Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 oooo i impreza gryfikowa :multi: :multi: :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Witaj Oktawia :multi: Sliczne sa Twoje gryfoniki malutkie :loveu: Zycze duzo zdrowka :loveu: Jutro doczytam reszte, bo juz literki mi sie rozmazuja; jestem na etapie diagnozy Gryfika u prof. :placz: :shake: Quote
oktawia6 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 witam psy obronne:evil_lol: u bezbronnych:cool3::diabloti: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 oktawia6 napisał(a):witam psy obronne:evil_lol: Nie obronne, tylko bojowe :razz: i tylko jeden, bo drugie to zmiksowane, nie wiadomo z jakis ras - a w typie bull to ma tylko uszy :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 paula_z napisał(a):Nie obronne, tylko bojowe :razz: i tylko jeden, bo drugie to zmiksowane, nie wiadomo z jakis ras - a w typie bull to ma tylko uszy :evil_lol: Wiem cioteczko Paulo, że bojowe-bojowa to ja a obronne to one:diabloti: a obronne i bezbronne to mój mix:lol: -wklej tu w naszej galerii jeśłi możesz najlepszą fotę swojego przystojniaka będę szczęśliwa:multi: jakieś śliczne zdjątko wybierz i wstaw tu do pysi moich:evil_lol: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Czesc Oktawio i Malutkie Robaczki :loveu: Hmm...najsliczniejsza fotke :hmmmm: ? Tylko jedna? :evil_lol: Moze byc ta? : Moj dzidzius kochany :loveu: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 i ja odwiedzilam :multi: czesc Oktawia:multi: Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 :sleep2: Paula ia Evaxon-witajcie nocne motyle:multi: Paula nie bój żaby na razie jedna ale jak sytuacja będzie stosowna to poproszę tę fotkę przy temacie o wargach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: -i zapytam Was czy też lulacie ze swoimi dzidziami?:loveu: P.S. Dziewczęta już poszły spać z dzidziami Quote
lothia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 widziałam, widziałam na żywo:multi: są kochane i musze powiedzieć że o ile na fotach bardziej podobał mi się Gryfik to na żywca oba są tak samo kochane, Dandi podbił mnie swoja nieśmiałością jest taaaki koffany i przyszedł do mnie z zabaweczką :loveu: , a Gryfik to straszny miziak i Oktawia kłamie :evil_lol: to są straszne psy bojowe ,wiem co mówię:diabloti: [SIZE="1"]Oktawia spać przez Ciebie nie mogę,mam wyrzuty sumienia i mam nadzieję że wszystko będzie ok:lol: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 oktawia6 napisał(a):i zapytam Was czy też lulacie ze swoimi dzidziami?:loveu: :hmmmm: znaczy, chodzi Co o to, czy pies spi w lozku ze mna ;)? Oczywiscie, ze tak, na podusi, pod kolderka :lol: To jest piesek kanapowy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a moja tylko wlazi do lozka ok 11:evil_lol: a takto to nie sypia ze mna:eviltong: Quote
bonita Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a)::hmmmm: znaczy, chodzi Co o to, czy pies spi w lozku ze mna ;)? Oczywiscie, ze tak, na podusi, pod kolderka :lol: To jest piesek kanapowy :evil_lol: A ja widze ze lezy na skórze z tygrysa( pewno upolował:evil_lol: ) Quote
bonita Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 oktawia6 napisał(a): Świetne te Gryfoniki coraz bardziej podoba mi się ta rasa:loveu: A jaki one mają charakter sa z nich łobuzy, czy raczej spokojne? Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 bonita napisał(a):A ja widze ze lezy na skórze z tygrysa( pewno upolował:evil_lol: ) Hihi, to jest kocyk na psiej sofie :cool3: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Witam gryfooniki :razz: jak tam wizytka stylistki???? :razz: Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Witam całą gromadkę psich serduszek na galerii moich Red Nose'ów:eviltong: . Lothia tak one są elfami:loveu: -mówiłam Ci. Aaaa powiem Wam, że dzisiaj była wizyta stylistki-wyglądają zaje...fajnie-po prostu perfekcyjnie wytrymowane-coś pięknego:crazyeye: . Gryfik niestety nie może długo stać (tak jak to jest przy strzyżeniu piesek stoji na stole fryzjerkim przywiązany delikatnie do tzw. "szubienicy") omdlał na chwilę i ja prawie też nie mówiąc o fryzjerce-która omało zawału nie dostała:crazyeye: zrobiłyśmy przerwę i potem dokończenie zaś Dandi jak to Dandi nie lubi jak mu się coś robi przy główce-jak zwykle się "rzucał" reszta ciała mu nie przeszkadza-lubi podgalanie przy jajeczku i :oops: :oops: tam stoji spokojnie:eviltong: :razz: cwaniak:p . Dostały w prezencie kosteczki wapienne do gryzienia, 2 lux puszeczki do jedzenia, psie ciasteczka Bosha a ja super kubeczek:loveu: z k9-jutro pojadę do siostry to porzyczę aparat i zrobię im sesję zdjęciową-będziecie zachwycone dziewczęta:cool3: :crazyeye: . Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 haha no niezle twoje wypicowane a moja sie w padnince dzis tarzala a ja szamponu nie mam :lol: fuj smierdzi od niej :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 evaxon napisał(a):haha no niezle twoje wypicowane a moja sie w padnince dzis tarzala a ja szamponu nie mam :lol: fuj smierdzi od niej :evil_lol: :-o :-o :-o o biedna-tu jutro jakiś kup szampon w zoologu u nas Arkadia czynna całą niedzielę to jakbyś była po sąsiedzku to już byś miała szamponik ale może nie jest tak źle i u Ciebie coś czynne w niedzielę przy domu? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hehe jasne ze jest tylko czy zwleke swoje 4 literki z łóżka przed 13:hmmmm::evil_lol: a jak nie to posmierdzi do poniedzialku hahaha a co tam ludzia na wsi pachnie tak caly rok :lol: Quote
oktawia6 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 ooo, Evaxon to zapaszek musi się unosić po całym mieszkaniu:diabloti: -to dzisiaj z buziaczków nici? nie wposmnę już o całowaniu brzusia:eviltong: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
misiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Witam Dandusia i Gryfika :). Są to prawdziwe psy obronne ;) :evil_lol:.Pewnie chowają się za Oktawią i chcą aby ich bronić ;) :evil_lol:. A ta fotka ukazuje ich bojowe oblicza ;) :eviltong:.Ach te groźne miny i jeszcze na dodatek szczerzą kły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Strach się bać :lol: :lol: :lol:. Oktawia masz extra dzieciaki :lilangel::iloveyou:. Quote
oktawia6 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Dzięki wielkie Misiaczek:p oraz podwójne dzięki za powiększenie fotki-powiedz jak to się robi? ja korzystam z host it-i resize imgae jak klika to nic się nie zmiania potem:roll: (oczywiście rameczka tutaj jest już extra:multi: ) Dzisiaj będzie nowa porcja fot wieczorem:razz: Quote
e.v.a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 dziendoberek :evil_lol: no i wstalam za pozno ..poza tym pada wiec i tak by mi sie nie chcialo isc do sklepu :evil_lol: z tym smrodkiem to nie jest tak zle :evil_lol: smierdzi tylko jak sie nocha zblizy sie do niej ale głaskac mozna przeciez na odległosc(jakas miotła kijem czy czyms:hmmmm::evil_lol: ) Quote
misiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 oktawia6 napisał(a):Dzięki wielkie Misiaczek:p oraz podwójne dzięki za powiększenie fotki-powiedz jak to się robi? ja korzystam z host it-i resize imgae jak klika to nic się nie zmiania potem:roll: (oczywiście rameczka tutaj jest już extra:multi: ) Dzisiaj będzie nowa porcja fot wieczorem:razz: No to czekamy na foty :). Oktawia ja polecam darmowy program do zmniejszania zdjęć. http://www.fookes.com/ezthumbs/ Jak już ściągniesz plik i zapiszesz na dysku,to wchodzisz i szukasz w swoich folderach fotki,którą chcesz zmniejszyć.Po czym klikasz w nią .Następnie klikasz w MAKE i OK. Na dogo mozna zamieszczać fotki o rozmiarze 500x500 pikseli,więc przed zmniejszaniem ustaw sobie ten rozmiar.Wchodzisz settings: max width-500 i max height-500. No i później,jak już masz pomniejszone fotki na dysku,wchodzisz na jakiś darmowy serwer( ja korzystam z http://www.imageshack.us/) gdzie można umieszczać fotki.Wchodzisz na PRZEGLĄDAJ,szukasz swojej pomniejszonej fotki na dysku,klikasz w nią i OTWÓRZ,poźniej HOST IT.Po chwili zdjęcie pojawi się na serwerze i razem z nim różne kody.Ciebie interesuje ten przy Direct link to image.Podświetlasz ten kod,kopiujesz i wklejasz na dogo. Mam nadzieję,że nie napisałam zbyt chaotycznie,zresztą Ty już wklejać umiesz,tylko z tego co zrozumiałam masz kłopoty ze zmniejszaniem,dlatago wklejałaś miniaturki. Ten program do zmniejszania fotek jest extra,można i pojedyńczo i hurtowo.Więc jak już będziesz miała zmniejszone,to wystarczy tylko ten kod skopiować co napisałam i wkleić na dogo. Miłego zmniejszania :lol: . Quote
Recommended Posts