Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza2 napisał(a):
To już znalazłyście. Na jakie konto sponsor ma wpłacić?
Kapselku ja też nie pierwszej młodości a się nauczyłam

Mysiuniu :calus::buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Dziękujemy!!!!!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczylu ma sie dobrze. Je, biega, bawi się z dziećmi i szaleje z Korą, podgryza starsze sunie - Daszka spuściła mu manto, bo złapał ją za pysk, kiedy przyszła do mnie na pieszczotki. Akurat miałam lody w salaterce, a Szczylu robił oczy i myslał, że Dasz w tym celu się łasi. Dasz lodów nie lubi a sierot dostał od niej w doopsko. Nawet nie sądziłam, że babcia Dasz jest taka ostra :D
Potem się nadął jak bąk i leżał. Dałam mu troszkę lodów - na ząb, bo jak nie dać dziecku, co ma wielkie smutne oczy?

Doniczki pod łeb, bo na czymś trzeba leżeć...

Tu z Aronem wieluńskim staruszeczkiem moim osobistym ;) Na początku szczylek warczał na niego, teraz śpią jak bliźnięta syjamskie grzbiet w grzbiet. W tle Carmen - Ciotka Samo Zło :diabloti:
Nie daj Boże się nawinąć :diabloti:

Posted

Czyli zanim dodam obwody i gabaryty - szczylek sie w pełni socjalizuje, uczy się, jak żyć w stadzie i nie zginąć, jak żyć z ludźmi i z dziećmi, kochać koty i żaby, oraz wołać na qoopę za ogród.

Posted

U niego te obwody i gabaryty, to jeszcze chyba trochę zmienne, z tendencję zwyżkową ;).
Śliczne zdjęcia, śliczne szczęśliwe psiaki - jak nie wiele trzeba, kogoś kto pokocha i nakarmi. Czemu o to tak trudno ?????

Posted

Chłopak edukuje się intensywnie i o to przecież chodziło!
Cieszę się, że w stadko wszedł bez uszczerbku np. oderwanego ucha ;););)

My dzisiaj robimy porządek w samochodzie po jego podróżnych wybrykach, a że pogoda sprzyja wszystko ładnie się suszy.
Moje boksery stale krążą i krążą wokół wypranego pokrowca :lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
Ja nie umiem, nawet zdjęć wstawiać, przecież już pisałam, że ja babcia jestem :placz:
Malwi mu zrobi piękne, wyróżnione za 20 zł. Szukamy sponsora :roll:

taaaaa babcia....:razz::razz:....

Posted

Ale fajne fotki Czarodziejko:). Szczyl super, reszta gangu też.
Cioteczki dostanę ja wreszcie to konto na opłacenie allegra?
Bo wezmę zabawki i sobie pójdę :cool3::cool3::cool3:

Posted

Zdjęcia świetne, pokazują, że szczylek adaptuje się niemal w biegu ;)

... myślałam, że trochę więcej czasu bedzie potrzebował, a tu ... spuuuuuper, dzielny chłopak :)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ale fajne fotki Czarodziejko:). Szczyl super, reszta gangu też.
Cioteczki dostanę ja wreszcie to konto na opłacenie allegra?
Bo wezmę zabawki i sobie pójdę :cool3::cool3::cool3:

Malwi, dawaj konto, bo sponsor się wkurzy i wycofa :mad::mad::mad:

Posted

andegawenka napisał(a):
taaaaa babcia....:razz::razz:....

Oznajmiam Wam, że ja jestem babcia i to nie młoda już, bo mój wnuk do czwartej klasy idzie :cool3::cool3::cool3: więc proszę o zrozumienie mojej sytuacji w edukacji komputerowej.:shake:

Mam nadzieję, że Malwi pojawi się lada moment ;)

Posted

... a ja myślałąm, że na dogo same nastolatki, a ja jestem najstarsza ;) ... nawet napisałam na stronie DT u Ewanki , że jesteśmy "w średnim wieku", żeby ciotki nie przeżyły szoku jak przyjadą do nas z psiakami :D:D:D

Posted

Ewanka napisał(a):
... a ja myślałąm, że na dogo same nastolatki, a ja jestem najstarsza ;) ... nawet napisałam na stronie DT u Ewanki , że jesteśmy "w średnim wieku", żeby ciotki nie przeżyły szoku jak przyjadą do nas z psiakami :D:D:D

Ratujemy psy.... nie ma podziałów wiekowych. Temida ma 19 lat a tyle już zrobiła dla tych bied że chyle moją siwą głowę przed Nią....

Posted

andegawenka napisał(a):
Już nic nie ma:placz: sprzedane wszedzie pisze - umiem czytać:placz:

Jeszcze jest, tylko Joasia dziwnie pisze, pozostało np. dwie sztuki, jedna sztuka.... jest na pewno! :crazyeye: idę zobaczyć :roll:

Posted

[quote name='andegawenka']Ratujemy psy.... nie ma podziałów wiekowych. Temida ma 19 lat a tyle już zrobiła dla tych bied że chyle moją siwą głowę przed Nią....

Masz rację, nawet wczoraj na tym wątku .... napisałam Jej podziękowanie za zaangażowanie i pracę ... nie miałam pojęcia, że jest taka młodziutka, wspaniała dziewczyna!!!!

http://www.dogomania.pl/threads/142882-Grzęzną-po-brzuchy-w-błocie-u-alkoholiczki-RADOMSKO-POMÓŻCIE-W-OGŁOSZENIACH/page47

Posted

Mysza2 napisał(a):
A jak miło że tu więcej ciotek nadgryzionych zębem czasu, a ja myślałam, że to ja taki relikt z przeszłości :multi::multi::multi:

Zawsze raźniej, gdy się wie, że nie jest się jedynym reliktem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: