Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
" Porzucone wielkie psie dziecko szuka domu"

"Pokochaj to urocze porzucone szczeniątko"

"Wielki słodziak o smutnych oczach czeka na ciebie"

No proszę, mamy na wątku kogos bardzo zdolnego i bardzo twórczego. Musimy to wykorzystać :razz::razz::razz:

Posted

Witajcie cioteczki , trochę mnie tu nie było a tyle natrzaskałyście tych postów że czytać nie nadążam.
Siedzę nad takimi plakatami dla 4 bied i te bazarki na które was nawet nie zapraszam żeby nie naciągać i się nie wyrabiam.
Marudko jak Sonek nie będzie mogła tego cegiełkowego to ja zrobię, tylko jeszcze takiego nie robiłam. Jak mi ktoś podpowie o co chodzi to zrobię.
A ten plakat ze Szczylkiem w kliku postaciach super. tekst Czarodziejki też.

Posted

no to kto robi bazarek ? dołożę do tego jeszcze symbol 5,10,15 i 20 zł, numerki i można sprzedawać :P

jeszcze tylko zasadnicze pytanie ... ile wyniesie kastracja ?

Posted

Maruda666 napisał(a):
Kapselku, Sonka będzie dopiero jutro - zadzwoniłabym, ale jest na jakimś koncercie i nie odbiera. Wczoraj w nocy wstępnie pytałam, przez sen odpowiedziała, że tak

Sonka, mam nadzieję, że nie odmówi nam :cool3:
Czarodziejka mówiła, że 120 zł. :razz:

Posted

,,Spzedam jajka" - świetne :evil_lol::evil_lol: :evil_lol:
Dziewczyny, tylko dajcie jutro jakąś krótką instrukcję co do tych cegiełek - nie robiłyśmy jeszcze takiego bazarku z Sonką. Jakiś wstęp, potem zdjęcie - i to zdęcie jest cegiełką rozsyłaną do kupujących. Tylko nie rozumiem z tymi cenami - za cegiełkę różne ceny?
A może by takie duże jajo podzielone na kawałeczki do wykupu po 5 zł - Szczyl sprzedaje zbędne klejnociki po kawałku? Komu klejnocik? ;);)

Posted

Piękne jajko i jakie owłosione. Gdzie drugie? :cool3: No....ale chyba droga ciociu szczylowych nie przeglądałaś. Otóż są bieluchne i puszyste. Takie kuleczki - króliczki :razz: A teraz myśl nad następnymi tekstami, bo czuję, że my tu takie biznesy zrobimy, że się nie jeden szczyl klejnotów pozbędzie :D
To jest unikatowa cegiełka! :D:D:D

Posted

Myszolek spędził dziś pół dnia w ogródku pielnąc grządki. Tzn. ja pieliłam klęcząc, a on leżał na mnie i spał. Obok czołgała się wcierając śpiochy w moje spodnie Dasza, a bokami podkładał się dziadunio Aron. Szczylu oczywiście przysnął. Ślina z pyska ściekająca na bluzę mi to uświadomiła :loveu:

Posted

Czarodziejko, ładnie tak zaganiać dzieciaki do roboty, dla pań w młodym i średnim wieku??? Pielenie ogródka to nie robota dla chłopaków, a tym bardziej dla Szczylka i dlatego bidula aż pospać musiała :evil_lol:

Sonek, jutro zrobi cegiełkowy bazarek, bo dziś jest padnięta. :evil_lol: Dziewczyny wybaczymy jej?:roll:

Posted

Powiem wetkom, żeby były delikatne. Zresztą one są bardzo delikatne. Kiedyś kastrowałam młodego rudego kocurka, też ok.9 miesięcy i dostał specjalną narkozę i był pod specjalną opieką, bo rudaski są bardziej wrażliwe - nie wiedziałam tego. Myślę więc, że nasz szczylek dostanie odpowiednią narkozę.

Posted

Kapsel napisał(a):
Czarodziejko, ładnie tak zaganiać dzieciaki do roboty, dla pań w młodym i średnim wieku??? Pielenie ogródka to nie robota dla chłopaków, a tym bardziej dla Szczylka i dlatego bidula aż pospać musiała :evil_lol:
Sonek, jutro zrobi cegiełkowy bazarek, bo dziś jest padnięta. :evil_lol: Dziewczyny wybaczymy jej?:roll:

Wybaczymy pod warunkiem że Szczylek drogo te klejnoty sprzeda:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Szczylek to najchętniej pewnie u Czarodziejki by został jak się tak do niej przykleja.
Ten pies ma w sobie coś takiego że mnie się zaraz pysk uśmiecha jak na jego zdjęcia patrzę:)