sonek666 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zaraz poprawię :) A ja se tak pomyślałam , że całą tę cegiełkę będzie się wysyłać na pocztę a np . zaznaczać się będzie , że np : 1. Pani XXX- itd ?? Jak będą dwa jajka to się będzie dwa razy takie jajo wklejać , może być ?? Czy tak nie robić ?? Quote
Malwi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 no tak tak, cegiełka z indywidualnym numerkiem bedzie lecieć na maila ;) można zrobić cegiełki kup teraz + jedna cegiełka , z numerem 1 na licytację (co wy na to? ) a oznaczać można po prostu numerami cegiełek ;) czyli 1. Pani xxxx - 00002,00003,00004 ..... Quote
Maruda666 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Coś tu cichutko się zrobiło u Szczylka :cool1: Cioteczki zawzięcie walczą na jajecznym babarku :evil_lol: Szczylu, informuję Cię, że Twoje jajca idą jak świeże bułeczki :evil_lol: Zostało tylko dziewięć cegiełek - mamy wiec 105zł :multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 nie pogońcie- w przekupnym i przewrotnym prezencie śliczniastego puchatka pokazuję...nie pogońcie! BAZARKI dla bernardynów... Różności dla upiekszenia...nie tylko domu...srebro piekne też... http://www.dogomania.pl/threads/191698-4-bernardyny_kumple-ze-schronu-czekaja-na-pomoc_KU-OZDOBIE-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci_SREBRO-te%C5%BC_-4.-09 Nie tylko na podróż i nie tylko latem... http://www.dogomania.pl/threads/191602-Nie-tylko-w-podr%C3%B3%C5%BCy_Nie-tylko-latem!-Pi%C4%99knie-i-uzytecznie-na-codzie%C5%84_dla-benk%C3%B3w-3.09 Doposaż kuchnię i ozdób nie tylko mieszkanie... http://www.dogomania.pl/threads/191516-Doposa%C5%BC-swoj%C4%85-kuchni%C4%99_ozd%C3%B3b-dom_MI%C5%81O_PI%C4%98KNIE_WYGODNIE_na-beni%C4%99-Misi%C4%98-i-Silverka-2.09 ZAPRASZAMY!...o licytację...podnoszenie...prosimy!!! Quote
Czarodziejka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zuzlikowa straszysz mnie tu wielkoludem....Ja ci zaraz Szczyla nieco podrośniętego wypakuję na stronkę :D Puchatek śliczny :) Pełna socjalizacja w stadzie. Narada nad czymś niewątpliwie nieistotnym z ludzkiego punktu widzenia: Szczylek, Kora i autystyczny agorafobik Gromiś z kitą zawiniętą na faję. Quote
ANETTTA Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 on taki wypłosz dzieciak mój dragon tez taki był jakby mix benkowy a potem dorastał dosrastał i zrobił sie jak rasowy w pełni bernardyn z piękna kitą .. Quote
Czarodziejka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 No Szczylu faktycznie wypłosz z dupskiem powycinanym z dredów, ale za to jaki wysoki :D Quote
Kapsel Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Czarodziejka napisał(a):No Szczylu faktycznie wypłosz z dupskiem powycinanym z dredów, ale za to jaki wysoki :D Fakt, góruje w tej tajnej naradzie :multi::multi::multi: Quote
Kapsel Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Malwi, nikt nie dzwoni po Szczylka? :-( Czarodziejko, kiedy umówiona będzie kastracja? Quote
Czarodziejka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Mogę go zawieźć nawet jutro...Kora niestety ma cieczkę, więc jej sterylka zostaje przesunięta. Jeżeli zadecydujecie, że mam go wieźć, to poproszę na pw na kogo fakturka? Zapewne się przyda, albo rachunek? Quote
Malwi Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 były dwa telefony .. nic konkretnego ... Quote
Czarodziejka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ech, Szczyluś kochany....Dzień, w którym pojawi się w swoim nowym domku, będzie jednym z najszczęśliwszych dni w życiu rodziny. Quote
