Malwi Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 a rzeczywiście .. umknęło mi ... jostel - wyslałam już nr konta ? nie pamietam ... ledwo kontaktuje ... Quote
Kapsel Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Malwi napisał(a):a rzeczywiście .. umknęło mi ... jostel - wyslałam już nr konta ? nie pamietam ... ledwo kontaktuje ... Malwi, jutro wyślesz. Wyciśnij całą cytrynę ze szklanką wody i kładź się spać. Zdrowiej nam Malwi :glaszcze: Quote
Maruda666 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dziewczyny, ja pamiętam o swojej deklaracji, tylko cały czas czekam na wypłatę - dzień, dwa i powinna być na koncie. Zrobię stały na 10 każdego miesiąca - może tak być?? Szczylu, moskiewski mastifie stróżujący w pirenejach, do góry!!! Malwi, nie ma jak czosnek - i podleczy i wampiry odstraszy :evil_lol: Quote
Maruda666 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ............................ zdublowało mi się Quote
jostel5 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Malwi napisał(a):a rzeczywiście .. umknęło mi ... jostel - wyslałam już nr konta ? nie pamietam ... ledwo kontaktuje ... Wysłałaś:)! Dzisiaj po południu przeleję,a Ty zdrowiej ZAKICHAŃCU jeden! ;) (Bo to pewnie przeziębienie...?) Quote
Kapsel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kochane Cioteczki i Wujkowie!!!!!!!!!! Szczylek ma domek!!!!!!!!!!!! :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Coooooooo!!!!!!! Alu prawda li to:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:???? Ta fota kogoś powaliła to pewne:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 W weekend Szczylek opuści nasz domek i pojedzie do siebie;) Ktoś się w nim bardzo zakochał. Ciocia Kapsel pije z tej okazji, więc szczegółów nie oczekujcie :D Quote
kora78 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ale wizyta juz byla? czy to jaki dogomaniak? hehe a nie mowilam!!!!!!!!!!!!! ze adopcje ruszyly Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ciotka Kapsel ręczy głową za nowy domek ;) Sprawdzony na bank. Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 o kurczaczek! i dopiero teraz ja sie o tym dowiaduje ? :P napisalabym jedno slowo ale nie dosc ze mniedogo wygwiazdkuje to jeszcze bana dostane :P łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! superaśnie :D nawet nie wiecie jak się cieszę :P Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A ciocia Kapsel od rana pije - to jest radość!:drinking: Zdołała mnie jeszcze powiadomić, że Szczylek ma już domek na bank, poczym zamilkła oddając się słusznej radości. Rzetelna dziewczynka :evil_lol: Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Gratulacje Alinko :). Nawet nie wiesz jak się cieszę. Dobrze, że chociaż Tobie się udało. Moje adopcje nadal stoją. Ręce mi opadają.... Ale co tam. Jutro będzie może lepiej. A dziś cieszmy się, że SZCZYL MA DOM :) Quote
kora78 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Czarodziejka napisał(a):A ciocia Kapsel od rana pije - to jest radość!:drinking: Zdołała mnie jeszcze powiadomić, że Szczylek ma już domek na bank, poczym zamilkła oddając się słusznej radości. Rzetelna dziewczynka :evil_lol: haha usmialam sie do lez :) Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Czarodziejka napisał(a):A ciocia Kapsel od rana pije - to jest radość!:drinking: Zdołała mnie jeszcze powiadomić, że Szczylek ma już domek na bank, poczym zamilkła oddając się słusznej radości. Rzetelna dziewczynka :evil_lol: sama pije a sie nie podzieli radościami ! co by inni mogli się napić bądz w moim wypadku cudownie ozdrowić :P Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Szczylek już bezpieczny, a ja proszę 10 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15489457#post15489457 Quote
andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 kora78 napisał(a):ale wizyta juz byla? czy to jaki dogomaniak? hehe a nie mowilam!!!!!!!!!!!!! ze adopcje ruszyly Kora mów, mów to przez cały rok;):multi: Quote
Kapsel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kochani moi. Jestem najszczęśliwszą osobą dzisiaj na całej kuli ziemskiej :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Domek przecudowny, sprawdzony, można o takim tylko marzyć. Ja o nim już dawno myślałam, tylko tak jakoś wychodziło, ale gdy dziś moja Szefowa przyjechała, a domeczek w tym czasie zadzwonił do Szefowej, coś mnie tknęło.... wysłałam zdjęcia Szczylasa i Domek decyzję podjął w trzy minuty!!!!!!!!!!!!!!!!! i szukał Szczylasa i nawet widział go gdzieś w necie... i był na liście wziętych pod uwagę. To było przeznaczenie :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Domek najlepszy z najlepszych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gwarantuję głową !!!!!!!!!!!!! Kochani ja oszaleję z radości :cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
ageralion Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Kapsel']Kochani moi. Jestem najszczęśliwszą osobą dzisiaj na całej kuli ziemskiej :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Domek przecudowny, sprawdzony, można o takim tylko marzyć. Ja o nim już dawno myślałam, tylko tak jakoś wychodziło, ale gdy dziś moja Szefowa przyjechała, a domeczek w tym czasie zadzwonił do Szefowej, coś mnie tknęło.... wysłałam zdjęcia Szczylasa i Domek decyzję podjął w trzy minuty!!!!!!!!!!!!!!!!! i szukał Szczylasa i nawet widział go gdzieś w necie... i był na liście wziętych pod uwagę. To było przeznaczenie :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Domek najlepszy z najlepszych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gwarantuję głową !!!!!!!!!!!!! Kochani ja oszaleję z radości :cunao::cunao::cunao::cunao: :mdleje::grins: :laola: Quote
Kapsel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Acha domek z ogrodem, Szczylek będzie spał w domku. Jest kotek też znajda przygarnięta. Zresztą domek miał w swoim życiu same znajdy. I nawet dwie boksie przygarnięte!!!!!!!!!! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Alu zaraz nam tu zawału dostaniesz.... Quote
Kapsel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 andegawenka napisał(a):Alu zaraz nam tu zawału dostaniesz.... Żebys wiedziała, ja pracowac nie mogę a dziś tyle w pracy mam uroczystości. :D:D:D Zaraz jadę do domu, później się pojawię. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
kora78 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 tytulik na szczescliwy zmiencie :) bardzo sie ciesze i powiem- a nie mowilam? Quote
Recommended Posts