Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']Bejkowi przywlokłam największego gnata, jakiego w życiu widziałam. A niech ma...na pociechę.[/QUOTE]

....a może Kapsel coś jeszcze przygrucha do towarzystwa...my się potykamy o takie biedy...:roll:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']Kapsel znaczy Szczylek? Ciotka Kapsel? Czy może Bej ci się skapslił przez pomyłkę? Bo to on potrzebuje wsparcia duchowego ;)[/QUOTE]

Kapsel Ciotka na miejsce Szczylka, do towarzystwa Bejowi może znów coś w polu znajdzie...

Posted

[FONT=Arial]Chciałabym bardzo , bardzo, bardzo serdecznie podziękować WAM WSZYSTKIM KOCHANI za wsparcie, za pomoc i duchową i finansową.
Czarodziejce, że tak pięknie Szczylasa wychowywała, pielęgnowała, karmiła i przytulała.
Malwi, że założyła mu watek, że domku szukała, za allegro które dla Sierota robiła;
Wszystkim cioteczkom moim Kochanym, które były na wątku, kibicowały mi, wspierały, pisały na wątku i pocieszały.
Dziękuję Darczyńcom, którzy zadeklarowali się łożyć na Szczylka utrzymanie i wszystkim, wszystkim, wszystkim tym, którzy pojawili się na tym CUDNYM WĄTKU SZCZYLKA ZWANYM SIEROTEM :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Niech mu się wiedzie w Nowym Domku :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:
[/FONT]

Posted

Ninusiu, zobacz następne alkoholiczki do nas dołączyły :klacz::klacz::drink1::drink1:
Kapselku, a Tobie to nie będzie tak wesoło, bo o wiadomości i fotki będziemy nalegać, na razie :razz::razz: metodą łagodnej perswazji :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kapsel'][FONT=Arial]Chciałabym bardzo , bardzo, bardzo serdecznie podziękować WAM WSZYSTKIM KOCHANI za wsparcie, za pomoc i duchową i finansową.
Czarodziejce, że tak pięknie Szczylasa wychowywała, pielęgnowała, karmiła i przytulała.
Malwi, że założyła mu watek, że domku szukała, za allegro które dla Sierota robiła;
Wszystkim cioteczkom moim Kochanym, które były na wątku, kibicowały mi, wspierały, pisały na wątku i pocieszały.
Dziękuję Darczyńcom, którzy zadeklarowali się łożyć na Szczylka utrzymanie i wszystkim, wszystkim, wszystkim tym, którzy pojawili się na tym CUDNYM WĄTKU SZCZYLKA ZWANYM SIEROTEM :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Niech mu się wiedzie w Nowym Domku :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:
[/FONT]

Kapselku, ale się rozgadałaś :lol::lol::lol:. A Ty to niby co tu robiłaś?zupełnie nic?:razz:, nie mam tu wesołych emotek, tylko takie:buzi::Rose::calus:

Za Szczylka:drinka: i czekamy na relację i ......nowe imię:lol:.

Posted

Dzwonił nowy domek. Szczylek już od godziny poznaje nowe miejsca, któe od teraz na zawsze będą jego własnością ;)
Pierwsze spotkanie z kociczką Grażynką wypadło bezinwazyjnie. Szczylek był w drodze nieco niespokojny,nie wiedział, gdzie jedzie i dlaczego, troszkę zwymiotował pustką w brzuszku. Państwo dali mu chwilkę na odpoczynek w trasie. Szczylek troszkę się marszczył okazując swoją bezradność i niepewność, ale państwo dali radę. Dostał jeść, pić i był na spacerku - ma 6 tys metrów kwadratowych ogrodu, więc była kupa i siusiu w bezkresnych przestrzeniach. Troszkę jest wciąż zdezorientowany biedaczek, troszkę niepewny, ale już zaczyna machać ogonkiem. Będzie spał w domku - kupa też wliczona na poczet posiadania Szczylka, więc nie będzie problemu, kiedy ją jednak zwali ;)
Bardzo się cieszę, że ma taki domek, wiem, że troszkę się biedaczek zagubił, bo przecież u mnie był kochany i zadbany. I czuł, że jest kimś ważnym w naszym życiu, a tu srrru i zmiana. Ale na pewno na lepsze ;)
Ach i kwestia imienia. Chyba będzie Frodo - z Włądcy Pierścieni. Chodząca dobroć i łagodność. Pani Ewie sie podoba, chociaż panu przyszło na myśl Bazyl....Biorąc pod uwagę marszczący się pychol naszego Szczylka, to nadanie takiego imienia zaimplikuje szereg nieoczekiwanych zmian w jego łagodnej naturze. Zasugerowałam więc i podtrzymałam wersję pani Ewy. Niechaj jest Frodo. Nasz Szczylek sierotek. Płakać mi się chce bardzo, bo tęsknię za nim wyjatkowo, ale cóż...jutro Simba, w tygodniu Portos, jakiś staruszek uratowany od uśpienia...A Szczyluś ma byt i bezpieczeństwo zapewnione.

Posted

Nie płacz,Czarodziejko...:calus: Szczyl poszedł sobie w świat,ale pięknie go do tej drogi przygotowałaś.

Bardzo Sierotowi kibicuję i dlatego też -za jego piękne życie we własnym domku i wielkim ogrodzie...:drinka:

Posted

Musi jednak mieć chorobę lokomocyjną biedak. Mimo, że nic nie jadł..
Pamiętasz Czarodziejko, jak przywieźliśmy go do Ciebie? Tez po wymiotach był taki słabiutki, skołowany i zagubiony, nawet na podwórze nie chciał wejść. Stał taki sierotowaty i nie wiedział co się dzieje :roll:

Jutro wstanie i zobaczy ile ma terenu do pilnowania, to przestanie już tęsknić i myśleć o kolegach, o Czarodziejce, a zajmie się robotą, tyle terenu do obszczekania to pewnie gardło go boleć będzie :D:D:D

Może domek się pojawi??? Bardzo prosimy, wieści byłyby z pierwszej ręki, no i zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia byśmy chcieli Froda na włościach :smile:

Posted

O tak, pani Ewa próbowała się logować. Zobaczymy ;)
A jeżeli chodzi o szczekanie - tego jednego nie będzie mi brakować :evil_lol: Mordopruj jeden niech innym nad rankiem pobudki urządza. Chociaż on w domku spac będzie.

Posted

Tak dokładnie już zwiedza wszystkie kąty, chodzi i obwąchuje. trochę poleży i znów wącha :smile::smile::smile: Z kotką Grażynką było niegroźne spięcie, a teraz chodzą bokami, ale miejmy nadzieję, że się wszystko ułoży :grins:

Zdjęcia będą jutro lub pojutrze, bo Pańciostwo muszą nadrobić zaległości w pracy, a chcą zrobić zdjęcia już w świetle dziennym.

Posted

Ale wypiękniał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A te frędzle na głowie wyglądają jak piękna brązowa czapa :multi::multi::multi:
Czarodziejko :calus::calus::calus: dziękujemy za WSZYSTKO CO ZROBIŁAŚ DLA NIEGO!!!

Zdjęcia piękne, a ja znów ryczę :bigcry::bigcry::bigcry: