Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
a rzeczywiście .. umknęło mi ... jostel - wyslałam już nr konta ? nie pamietam ... ledwo kontaktuje ...

Malwi, jutro wyślesz. Wyciśnij całą cytrynę ze szklanką wody i kładź się spać. Zdrowiej nam Malwi :glaszcze:

Posted

Dziewczyny, ja pamiętam o swojej deklaracji, tylko cały czas czekam na wypłatę - dzień, dwa i powinna być na koncie. Zrobię stały na 10 każdego miesiąca - może tak być??
Szczylu, moskiewski mastifie stróżujący w pirenejach, do góry!!!
Malwi, nie ma jak czosnek - i podleczy i wampiry odstraszy :evil_lol:

Posted

Malwi napisał(a):
a rzeczywiście .. umknęło mi ... jostel - wyslałam już nr konta ? nie pamietam ... ledwo kontaktuje ...

Wysłałaś:)! Dzisiaj po południu przeleję,a Ty zdrowiej ZAKICHAŃCU jeden! ;) (Bo to pewnie przeziębienie...?)

Posted

Coooooooo!!!!!!! Alu prawda li to:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:????

Ta fota kogoś powaliła to pewne:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz::klacz:

Posted

o kurczaczek! i dopiero teraz ja sie o tym dowiaduje ? :P

napisalabym jedno slowo ale nie dosc ze mniedogo wygwiazdkuje to jeszcze bana dostane :P

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
superaśnie :D
nawet nie wiecie jak się cieszę :P

Posted

A ciocia Kapsel od rana pije - to jest radość!:drinking: Zdołała mnie jeszcze powiadomić, że Szczylek ma już domek na bank, poczym zamilkła oddając się słusznej radości. Rzetelna dziewczynka :evil_lol:

Posted

Gratulacje Alinko :). Nawet nie wiesz jak się cieszę. Dobrze, że chociaż Tobie się udało. Moje adopcje nadal stoją. Ręce mi opadają.... Ale co tam. Jutro będzie może lepiej. A dziś cieszmy się, że SZCZYL MA DOM :)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
A ciocia Kapsel od rana pije - to jest radość!:drinking: Zdołała mnie jeszcze powiadomić, że Szczylek ma już domek na bank, poczym zamilkła oddając się słusznej radości. Rzetelna dziewczynka :evil_lol:

haha usmialam sie do lez :)

Posted

Czarodziejka napisał(a):

sama pije a sie nie podzieli radościami ! co by inni mogli się napić bądz w moim wypadku cudownie ozdrowić :P

Posted

Kochani moi.
Jestem najszczęśliwszą osobą dzisiaj na całej kuli ziemski
ej :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Domek przecudowny, sprawdzony, można o takim tylko marzyć. Ja o nim już dawno myślałam, tylko tak jakoś wychodziło, ale gdy dziś moja Szefowa przyjechała, a domeczek w tym czasie zadzwonił do Szefowej, coś mnie tknęło.... wysłałam zdjęcia Szczylasa i Domek decyzję podjął w trzy minuty!!!!!!!!!!!!!!!!! i szukał Szczylasa i nawet widział go gdzieś w necie... i był na liście wziętych pod uwagę. To było przeznaczenie :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Domek najlepszy z najlepszych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gwarantuję głową !!!!!!!!!!!!!

Kochani ja oszaleję z radości :cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

[quote name='Kapsel']Kochani moi.
Jestem najszczęśliwszą osobą dzisiaj na całej kuli ziemski
ej :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Domek przecudowny, sprawdzony, można o takim tylko marzyć. Ja o nim już dawno myślałam, tylko tak jakoś wychodziło, ale gdy dziś moja Szefowa przyjechała, a domeczek w tym czasie zadzwonił do Szefowej, coś mnie tknęło.... wysłałam zdjęcia Szczylasa i Domek decyzję podjął w trzy minuty!!!!!!!!!!!!!!!!! i szukał Szczylasa i nawet widział go gdzieś w necie... i był na liście wziętych pod uwagę. To było przeznaczenie :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Domek najlepszy z najlepszych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gwarantuję głową !!!!!!!!!!!!!

Kochani ja oszaleję z radości :cunao::cunao::cunao::cunao:

:mdleje::grins:

:laola:

Posted

Acha domek z ogrodem, Szczylek będzie spał w domku. Jest kotek też znajda przygarnięta. Zresztą domek miał w swoim życiu same znajdy.
I nawet dwie boksie przygarnięte!!!!!!!!!! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

andegawenka napisał(a):
Alu zaraz nam tu zawału dostaniesz....

Żebys wiedziała, ja pracowac nie mogę a dziś tyle w pracy mam uroczystości. :D:D:D
Zaraz jadę do domu, później się pojawię. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: