gazzy Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Taki zrobiłam, ale nie podoba mi się ;) Jutro jeszcze pokombinuję :) Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Woooow :D SUper! Brak mi słów! Jesteś wielka! :D Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 " Porzucone wielkie psie dziecko szuka domu" "Pokochaj to urocze porzucone szczeniątko" "Wielki słodziak o smutnych oczach czeka na ciebie" Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Czarodziejka napisał(a):" Porzucone wielkie psie dziecko szuka domu" "Pokochaj to urocze porzucone szczeniątko" "Wielki słodziak o smutnych oczach czeka na ciebie" No proszę, mamy na wątku kogos bardzo zdolnego i bardzo twórczego. Musimy to wykorzystać :razz::razz::razz: Quote
Mysza2 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Witajcie cioteczki , trochę mnie tu nie było a tyle natrzaskałyście tych postów że czytać nie nadążam. Siedzę nad takimi plakatami dla 4 bied i te bazarki na które was nawet nie zapraszam żeby nie naciągać i się nie wyrabiam. Marudko jak Sonek nie będzie mogła tego cegiełkowego to ja zrobię, tylko jeszcze takiego nie robiłam. Jak mi ktoś podpowie o co chodzi to zrobię. A ten plakat ze Szczylkiem w kliku postaciach super. tekst Czarodziejki też. Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Świetne, naprawdę, a to jajko :megagrin::D:D:D:happy1: Quote
Mysza2 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Malwi, powaliło mnie na kolana, super :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Malwi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 no to kto robi bazarek ? dołożę do tego jeszcze symbol 5,10,15 i 20 zł, numerki i można sprzedawać :P jeszcze tylko zasadnicze pytanie ... ile wyniesie kastracja ? Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Maruda666 napisał(a):Kapselku, Sonka będzie dopiero jutro - zadzwoniłabym, ale jest na jakimś koncercie i nie odbiera. Wczoraj w nocy wstępnie pytałam, przez sen odpowiedziała, że tak Sonka, mam nadzieję, że nie odmówi nam :cool3: Czarodziejka mówiła, że 120 zł. :razz: Quote
Malwi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Czarodziejko - a czy jest możliwość załatwienia dla szczyla narkozy wziewnej ? ( podobno dla beniów bezpieczniejsza ) Quote
Maruda666 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ,,Spzedam jajka" - świetne :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Dziewczyny, tylko dajcie jutro jakąś krótką instrukcję co do tych cegiełek - nie robiłyśmy jeszcze takiego bazarku z Sonką. Jakiś wstęp, potem zdjęcie - i to zdęcie jest cegiełką rozsyłaną do kupujących. Tylko nie rozumiem z tymi cenami - za cegiełkę różne ceny? A może by takie duże jajo podzielone na kawałeczki do wykupu po 5 zł - Szczyl sprzedaje zbędne klejnociki po kawałku? Komu klejnocik? ;);) Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Piękne jajko i jakie owłosione. Gdzie drugie? :cool3: No....ale chyba droga ciociu szczylowych nie przeglądałaś. Otóż są bieluchne i puszyste. Takie kuleczki - króliczki :razz: A teraz myśl nad następnymi tekstami, bo czuję, że my tu takie biznesy zrobimy, że się nie jeden szczyl klejnotów pozbędzie :D To jest unikatowa cegiełka! :D:D:D Quote
Malwi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 hehehe puzzle też niezły pomysł ;) ... zaraz poszukam jakiegoś bazarku cegiełkowego będzie można "zerżnąć" :D tutaj zbiór "ceglastych" http://www.dogomania.pl/threads/126597-Masz-piątaka-Kup-CEGIEŁKĘ!-Wątek-zbiorczy-z-linkami./page7 Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Szczyluś dostanie najlepszą narkozę, taką dla szczyli ;) Quote
Nes2009 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Powaliło mnie normalnie na kolana. Uśmiałam się do łez!!! Quote
Czarodziejka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Bo nasz słodziak jest natchnieniem dla początkujących poetów i speców od hipnotycznego marketingu ;) Quote
Kapsel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Sonka po koncercie chyba jeszcze odsypia :roll::evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Myszolek spędził dziś pół dnia w ogródku pielnąc grządki. Tzn. ja pieliłam klęcząc, a on leżał na mnie i spał. Obok czołgała się wcierając śpiochy w moje spodnie Dasza, a bokami podkładał się dziadunio Aron. Szczylu oczywiście przysnął. Ślina z pyska ściekająca na bluzę mi to uświadomiła :loveu: Quote
Kapsel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Czarodziejko, ładnie tak zaganiać dzieciaki do roboty, dla pań w młodym i średnim wieku??? Pielenie ogródka to nie robota dla chłopaków, a tym bardziej dla Szczylka i dlatego bidula aż pospać musiała :evil_lol: Sonek, jutro zrobi cegiełkowy bazarek, bo dziś jest padnięta. :evil_lol: Dziewczyny wybaczymy jej?:roll: Quote
ANETTTA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Czarodziejka napisał(a):Szczyluś dostanie najlepszą narkozę, taką dla szczyli ;) najlepszą wziewną ??? Quote
Czarodziejka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Powiem wetkom, żeby były delikatne. Zresztą one są bardzo delikatne. Kiedyś kastrowałam młodego rudego kocurka, też ok.9 miesięcy i dostał specjalną narkozę i był pod specjalną opieką, bo rudaski są bardziej wrażliwe - nie wiedziałam tego. Myślę więc, że nasz szczylek dostanie odpowiednią narkozę. Quote
Mysza2 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Kapsel napisał(a):Czarodziejko, ładnie tak zaganiać dzieciaki do roboty, dla pań w młodym i średnim wieku??? Pielenie ogródka to nie robota dla chłopaków, a tym bardziej dla Szczylka i dlatego bidula aż pospać musiała :evil_lol: Sonek, jutro zrobi cegiełkowy bazarek, bo dziś jest padnięta. :evil_lol: Dziewczyny wybaczymy jej?:roll: Wybaczymy pod warunkiem że Szczylek drogo te klejnoty sprzeda:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szczylek to najchętniej pewnie u Czarodziejki by został jak się tak do niej przykleja. Ten pies ma w sobie coś takiego że mnie się zaraz pysk uśmiecha jak na jego zdjęcia patrzę:) Quote
Recommended Posts