sosiczka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Kapsel napisał(a):Jak dla Ciebie sielanka, to jedziesz z nami :evil_lol: Tak, ale ja jestem nieznośna, uparta i lubię ojboleć, także coś za coś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A jak już żarełka weselnego zabraknie to dostaniemy po miseczce psich chrupek:obrazic: Myyyyszaaa!!! coś Ty nam chciała zafundować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysza2 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 andegawenka napisał(a):A jak już żarełka weselnego zabraknie to dostaniemy po miseczce psich chrupek:obrazic: Myyyyszaaa!!! coś Ty nam chciała zafundować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: po pierwsze: to nie ważne co się je tylko w jakim towarzystwie :eviltong::eviltong: po drugie : to jesteście paskudne lenie i roboty się wystraszyłyście :shake::shake: i umawiaj się tu człowieku z takimi, już się wycofują boczkiem :mad::mad: Quote
Maruda666 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Robota to może nie taka straszna, ale ta qupa nad stawikiem :razz: Quote
Kapsel Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Maruda666 napisał(a):Robota to może nie taka straszna, ale ta qupa nad stawikiem :razz: Komarów juz pewnie nie będzie, a chodzić w krzaki to już Myszka Cię przyzwyczaiła :evil_lol: Quote
Mysza2 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 O kurcze o tej koopie nad stawikiem to ja nie doczytałam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czarodziejko, ja przecież wyraźnie zamawiałam z łazoenką:razz::razz::razz: Quote
Kapsel Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Mysza2 napisał(a):O kurcze o tej koopie nad stawikiem to ja nie doczytałam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czarodziejko, ja przecież wyraźnie zamawiałam z łazoenką:razz::razz::razz: He, he, he łazienki się damulkom zachciało, a tu wychodek nad stawem :shake::mad: Quote
Czarodziejka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jaki wychodek? Jakie krzaki? Szczere pole i wiatry prosto w gołe doopsko wiejące. Nie widziały na fotkach, jak Lionowi ogon powiewa? :razz: Dodam poradę prosto z serca - najlepiej zadzierać galoty i kiece pod wiatr - lepiej się równowagę utrzymuje :diabloti: Żarełko weselne właśnie na wykończeniu, ale nie obawiajcie się - wykarmię was porządnie. Carmen w krótkim czasie wyhodowała trzecie podgardle :razz: Quote
Kapsel Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Czarodziejka napisał(a):Jaki wychodek? Jakie krzaki? Szczere pole i wiatry prosto w gołe doopsko wiejące. Nie widziały na fotkach, jak Lionowi ogon powiewa? :razz: Dodam poradę prosto z serca - najlepiej zadzierać galoty i kiece pod wiatr - lepiej się równowagę utrzymuje :diabloti: Żarełko weselne właśnie na wykończeniu, ale nie obawiajcie się - wykarmię was porządnie. Carmen w krótkim czasie wyhodowała trzecie podgardle :razz: Jak tak ma choć w jednej części piekło wyglądać, to ja od dziś juz czynię w swoim życiu naprawę, by dostać się chociaż do czyśćca :cool3::cool3::cool3: Quote
Czarodziejka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Kapsel napisał(a):Jak tak ma choć w jednej części piekło wyglądać, to ja od dziś juz czynię w swoim życiu naprawę, by dostać się chociaż do czyśćca :cool3::cool3::cool3: Moje psiaki są przeszczęśliwe :D:D:D Quote
Kapsel Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Czarodziejka napisał(a):Moje psiaki są przeszczęśliwe :D:D:D I to jest najważniejsze, o to nam chodziło :mdrmed: Quote
Malwi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Kapsel napisał(a):Ło matko, tyle roboty???:cool3::cool3::cool3: to ja się zastanowię w takim razie :evil_lol: Malwi zrobiłaś Szczylowi allegro? yeep ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1222287530 Quote
Kapsel Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Malwi napisał(a):yeep ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1222287530 Dzięki zgadza się wszystko. Ten sam Szczylek, nie pomyliłaś :smile: Quote
Malwi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 :D jakżebym mogła pomylić takiego Szczyla ? :D Quote
andegawenka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Malwi napisał(a)::D jakżebym mogła pomylić takiego Szczyla ? :D ....i te same nogi:p:evil_lol: Quote
Kapsel Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 andegawenka napisał(a):....i te same nogi:p:evil_lol: ...... i jajeczko złote jeszcze ma :evil_lol: Quote
sosiczka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Zapraszam na kolejny bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/192416-Pakiet-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82!!!-na-Jag%C4%99-Bub%C4%99-i-Zefira-z-sosnowieckiego-schr.-do-30.09?p=15336269#post15336269 Quote
Kapsel Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='sosnowieckie schronisko']Zapraszam na kolejny bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/192416-Pakiet-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82!!!-na-Jag%C4%99-Bub%C4%99-i-Zefira-z-sosnowieckiego-schr.-do-30.09?p=15336269#post15336269 To ja lecę zamówić ... Quote
sonek666 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak to się sprawy potoczyły , że bazarek początkowo dla Lego zszedł na Szczylka :evil_lol: Zapraszam zatem pół na pół Szczylku i Bosman :) http://www.dogomania.pl/threads/192022-Misz-masz-kosmetyki-ciuszki-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Szczyla-i-Bosmana-do-12.09.-do-godz.-22. Quote
sosiczka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kapsel napisał(a):To ja lecę zamówić ... Będa jutro :) Quote
Czarodziejka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Właśnie wróciłam ze spacerku ze stadkiem. Jestem przeziębiona i powinnam leżeć, ale....nie było co do gara psom włożyć i nas*ane w ogrodzie. Ledwo żywa dowlokłam się z worem suchej karmy i 3 kilogramami kurzych łapek - wszystko, co mieli przed zamknięciem i poszłam psiska wybiegać. Łapki zostały strawione w locie. Co to jest 3 kg na 7 dużych psów. Szczylek tak śmiesznie je - a w stadzie niestety jest syndrom rywalizacji i każda łapka kurza już w torbie jest przyuważona, a tory jej lotu obliczone x 7. Szczylek gryzie w pysku jedną łapkę i bacznie obserwuje,ile wyciągam i komu przydzielam starając się łapnąć dla siebie. Rozdałam łapki, poszliśmy na deszczową łąkę i nasypałam chrupów. Teraz to pewnie odchoruję ;) Quote
Malwi Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 to nie przed komp a do wyrka! i to w te pędy ;)!!! Quote
Czarodziejka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Leżę, leżę, ale jak trzeba sobie smarknąć, to na siedząco, najlepiej przed kompem i przy herbatce ;) Quote
andegawenka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Pogoda wykończyła ludzi, z upałów w zimno i deszcz. Wokół mnie wszyscy mają czerwone nosy...:shake: Quote
Czarodziejka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Szczylu nie ma na szczęście. Ma tylko beczułkowaty brzuszek :D Quote
Recommended Posts