Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dodatkowo imię figa wymyśliła moja ciotka która jest tu na wakacjach i jest w Figuni zakochana po uszy , sama psa nie ma więc może coś z tego będzie .

Posted

Nie odzywałam się tutaj do tej pory, bo pomóc nijak nie mogłam, ale tak mi jakoś ten psiak zapadł w pamięć... Cieszę się, że jest bezpieczny. Gratuluję! :)

Posted

Anja -w imieniu pieska dziekujemy ,ze uchronilas ja przed tragedia i przed mozliwoscia zajscia w ciaze.
Pomysl ,moze jak troszczke nabierze sadelka o wykastrowaniu psinki ,byc moze jest nawet w ciazy (o ile jest to suczanka.)

Posted

xxxx52 napisał(a):
Anja -w imieniu pieska dziekujemy ,ze uchronilas ja przed tragedia i przed mozliwoscia zajscia w ciaze.
Pomysl ,moze jak troszczke nabierze sadelka o wykastrowaniu psinki ,byc moze jest nawet w ciazy (o ile jest to suczanka.)

Nie macie mi za co dziękować . Figa będzie sterylizowana , ale jeszcze chwilę , narazie musi dojść do siebie .Być może nowy domek ją wysterylizuje . Gdyby moja ciocia zdecydowała się ją adoptować na co bardzo liczę miała by wspaniały domek .

Posted

Słuchajcie, był tam jeszcze jeden Pies:( Nie dobrze że został w Lesie. Może uda się ustalić jak on tam bytuje. Może coś wymyslimy?:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Słuchajcie, był tam jeszcze jeden Pies:( Nie dobrze że został w Lesie. Może uda się ustalić jak on tam bytuje. Może coś wymyslimy?:(

Edi w Spale to jest cała masa psów...
Na pewno chcemy pomóc, niedawno porzuconemu brązowe ratlerkowi.
Na pewno w centrum włóczy sie spory pies, ostatnio się topił i tylko Anja z Tz mu pomogła.
I przy COS-ie cziłkowe maleństwo.

Posted

ocelot napisał(a):
Edi w Spale to jest cała masa psów...
Na pewno chcemy pomóc, niedawno porzuconemu brązowe ratlerkowi.
Na pewno w centrum włóczy sie spory pies, ostatnio się topił i tylko Anja z Tz mu pomogła.
I przy COS-ie cziłkowe maleństwo.

Rany:( Cała masa:(:(