Kapsel Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Mysza2 napisał(a):To już znalazłyście. Na jakie konto sponsor ma wpłacić? Kapselku ja też nie pierwszej młodości a się nauczyłam Mysiuniu :calus::buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Dziękujemy!!!!! Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dzwonił ktoś o Szczylka? :razz: Malwi, kiedy mu zrobisz allegro? Quote
Malwi Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 dzisiaj zrobię ;) tylko tekst potrzebuję ... a ja talentu w tym temacie zero :( Quote
Czarodziejka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Szczylu ma sie dobrze. Je, biega, bawi się z dziećmi i szaleje z Korą, podgryza starsze sunie - Daszka spuściła mu manto, bo złapał ją za pysk, kiedy przyszła do mnie na pieszczotki. Akurat miałam lody w salaterce, a Szczylu robił oczy i myslał, że Dasz w tym celu się łasi. Dasz lodów nie lubi a sierot dostał od niej w doopsko. Nawet nie sądziłam, że babcia Dasz jest taka ostra :D Potem się nadął jak bąk i leżał. Dałam mu troszkę lodów - na ząb, bo jak nie dać dziecku, co ma wielkie smutne oczy? Doniczki pod łeb, bo na czymś trzeba leżeć... Tu z Aronem wieluńskim staruszeczkiem moim osobistym ;) Na początku szczylek warczał na niego, teraz śpią jak bliźnięta syjamskie grzbiet w grzbiet. W tle Carmen - Ciotka Samo Zło :diabloti: Nie daj Boże się nawinąć :diabloti: Quote
Czarodziejka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Czyli zanim dodam obwody i gabaryty - szczylek sie w pełni socjalizuje, uczy się, jak żyć w stadzie i nie zginąć, jak żyć z ludźmi i z dziećmi, kochać koty i żaby, oraz wołać na qoopę za ogród. Quote
Maruda666 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 U niego te obwody i gabaryty, to jeszcze chyba trochę zmienne, z tendencję zwyżkową ;). Śliczne zdjęcia, śliczne szczęśliwe psiaki - jak nie wiele trzeba, kogoś kto pokocha i nakarmi. Czemu o to tak trudno ????? Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Chłopak edukuje się intensywnie i o to przecież chodziło! Cieszę się, że w stadko wszedł bez uszczerbku np. oderwanego ucha ;););) My dzisiaj robimy porządek w samochodzie po jego podróżnych wybrykach, a że pogoda sprzyja wszystko ładnie się suszy. Moje boksery stale krążą i krążą wokół wypranego pokrowca :lol: Quote
andegawenka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Kapsel napisał(a):Ja nie umiem, nawet zdjęć wstawiać, przecież już pisałam, że ja babcia jestem :placz: Malwi mu zrobi piękne, wyróżnione za 20 zł. Szukamy sponsora :roll: taaaaa babcia....:razz::razz:.... Quote
Czarodziejka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 andegawenka napisał(a):taaaaa babcia....:razz::razz:.... Taaa, do mnie na ten przykład przyjechała elegancka przystojna babka z iskrą w oku, a ja muszą ją tu Kapsel tytułować :D Quote
Mysza2 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ale fajne fotki Czarodziejko:). Szczyl super, reszta gangu też. Cioteczki dostanę ja wreszcie to konto na opłacenie allegra? Bo wezmę zabawki i sobie pójdę :cool3::cool3::cool3: Quote
Ewanka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Zdjęcia świetne, pokazują, że szczylek adaptuje się niemal w biegu ;) ... myślałam, że trochę więcej czasu bedzie potrzebował, a tu ... spuuuuuper, dzielny chłopak :) Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Mysza2 napisał(a):Ale fajne fotki Czarodziejko:). Szczyl super, reszta gangu też. Cioteczki dostanę ja wreszcie to konto na opłacenie allegra? Bo wezmę zabawki i sobie pójdę :cool3::cool3::cool3: Malwi, dawaj konto, bo sponsor się wkurzy i wycofa :mad::mad::mad: Quote
andegawenka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Alu, Malwi nie ma....się nie świeci na zielono....nieobecna na dogo Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 andegawenka napisał(a):taaaaa babcia....:razz::razz:.... Oznajmiam Wam, że ja jestem babcia i to nie młoda już, bo mój wnuk do czwartej klasy idzie :cool3::cool3::cool3: więc proszę o zrozumienie mojej sytuacji w edukacji komputerowej.:shake: Mam nadzieję, że Malwi pojawi się lada moment ;) Quote
Ewanka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ... a ja myślałąm, że na dogo same nastolatki, a ja jestem najstarsza ;) ... nawet napisałam na stronie DT u Ewanki , że jesteśmy "w średnim wieku", żeby ciotki nie przeżyły szoku jak przyjadą do nas z psiakami :D:D:D Quote
andegawenka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ewanka napisał(a):... a ja myślałąm, że na dogo same nastolatki, a ja jestem najstarsza ;) ... nawet napisałam na stronie DT u Ewanki , że jesteśmy "w średnim wieku", żeby ciotki nie przeżyły szoku jak przyjadą do nas z psiakami :D:D:D Ratujemy psy.... nie ma podziałów wiekowych. Temida ma 19 lat a tyle już zrobiła dla tych bied że chyle moją siwą głowę przed Nią.... Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='andegawenka']Mój dopiero idzie do I ej.... Ninuś, jak do I ej to widziałaś bazarek dla niego? :razz: http://www.dogomania.pl/threads/191062-Szkolny-bazarek-flamastry-plastelina-kredki-o%C5%82%C3%B3wki-etc.-SOS-Bokserom-do-24.08 Quote
andegawenka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Kapsel']Ninuś, jak do I ej to widziałaś bazarek dla niego? :razz: http://www.dogomania.pl/threads/191062-Szkolny-bazarek-flamastry-plastelina-kredki-o%C5%82%C3%B3wki-etc.-SOS-Bokserom-do-24.08 Już nic nie ma:placz: sprzedane wszedzie pisze - umiem czytać:placz: Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 andegawenka napisał(a):Już nic nie ma:placz: sprzedane wszedzie pisze - umiem czytać:placz: Jeszcze jest, tylko Joasia dziwnie pisze, pozostało np. dwie sztuki, jedna sztuka.... jest na pewno! :crazyeye: idę zobaczyć :roll: Quote
Mysza2 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A jak miło że tu więcej ciotek nadgryzionych zębem czasu, a ja myślałam, że to ja taki relikt z przeszłości :multi::multi::multi: Quote
Ewanka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='andegawenka']Ratujemy psy.... nie ma podziałów wiekowych. Temida ma 19 lat a tyle już zrobiła dla tych bied że chyle moją siwą głowę przed Nią.... Masz rację, nawet wczoraj na tym wątku .... napisałam Jej podziękowanie za zaangażowanie i pracę ... nie miałam pojęcia, że jest taka młodziutka, wspaniała dziewczyna!!!! http://www.dogomania.pl/threads/142882-Grzęzną-po-brzuchy-w-błocie-u-alkoholiczki-RADOMSKO-POMÓŻCIE-W-OGŁOSZENIACH/page47 Quote
Ewanka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Mysza2 napisał(a):A jak miło że tu więcej ciotek nadgryzionych zębem czasu, a ja myślałam, że to ja taki relikt z przeszłości :multi::multi::multi: Zawsze raźniej, gdy się wie, że nie jest się jedynym reliktem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maruda666 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wygląda na to że Klub Dinozaurów bierze w opiekę Szczyla - też się wpisuję ;) Quote
Recommended Posts