Kapsel Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Czarodziejka napisał(a):Ech, Szczyluś kochany....Dzień, w którym pojawi się w swoim nowym domku, będzie jednym z najszczęśliwszych dni w życiu rodziny. Na pewno tak będzie, zawojuje serducho nie tylko mojego TZ, ale i inne :smile: Quote
Kapsel Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Gazzy przygotowała bazarek dla Szczylka, a rzeczy podarował wujek&ciocia. :loveu::loveu::loveu: Dziekujemy i zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00. Quote
Czarodziejka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Kapsel napisał(a):Gazzy przygotowała bazarek dla Szczylka, a rzeczy podarował wujek&ciocia. :loveu::loveu::loveu: Dziekujemy i zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00. Super, dziękujemy! Quote
GrubbaRybba Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Dziewczyny, wujek mojej koleżanki szuka do adopcji benkowatego psiaka. Pokazałam mu ten wątek. Zastanawia się. Jak będę miała decyzję, przekażę wam zainteresowanego. Domek oczywiście do sprawdzenia. Quote
andegawenka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 GrubbaRybba napisał(a):Dziewczyny, wujek mojej koleżanki szuka do adopcji benkowatego psiaka. Pokazałam mu ten wątek. Zastanawia się. Jak będę miała decyzję, przekażę wam zainteresowanego. Domek oczywiście do sprawdzenia. O kurczątko, serio?:loveu: Quote
Czarodziejka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Czy mogę go jutro lub pojutrze kastrować? Quote
sosiczka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 O Kapselka pyta dziewczyna, tylko pogada z rodzicami. Kapsel biegał by po ogrodzie i na spacerach, a na noc był by w kojcu, ma się doezwać jak sie naradzi z rodzicami, dom do sprawdzenia. Quote
Kapsel Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 GrubbaRybba napisał(a):Dziewczyny, wujek mojej koleżanki szuka do adopcji benkowatego psiaka. Pokazałam mu ten wątek. Zastanawia się. Jak będę miała decyzję, przekażę wam zainteresowanego. Domek oczywiście do sprawdzenia. sosnowieckie schronisko napisał(a):O Kapselka pyta dziewczyna, tylko pogada z rodzicami. Kapsel biegał by po ogrodzie i na spacerach, a na noc był by w kojcu, ma się doezwać jak sie naradzi z rodzicami, dom do sprawdzenia. Oooooooo, ale niespodzianka, dwa domki się szykują. Byłoby super :razz:;) Quote
Malwi Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 myślę że szczylek do domu tylko i wyłącznie .. żadnego kojca ..... myślę że można kastrować ... cegiełki sprzedane ... czekamy aż kaska wpłynie na konto .... Quote
Czarodziejka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Malwi, Szczylek może być na dworze, jak najbardziej, bo on kocha sobie latać tu i tam i jest bardzo towarzyski, uwielbia inne psy. Martwi mnie ten kojec. Wiesz - spacerki mogą być 2 x dziennie, a potem kojec...Tu wciąż biega, leży pod drzwiami, teraz leje, więc psy okupują garaże, ale mogą sobie wyjść poszczekać, czy pobiegać na zewnątrz. A on nawet smyczy nie potrzebuje. Idzie przy nodze, słucha się, pilnuje, jak odbiegnie gdzieś dalej w psich sprawach, to wraca szybciutko. Wiem, że kojec to wygoda, bo jak pies narżnie qupsko, to na swoim a nie na ogrodach, ale wolę sprzątnąć, niż trzymać w kojcu. Quote
Paulina_mickey Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 To może jemu zrobię ogłoszenia? Któremuś beniutkowi bym chciała tylko jeszcze nie wszystko ponadrabiałam i czy On potrzebuje? Quote
Recommended Posts