Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
W kojcu????Szczylek? Zapłacze się!

No to też dzikiego entuzjazmu nie przejawiam tylko tak napisałam, ze ktoś się odezwał.
Może jakiś inny by się bardziej nadał do kojca:roll:

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
No to też dzikiego entuzjazmu nie przejawiam tylko tak napisałam, ze ktoś się odezwał.

Nasz Szczylek, to jest maleństwo, które przesiedziałoby całą dobę na kolanach. I jak ładnie się zwinie, żeby się zmieścić! ;) Inny benkowaty, który lubi sobie się wyciszyć, poleżeć w spokoju, taki trochę starszy, a nie dziecię :roll:

Posted

mi chodzi o to żeby młody spał w domu... żadnego kojca... a w dzień to owszem - podwórko:) ale i tak najlepiej by bylo zeby mogl i w dzień wchodzic do domu ...

jest 90 bernardynów do adopcji... jakiś nadający się do kojca na pewno się znajdzie ...

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):

Nie chodzi o entuzjazm tylko Czarodziejka zna Szczylka Kapselkowego i wie że bardzo by płakał a to dla nowych właścicieli też niezbyt przyjemne przeżycie by było:roll:

Posted

Cieszmy się, że są jacyś chętni, że może wybierzemy najlepszy domek. Sosnowieckie Schronisko - dzięki za zaangażowanie :) Bardzo nam jest potrzebne. Zresztą - trzeba tu do mnie po Szczyla przyjechać ;) Sobie popatrzeć, porozmawiać ze mną i Szczylem :D

Posted

andegawenka napisał(a):
Nie chodzi o entuzjazm tylko Czarodziejka zna Szczylka Kapselkowego i wie że bardzo by płakał a to dla nowych właścicieli też niezbyt przyjemne przeżycie by było:roll:

Chodzi o to, że ja też nie dałabym szczyla do kojca dlatego piszę, że dzikiego entuzjazmu nie przejawiałam, a napisałam to tylko informacyjnie, jak się zdecydują to pewnie im jakiegoś benka wynajdziemy;)
Ja ogólnie jestem antykojcowa, ale czasem są psy, które właśnie nie odnajdują się w domu i być może takiego będę szukała.
Kapslowe ogłoszenia wkleiłam tu kiedyś, ktoś z bazarku wykupił- zdaje sie Anetta, zapewne przyda się odnowić, póki co na alegratce wisi.;)

Posted

Ciotki - juto nasz Myszol jedzie ku przeznaczeniu, więc bądźcie w pogotowiu - kto płaci? Zaraz wyślę nr konta, a po zabiegu zadzwonię z lecznicy i podam koszt. Wczoraj zawiozłam na kastrację Liona, dziś wysterylizowana została Kora, jutro Szczyluś. Już mnie te jajca wycięte po nocach prześladują...Dziś nasz bohater pożarł qupsko Liona....Wczoraj na wieczór nakarmiłam go do bólu, aż się zaokrąglił jak beczka. Nie wiem, czemu wrąbał czyjąś kupę...Zresztą Lion, to przywódca stada i nasz głupolek go wręcz wielbi i robi to, co on. Lion pogonił kocicę - nasze łaciate pognało za nim. Nikt poza tym się z miejsca nie ruszył ;)

Posted

Moja Jenny tez kiedyś kupska jadła, tylko krowie, a nie Kapslowe :evil_lol:

Trzymamy kciukasy za jutrzejsze jajuszka Szczylkowe :cool2::kciuki: Oby wszystko się udało ;)

Posted

[quote name='Kapsel']Cichutko u Naszego Szczylka, a dzisiaj wieczór cudów. Trzy boksie znajdą chyba domek, tylko Szczylek ciągle czeka ...:shake:[/QUOTE]
Kapselku, szczylek taki przystojniak znajdzie na pewno. Tofik trójłapek bedzie miał domek :multi::multi::multi:, a szczylek młodzian zdrowy, na pewno znajdzie

Posted

[quote name='Czarodziejka']Kto płaci?[/QUOTE]
Pieniązki z bazarku są u Sonek666, więc myslę, że to ona Nasza Kochana Szefowa bazarku zapłaci za utratę jajuszek Szczylka.

Myszeńko tez mam nadzieję, że znajdzie domek!

Posted

Wszystkie pieniądze z jajecznego bazarku są już na koncie - o ile się nie mylę 155zł. Sonka konta nie ma, szło wszystko na moje - ale nr konta może iść do Sonki (siedzi jutro w domu to może przelewać ;) ). A gdzie posłać ewentualną nadwyżkę?
Sory, dziecko znowu się nie wylogowało, czego oczywiście nie zauważyłam - Maruda6666