oktawia6 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 dzięki Olcha-i witam po dłużej nieobecności w naszej galerii!!!:lol: Goldenka-zapraszam częściej;) dzisiaj się bardzo pomyliłam z tej mojej gorliwości-okazało się że termin EKG mamy na jutro a nie dzisiaj-więc jutro po raz drugi jadę-przy okazji krew Gryfikowi pobiorą-cały komplet-dobrze, że jednym autobusem-specjalnie dobierałam godzinę bez korków-by siedzieć z Gryfikiem-o 20-tej już jest luźno dzisiaj też nic się nie działo-w lecznicy spotkałam Lavinię-uratowała ciężarną Buldożkę znalezioną w lesie w Serocku-wyciągnęla ją ze schroniska-w zaawansowanej ciązy z Maupą4 a w autobusie zemdlała młoda dziewczyna-tak poza tym nic się nie działo-a w lecznicy dziki tłum!!! Gryfio na rączkach-strasznie drżał-był mocno wystraszony-tuliłam go-jutro znowu to samo-wezmę mu jakiś przysmakw sklepiku jakieś nowe szeleczki by się dla niego znalazły! te już mocno sfatygowane-niech ma synek porządne. Quote
LAZY Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Bardzo mnie cieszy, że Viki znalazła u Ciebie dom! Życzę dużo zdrówka dla niej i dla pozostałej dwójki! Quote
oktawia6 Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Dzięki Lazy-tak mało jesteś w galerii Gryfcia:-( ale, że się pojawiłaś:multi: to ma coś specjalnego dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=5hVq3vSKOiU jakby co to mam jeszcze kilka w zanadrzu:ylsuper: :roflt: :scared: dzisiaj byłam z Gryfikiem na EKG-ma arytmię:-( Doktor zapytał się czy Gryfik przechodził zapalenie płuc czy grypę...:crazyeye: odparłam, że nie ale większość życia choruje i ciągle praktycznie jest na antybiotykach:shake: -przepisał lek nasercowy-nazwa leku na recepcie-teraz nie zerknę-wszyscy już śpią, została mu pobrana krew na morfologię z rozmazem, OB, cały profil tarczycowy, cholesterol, trójglicerydy-wszystko co jest możliwe-włącznie z sodem i potasem, biochemiąi tak dalej-warto i należy-zapłaciłam 140 zł-ale za bardzo okrojone dałąbym jakieś 50 zł a tak ma full-jutro jadę odebrać pierwszą część wyników zaś pojutrze pozostała część. Na odchodnym zapoznał się dyskretnie z Yorkiem...podniósł nogę i centralnie prosto mu w wypielęgnowaną mordkę chciał obsikać:crazyeye: :evil_lol: ale nie pozwoliłam mu-był taki grzeczny ten Yorkuś-że szkoda mu mordki:razz: ale zwyczaje:-o -pierwszy raz widziałam by Gryfio vel angel coś takiego zrobił!. Do Viktorii natomiast przyjeżdża we czwartek behaviorystka...zobaczymy to ciężki przypadek-ale niech spróbuje. Quote
Czarodziejka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Witaj, Oktawio - nie mam teraz czasu na czytanie wszystkiego na wszystkich moich wątkach, ale bardzo jestem ciekawa, co u Viczki. Odniosę się do tego, co wyżej napisała SuperGosia - Frotka też ma naturę podobną do Viki i może podobne piekło przeszły. Na początku była potulna i łagodna, a teraz...:mad: 1- zagryzione kociątko:-( 2- pogryziona wielokrotnie córeczka:placz: 3- humory, fumy i dąsy, szczególnie jeśli chodzi o miejsca do spania, leżenia itp.:evil_lol: Słucha tylko mnie. W dodatku właśnie ma ciecz i nadstawia kościsty zadek Miśkowi, a dziś zapragnęła dać nogę do takiego Ciapka z sąsiedztwa:cool3: Ale jak mi spojrzy w oczy...:lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Dzień dobry wszystkim :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ty to masz nie wesoło z tymi psiakami :( dzisiaj byłam z Gryfikiem na EKG-ma arytmię:-( Doktor zapytał się czy Gryfik przechodził zapalenie płuc czy grypę...:crazyeye: odparłam, że nie ale większość życia choruje i ciągle praktycznie jest na antybiotykach:shake: -przepisał lek nasercowy-nazwa leku na recepcie-teraz nie zerknę-wszyscy już śpią, została mu pobrana krew na morfologię z rozmazem, OB, cały profil tarczycowy, cholesterol, trójglicerydy-wszystko co jest możliwe-włącznie z sodem i potasem, biochemiąi tak dalej-warto i należy-zapłaciłam 140 zł-ale za bardzo okrojone dałąbym jakieś 50 zł a tak ma full-jutro jadę odebrać pierwszą część wyników zaś pojutrze pozostała część Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Wiem, wiem, że Was zaniebduję, ale czasu mi na wszystko brak. Jak go troszkę znajde to staram się chociaz starych zajomych poodwiedzać, ale tyle ich jest, ze zazwyczaj noc mnie zastaje. Widze, że Gryfik nadal choruje...tak mi przykro, że musisz się o niego ciągle martwić. Pozdrawiamy serdecznie :buzi: Quote
