='oktawia6']Coś Ty Juszes-zapomnij o kodach:lol: po prostu klikasz prawym klawiszem myszki w ten banerek "kopiuj" potem wchodzisz w Panel Użytkownika---dalej Edytuj Podpis i "wklej" też prawym klawiszem myszki----potem Zapisz podpis i już masz:p !!!!

Na tej samej zasadzie mam w swoim banerku 4 banerki ze strony amerykańskiej-idę na skróty-nigdy z kodów nie korzystam-tylko kopiuj i wklej:lol: i do przodu:multi:

dzięki, sorry ze tak późno odpisuje, ale dogo znowu się spsulo i powiadomienia mi ie dochodzą, a banerrek już wstawiony :) O ile dobrze wykonałam twoje instrukcjie :P

Posted

Bravo!!! działa Juszes:lol:

Dzisiaj Gryfik kończy 2 latka i 10 miesięcy-wszystiego najlepszego mój mały solenizancie:BIG: :new-bday: :buzi:

Misiaczek-Dandiś waży dokładnie 4.700-jest sporo mniejszy od Gryfika-Gryfik waży 6.500 - dokładnie-jes widoczna różnica między nimi.

Posted

[quote name='oktawia6']
Juszes i Puli-wsółpracucjcie dalej:multi: rewelacyjne te Wasze animacje:loveu: .

Cos ci sie z radości pokręciło! Ta współpraca polega na tym,ze Juszes robi,a ja podziwiam:eviltong:
Ja za ciemna jestem na takie bajery....

Posted

bajeczny:loveu:

Juszes super rewelacja-on mówi "pa,pa" i mruga oczkiem;) ale miałaś super inwencję!!! Dziękuję:Rose:
Bigos-wielkie dzięki za śliczne życzenia!!! witam po dłuższej przerwie:multi:
Puli-fakt;) współpraca Juszes & Misiaczek ale chyba o Tobie myślałam:p i tak napisałam:razz: .
Gryfik był wczoraj solenizantem a ja dzisiaj a jutro Dandiś:razz:

Jutro bardzo ważny dzień dla mnie-Gryfik ma jutro kastrację (w narkozie wziewnej) rano jestem z nim w klinice.

Posted

[quote name='oktawia6']

bajeczny:loveu:

Puli-fakt;) współpraca Juszes & Misiaczek ale chyba o Tobie myślałam:p i tak napisałam:razz: .
Gryfik był wczoraj solenizantem a ja dzisiaj a jutro Dandiś:razz:

Jutro bardzo ważny dzień dla mnie-Gryfik ma jutro kastrację (w narkozie wziewnej) rano jestem z nim w klinice.

Moja współpraca z Juszes,rownież polega na podziwianiu jej prac ;).
Gif z Gryfikiem the best :happy1:.Extra,super,cud,miód :evil_lol: :klacz:.
-------------------------------------------------------------------------
No to Oktawia Tobie też życzymy pomyślności i zdrówka :Rose:.

---------------------------------------------------------------------------
Dla Dandisia życzonka wieczorem,bo muszę zrobić pocztówkę urodzinową,żeby sprawiedliwie było ;).
--------------------------------------------------------------------------
Co do kastracji Gryfika,wszystko będzie dobrze.
Gryfciu dochodź prędko do siebie :kiss_2:.