oktawia6 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Juszes-ale wypas!!!! super Grynio!!! takie prezetny uwielbiam! dzięki wielkie!!! Witaj Iza!!! dawno Cię nie było-masę roboty miałaś i ta ostatnia interwencja:( http://www.youtube.com/watch?v=BC6i8I-HdPw filmik super-słodak mordusia-to napewno z USA-widać, że to nie jest wzorcowy Gryfonik-już nawet nie o kolor chodzi-całą kufa, sylwetka-ale film trafiony!!! Misiaczek=to teraz jużwiem, że razem działącie w avatarkach ruchomych i takich super bajerach z Juszes:p dobrze wiedzieć, kogo mam nękać raz po raz:p z przeróbkami:p Gosia-wielkie dzięki Czarodziejka-wiem-zawsze właściciel jest ponoć podobny do swoich piesków-u mnie mówią, że podobieństwo jest duże-oczy. Quote
lothia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 jakie superaśne awatarki, Oktawia jak tam zwierzaki się chowają,przyznam że nie nadążam za Tobą [też macie coś z dogo nie halo?] Quote
Juszes Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Mamy mamy :/ po pierwse nie pokazują się avatary, po drugie niektóre ikony i eminotki :( Quote
puli Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Oktawia,ale tłoczno u twoich milusińskich.A jakie masz wypasione bajery! Niedawno marudziłaś,ze nikt tu nie zagląda..... Quote
misiaczek Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Oktawia,to jest największy gif jaki udało mi się wkleić na dogo :). Zrobiłam dla Ciebie 8 wersji dużych,tak jak prosiłaś i próbowałam wysłać Tobie pocztą,ale zapchałam tylko sobie skrzynkę i wszystkie maile z gifami,ktore Ci wysłałam,do mnie wróciły z komunikatem,że wiadomość została wygenerowana. Na darmowych serwerach pisze,że tylko wchodzą do 1,5 MB a te które Ci zrobiłam w rozmiarze 250x250 pikseli miały po 20 pare MB. Quote
oktawia6 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Misiaczek:crazyeye: ale bajer:razz: :crazyeye: super!!! dzięki:loveu: musisz się naprawdę napracować nad takim zamówieniem-to na pewno nie jest łatwe:shake: oj Puli jasne że marudziłam:motz: bo nawlepiałam fotek i w dodatku urodzinku Gryfcia czy Dandiego były a tu nawet mucha nie siadła:shake: a teraz proszę! gwarno tu jak na Marszałkowskiej:p :multi: . Tak Lothia-coś działo się przez ostanie 3 dni z emotikonami i innymi drobiazgami-ale teraz już wszystko chodzi sprawnie;) ! Juszes i Puli-wsółpracucjcie dalej:multi: rewelacyjne te Wasze animacje:loveu: . a na deser mam "prezent" tym razem ja dla Juszes:razz: : to banerek dla Ciebie:lol: IzaiFidel już ma Czarusia teraz kolej na Ciebie:lol: specjalnie zrobiła go Luthien. Quote
Pysia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Witaj :multi: Ale fajnie się u Ciebie zrobiło :multi: A gify...normalnie mnie zatkało :crazyeye: Ja też kcem takie.....Buuuuuuuuuuuuuuu Quote
oktawia6 Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Witaj Pysia po tak długie przerwie:multi: tyle Cię nie było-myślałam, że już zapomniałaś o nas:-( a tu masz taka niespodzianka:p a pewnie, gify animowane-full bajer:cool3: to Misiaczek takie robi:razz: i Juszes też taka zdolna:razz: Quote
Juszes Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 a jaki jest kod na ten bannerek? :) Chętnie wstawie, może to pomoże temu biednemu psiakowi Quote
oktawia6 Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Coś Ty Juszes-zapomnij o kodach:lol: po prostu klikasz prawym klawiszem myszki w ten banerek "kopiuj" potem wchodzisz w Panel Użytkownika---dalej Edytuj Podpis i "wklej" też prawym klawiszem myszki----potem Zapisz podpis i już masz:p !!!! Na tej samej zasadzie mam w swoim banerku 4 banerki ze strony amerykańskiej-idę na skróty-nigdy z kodów nie korzystam-tylko kopiuj i wklej:lol: i do przodu:multi: Quote
misiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Oktawia powiedz mi,jak dużo Dandi jest mniejszy od Gryfika?Ile ważą twoje maluchy?Jak mi powiesz będę miała mniej więcej obraz w porównaniu do mojego Sotusia.On waży 4,9kg.Sylwii Lalek jest dokładnie o kilogram lżejszy i ten kilogram robi wielką różnicę u tak małych piesków ;).On jest maciupeńki w stosunku do Sotka.No i Sotuś ma długi włos,to mu też nadaje objętości.A jak go kupiłam ważył 4 kilo. Quote
Juszes Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='oktawia6']Coś Ty Juszes-zapomnij o kodach:lol: po prostu klikasz prawym klawiszem myszki w ten banerek "kopiuj" potem wchodzisz w Panel Użytkownika---dalej Edytuj Podpis i "wklej" też prawym klawiszem myszki----potem Zapisz podpis i już masz:p !!!! Na tej samej zasadzie mam w swoim banerku 4 banerki ze strony amerykańskiej-idę na skróty-nigdy z kodów nie korzystam-tylko kopiuj i wklej:lol: i do przodu:multi: dzięki, sorry ze tak późno odpisuje, ale dogo znowu się spsulo i powiadomienia mi ie dochodzą, a banerrek już wstawiony :) O ile dobrze wykonałam twoje instrukcjie :P Quote
oktawia6 Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Bravo!!! działa Juszes:lol: Dzisiaj Gryfik kończy 2 latka i 10 miesięcy-wszystiego najlepszego mój mały solenizancie:BIG: :new-bday: :buzi: Misiaczek-Dandiś waży dokładnie 4.700-jest sporo mniejszy od Gryfika-Gryfik waży 6.500 - dokładnie-jes widoczna różnica między nimi. Quote
oktawia6 Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Dziękuję Misiaczek za życzenia-piękna pocztówka z Gryfciem:loveu: cudo:eviltong: :loveu: Quote
bigos Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ale trafiłam!!!!!!!!!!!!Na urodzinki:multi: Oczywiście także skladam życzenia a Bigosek merdanie ogonkiem;) Quote
Juszes Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 SPÓŹNIONE ŻYCZENIA OD JUSZES!!! No i mały prezencik ;D Quote
puli Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='oktawia6'] Juszes i Puli-wsółpracucjcie dalej:multi: rewelacyjne te Wasze animacje:loveu: . Cos ci sie z radości pokręciło! Ta współpraca polega na tym,ze Juszes robi,a ja podziwiam:eviltong: Ja za ciemna jestem na takie bajery.... Quote
oktawia6 Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 bajeczny:loveu: Juszes super rewelacja-on mówi "pa,pa" i mruga oczkiem;) ale miałaś super inwencję!!! Dziękuję:Rose: Bigos-wielkie dzięki za śliczne życzenia!!! witam po dłuższej przerwie:multi: Puli-fakt;) współpraca Juszes & Misiaczek ale chyba o Tobie myślałam:p i tak napisałam:razz: . Gryfik był wczoraj solenizantem a ja dzisiaj a jutro Dandiś:razz: Jutro bardzo ważny dzień dla mnie-Gryfik ma jutro kastrację (w narkozie wziewnej) rano jestem z nim w klinice. Quote
loozerka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :new-bday: :tort::bday: :new-bday: :tort: :bday: :new-bday: :tort: :bday: Oktawia, spoznione, ale bardzo gorące życzenia urodzinowe :))) Quote
misiaczek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='oktawia6'] bajeczny:loveu: Puli-fakt;) współpraca Juszes & Misiaczek ale chyba o Tobie myślałam:p i tak napisałam:razz: . Gryfik był wczoraj solenizantem a ja dzisiaj a jutro Dandiś:razz: Jutro bardzo ważny dzień dla mnie-Gryfik ma jutro kastrację (w narkozie wziewnej) rano jestem z nim w klinice. Moja współpraca z Juszes,rownież polega na podziwianiu jej prac ;). Gif z Gryfikiem the best :happy1:.Extra,super,cud,miód :evil_lol: :klacz:. ------------------------------------------------------------------------- No to Oktawia Tobie też życzymy pomyślności i zdrówka :Rose:. --------------------------------------------------------------------------- Dla Dandisia życzonka wieczorem,bo muszę zrobić pocztówkę urodzinową,żeby sprawiedliwie było ;). -------------------------------------------------------------------------- Co do kastracji Gryfika,wszystko będzie dobrze. Gryfciu dochodź prędko do siebie :kiss_2:. Quote
SuperGosia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Gryfcio jest właśnie operowany, myślimy o NIM cieplutko i trzymamy łapki. Quote
Recommended Posts