Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Maruda666 napisał(a):Kapselku, ja ostatnio tylko z doskoku ( dziecko mi kompa okupuje ;) ). Do sterylki na pewno się dołożę. Jutro zapytam Sonkę o bazarek cegielowy - może będzie mieć jakiś pomysł. Ma teraz czas to może się za to zabierze. Oj Nasza Marudko Kochana,:buzi::buzi::buzi: byłoby dobrze gdyby Sonka się zgodziła. Tak jak mówią niedaleko pada jabłko od jabłoni i to święta prawda :smile::smile::smile: Mój TZ nieraz na mnie w złości mówi sonia :-D u sąsiadów jest suczka pekińczyka i wabi się sonia jest straszna złośnica, siedzi w oknie na poduszczce i non stop szczerzy zęby, warczy i szczeka :-D:-D:-D Quote
andegawenka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Mamy specjalistkę od bazarków na wątku;), ale biedulka tyle ich ma....może podszkoli kogoś kto ma więcej czasu... Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 andegawenka napisał(a):Mamy specjalistkę od bazarków na wątku;), ale biedulka tyle ich ma....może podszkoli kogoś kto ma więcej czasu... To prwda, że mamy specjalistkę od bazarków, ale nie mam sumienia nawet prosić o to. Mam nadzieję, że Sonka zgodzi się zrobić bazarek cegiełkowy :smile::smile::smile: Quote
Ewanka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Witaj Szczylku :loveu: ... ale się uśmiałam z tych baletow, panowie na lewo ... mam dokładnie to w domu, pan z jajkami wchodzi drzwiami , a panienki z cieczką wychodzą balkonem, a wszystko przy wtórze sopranowych arii :angryy: ... i tak kilka razy w ciągu nocy, w dzień jakoś łatwiej to ogarnąc :mad: Szczylku, nie daj się ... dobrze schowaj swoje rodowe klejnoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ewanko - musiałby je Szczylu dobrze zakopać w sekretnym miejscu i to na dłużej. Ale wtedy same by zgniły i oszczędziłybyśmy na kosztach. Można by było zainwestować w nożyczki do cięcia pazurków, lokówkę - włos mu rośnie, wypasione michy i gadżety dla kastratów. Musi sobie przecież czymś czas zająć. Jak na razie Szczylu klejnoty poleruje i błyszczą w gotowości :D Quote
Ewanka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 :D :D :D ... mądry Szczylu ... zawsze na posterunku :D Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dziewczyny i co z tym bazarkiem? Przed chwilą wróciłam z Poznania, lecę pytać Soni czy się zgodzi zrobić :razz: Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 230 wyświetleń i chyba nie było telefonu? :shake: Quote
andegawenka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Kapsel napisał(a):230 wyświetleń i chyba nie było telefonu? :shake: Ludziki albo na grzybach, albo zeszyty kupują....we wrześniu domek się pojawi...:smile: Quote
Malwi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 był telefon .... ale nie warto o nim pisać .... jak będzie coś konkretnego to napiszę ;) Quote
Maruda666 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Kapsel napisał(a):Dziewczyny i co z tym bazarkiem? Przed chwilą wróciłam z Poznania, lecę pytać Soni czy się zgodzi zrobić :razz: Kapselku, Sonka będzie dopiero jutro - zadzwoniłabym, ale jest na jakimś koncercie i nie odbiera. Wczoraj w nocy wstępnie pytałam, przez sen odpowiedziała, że tak Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 andegawenka napisał(a):Ludziki albo na grzybach, albo zeszyty kupują....we wrześniu domek się pojawi...:smile: Mam taka nadzieję, że się pojawi :roll: Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Maruda666 napisał(a):Kapselku, Sonka będzie dopiero jutro - zadzwoniłabym, ale jest na jakimś koncercie i nie odbiera. Wczoraj w nocy wstępnie pytałam, przez sen odpowiedziała, że tak Hura!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:To czekamy co odpowie do jutra. ;) Quote
gazzy Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Zrobiłam takie coś ... Może nada się na ciegiełkę ? Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Malwi, cioteczki nada się taka cegiełka, żeby np wysyłać mailem? Co myślicie? Gazzy bardzo dziękujemy :smile::smile::smile: Quote
Malwi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 co prawda miałam inny zamysł na bazarek cegiełkowo-jajkowy ... :diabloti: dzisiaj nad tym popracuję ;) ale to się może przydać do czego innego ... tylko chyba trzeba zmniejszyć bo zdaje mi się że troche za duże jak na dogo .... prawda Czarodziejko ? Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Może mały beniowaty szczylek szuka domu? Szczyl i KapselII jest niezrozumiałe dla postronnych. Foteczki i cegełka są śliczne :) Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Malwi napisał(a):co prawda miałam inny zamysł na bazarek cegiełkowo-jajkowy ... :diabloti: dzisiaj nad tym popracuję ;) ale to się może przydać do czego innego ... tylko chyba trzeba zmniejszyć bo zdaje mi się że troche za duże jak na dogo .... prawda Czarodziejko ? To czekamy na Twój pomysł :smile: Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 gazzy napisał(a):Podajcie tekst jaki ma być to zmienię :) "Śliczny beniowaty szczylek szuka domu." Quote
Malwi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Kapsel napisał(a):To czekamy na Twój pomysł :smile: hehe tylko ostrzegam :P troche gorszący może być :P:P Quote
Kapsel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Malwi napisał(a):hehe tylko ostrzegam :P troche gorszący może być :P:P My się juz nie zgorszymy :grin: Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Zapodawaj Malwi! Niechaj jest kontrowersyjny, byle skuteczny. I poczytaj sobie pierwej "Hipnotyczny marketing", a potem przedstaw nam tu jakiegoś powalającego exstrasa :D Kapsel pójdzie jak woda w najlepsze ręce! Quote
Recommended Posts