loozerka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 wreszcie i ja tu trafilam, myslalam, ze Oktawia zniknęła, a ona Viktorię do swoich gremlinsików przeniosła. mają rozkoszne te mordki :) Quote
misiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Oktawia,narazie 3 gify wstawiam.Później coś jeszcze wymyślę. Acha,w Twoim profilu jest Twój adres e-mail,więc ten gif z metamorfozą Viktorii wyślę Ci większy do prywatnego archiwum.Bo tu na forum tylko mały wchodzi (ten wiekszy jest za ciężki ;)). -------------------- Za ten ostatni,mam nadzieję,że Twój TZ się nie obrazi...ale nie mogłam się oprzeć,taki przystojny pan ;) :lol:. Quote
loozerka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 fiu, fiu!!! misiaczku zdolna z Ciebie osoba, bardzo :) A Tz to się chyba nie obrazi, kto by tam się za takiego obnażonego przystojniaka obrazał :evil_lol: Quote
misiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='loozerka']fiu, fiu!!! misiaczku zdolna z Ciebie osoba, bardzo :) A Tz to się chyba nie obrazi, kto by tam się za takiego obnażonego przystojniaka obrazał :evil_lol: No właśnie...ja napewno bym się nie obraziła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Chyba wstawię jego fotkę w swojej galerii,może będzie większe zainteresowanie Quote
misiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 I jeszcze na dobranoc pocztóweczka ;) Quote
oktawia6 Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 o jaaaaa Misiaczek-właśnie jestem na etapie dziękowania:loveu: Tobie i wybrałam jeszcze 2 zdjęcia-te gify po prostu wymiatają! a ta pocztówka-no nieee- sylwia-drżyj-masz mocną konkurencję:razz: bardzo dziękuję Misiaczek i jeszcze zaraz wkleję2 fotki do takiej ruchomej aranżacji!!! a Viktoria przed i po po prostu cudo! Dzięki też Lazy za rewizytę-wiedziałam, że Thomas Cię przyciągnie:eviltong: - Gryfik ma arytmię i niedotlenienie serca-do tego dzisiaj odebrałam wyniki krwii-dużo tego jest-ma zwaloną tarczycę do tego dwukrotnie przekroczony poziom FT3 i FT4 - zaś podstawowego oznaczenia tarczycy by jednoznacznie określić czy nadczynność czy niedoczynność TS-w Polsce się nie wykonuje-jesteśmy zacofani-dopiero największe laboratorium w WArszawie zamierza sprowadzić z Niemiec co trzeba by zaczęto to wykonywać. Chciałam nawet jego krew zamrozić i wysłać do badania do Niemiec - ale nie ma takiej opcji. Do tego jestem z siebie dumna-to wstyd-to ja zleciłam mu te wszystkie badania-począwszy od EKG serca skończywszy na profilu tarczycowym:roll: -szkoda, że wetem nie zostałam-kilkadziesiąt wizyt lekarskich-żenada- i nikt tego nie zaproponował-:shake: ale obciach dla lekarzy:oops: :shake: , jedyne co mogę się zapytać dodatkowo to czy TSH mogą zrobić na ludzkiej aparaturze tj. w ludzkim laboratorium-oby to było miarodajne-tego muszę się dowiedzieć a w piątek jadę do lekarza z tymi badaniami-to już kawał roboty odwaliłam-choć z tego ma satysfakcję, że jak cielę nie czekam aż pies będzie całkiem w rozsypce-a potem mi powiedzą, "coż-to tylko pies-a my też ludzie i każdy może się mylić" :angryy: otóż nie-nie dopuszczę do tego:diabloti: bo mam wszytko co trzeba w ręku-teraz dobry tyrolog niech zadziała i kastracja-Arthroflex na spondylozę-i już jesteśmy na odpowiedniej drodze-przy okazji jak będzie w narkozie to niech ten kamieć mu z zębów usuną-mimo preparatów i tak się osadza. Quote
Korenia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :lol: :lol:Świetna galeria :lol: :lol: Moja mama akurat weszła w bardzoo jej się spodobały.. opowiedziałam jej jak to twój chłopak podrózował przez 20 godzin... Quote
oktawia6 Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Korenia napisał(a)::lol: :lol:Świetna galeria :lol: :lol: Moja mama akurat weszła w bardzoo jej się spodobały.. opowiedziałam jej jak to twój chłopak podrózował przez 20 godzin... aaa tu jesteń Korenia-witam Ci ciepło:loveu: :p :lol: tak, to prawda-20 godzin-nigdy bym psa samego nie spakowała jak walizki i na taki transport bym nie zezwoliła-ale nie można mierzyć innych swoją miarą:angryy: -a Viktoria nie jest od hodowcy-chociaż wiem na czym stoję-z makabrycznych warunków po traumatycznych przejściach-psychopata ją jakiś bił-jeszcze tylko takiej podrózy jej brakuje to już pełen "komplet" by był:shake: . Quote
Korenia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Tak ogólnie rzecz biorąc to wiesz, że pamiętam Cie z pupili ;> ? :P Wpisałaś mi sięna 'stronce' Amy ;) I zapamniętałam te 2 orginalne pysie ;) Quote
oktawia6 Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Korenia napisał(a): Tak ogólnie rzecz biorąc to wiesz, że pamiętam Cie z pupili ;> ? :P Wpisałaś mi sięna 'stronce' Amy ;) I zapamniętałam te 2 orginalne pysie ;) taaak?:p o rety-uwielbiam ten portal-ale wchodzę tam ostatnio coraz żadziej-dodałam nowe zdjęcia-ale nie "szaleję" jak kiedyś:oops: a to bardzo miłe, że nas zapamiętałaś-jest tu jeszcze Goldenka-też z Pupili- i też nas zapamiętała:lol: zazwyczaj jak ktoś do mnie wchodził to często odwiedzałam go później-na jego stronie-to bardzo miłe:lol: na przykład SylwiaSkalska-też tutaj jest gościem-a ja jej;) -ma również Gryfonika-i ją też poznałam z Pupili-nawet jej Lalusia na żywo widziałam:multi: :lol: ! Quote
oktawia6 Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Misiaczek-a możesz zrobić takie ruchome zjawisko jak powyżej-tylko żadnych facetów=:boom: a potrafisz zrobić tak by obraz się ruszał jak tafla wody? Te 2 zdjęcia Misiaczku jakbyś mogła w jedno połączyć-a możesz zrobić takie nie pomniejszone-dla odmiay? P.S. zdjęcia Misiaczek wybrałaś super-te same i ja bym wybrałą do tej projekcji-masz oko!!! Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Owszem, zauważalna jest niewielka doza podobieństwa :razz: Quote
misiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 oktawia6 napisał(a): Misiaczek-a możesz zrobić takie ruchome zjawisko jak powyżej-tylko żadnych facetów=:boom: Żadnych facetów ;) :sg168::oops: oktawia6 napisał(a):a potrafisz zrobić tak by obraz się ruszał jak tafla wody? Niestety,jeszcze nie potrafię :shake:.Jestem samoukiem,mam programik i dopiero od jakiegos tygodnia kombinuję z gifami,czego efektem narazie są tylko takie jakie zrobiłam dla Ciebie :).Od kilku dni miałam zamiar właśnie nauczyć się jak zrobić aby ruszał się tylko jeden element np.noga,oko,woda itp,ale wciąż czasu brak i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać ;) :lol:.A tego mrugajacego Sotusia,co widziałaś u mnie w galerii to zrobiła Juszes :).Więc póki ja nie załapię jak to się robi,to możesz ją poprosić.Widzę,że i do Ciebie zagląda :). oktawia6 napisał(a):Te 2 zdjęcia Misiaczku jakbyś mogła w jedno połączyć-a możesz zrobić takie nie pomniejszone-dla odmiay? Mogę zrobić nie pomniejszone,tylko nie wiem jak wkleić,ponieważ darmowe serwery do wklejania fotek przyjmują tylko,bodajże do 1,5 MB fotkę.A takie gify są dużo cięższe.Podobno mozna jakoś te kilogramy zdjąć(niewiem jak),ale już później nie ma gif efektu,jest bez kolorów i taki jakiś przezroczysty.Więc jeśli zrobię duży to wyślę Ci na maila. A powiększoną metamorfozę Viktorii dostałaś??? oktawia6 napisał(a):P.S. zdjęcia Misiaczek wybrałaś super-te same i ja bym wybrałą do tej projekcji-masz oko!!! No i cieszę się,że gify mojej roboty podobają sie Tobie ;) :). Quote
SuperGosia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Okta, jednak tu wlazlam po polnocy :roll: Pani, o ktorej Ci mowilam ma nick Mrzewińska, sprobuj napisac PM - ja zaczelam, ale dzis leb mam zaprzatniety wiesz czym :roll: i po prostu sie do tego nie nadaje. Napisz mi tez, czy graty once again wstawic na allegro (PM, SMS, czy jak wolisz). Buuuziiiakiiii Quote
Iza i Fidel Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Dawno mnie tu nie bylo....:( Czas niestety,a raczej jego brak. Ale zdjecia nowe (dla mnie) poogladalam. Slicznosci,pysie slodziutkie-uwielbiam Twoje pieski,Oktawio ! A widzialas tego: http://www.youtube.com/watch?v=BC6i8I-HdPw One maja takie spojrzenia jak dzieci i pysie do calowania. Fantastyczne pieski !! W ogole gdzies na youtube widzialam jak sie bawi gryfonik z bokserem(Sylwi psy tez widzialam podczas zabawy).Super !! Quote
Recommended Posts