paulinken Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Cioteczki, a ten domek Grosi to z ogłoszeń? Quote
Avilia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Można w sumie powiedzieć,że z ogłoszeń.Pani dzwoniła do mnie w sprawie Finki,ale że Finka była już zarezerwowana zaproponowałam Grosię.Pani zapytała czy Grosia jest ogłaszana i poszuka jej ogłoszenia.Znalazła,zakochała się i tak Grosia trafiła do Pani;) Dzisiaj rano miałam telefon.Pani mówiła,że Grosia wczoraj niewiele zjadła,Pani dzwoniła do wetki do Bielska lekko zaniepokojona,wetka uspokoiła Panią,że jeżeli Grosia jest wesoła,nie wymiotuje,a kupki ładne to nie ma się czym przejmować-widocznie nasza panienka jest niejadkiem;) Pani zakupiła Grosi taką karmę jaką jadła w lecznicy,może będzie jej bardziej smakować.Właścicielka mówiła,że jej mąż rozpacza,że Grosia taki niejadek,bo Pan sam lubi sobie jeść i podkarmiać psiaka;p Kiedy rozmawiałyśmy Pani właśnie wchodziła do domu i słyszałam jak Grosia się cieszy na widok właścicielki!Pani mnie na chwileczkę przeprosiła i słyszałam przez telefon:"Już jestem maleńka,już jestem,ale się cieszysz moja dziecinko!";) Quote
Jasza Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Avilia - gdzie Ty takie domki wyszukujesz???? Quote
Mysza2 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Jasza napisał(a):Avilia - gdzie Ty takie domki wyszukujesz???? No właśnie :multi::multi::multi::multi::multi: Ale się malutkiej udało Quote
Iljova Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Widzę że Grosia robi coraz większe postępy, tylko tak dalej. Quote
paulinken Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Avilio, dawaj więcej takich domków ;) To że zjadła malutko to nic nie znaczy, trzeba ją wyczuć. Jakby mój grubol kiedyś nie zjadł to bym się bardzo zaniepokoiła:evil_lol: Ale sunieczka z kolei to księżniczka i z łaską coś zje z miseczki. Quote
Avilia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Oj takie domki ciężko wyszukać,ale jak widać się udaje;) I teraz dopiero widzę jaki zastój w adopcjach jest w sezonie letnim.Dopiero we wrześniu zaczął mi telefon dzwonić i to w sumie tylko o Finkę.Ale wiele osób albo się rozmyślało,albo wzięło szczeniaka,albo pies miałby być "prezentem"-takich ludzi automatycznie spławiam i tłumaczę,że zwierze to nie jest przedmiot martwy który można komuś podarować,a jak się znudzi to wyrzucić lub odstawić w kąt.I zazwyczaj po moich słowach zaczyna się nieprzyjemna pyskówka. Więc naprawdę ciężko trafić na taki domek.Ale cieszę się,że Grosi tak szybko się udało. Grosia jest jednak pieskiem "specjalnej troski" i potrzebuje takich ludzi jakich ma,którzy będą zauważali najmniejszą zmianę w jej zachowaniu i od razu to zgłaszali lub działali. Quote
.blueberry. Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 A może zmiana tytułu? Czy jeszcze nie zapeszamy? Quote
Avilia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Myślę,że już spokojnie można zmienić tytuł.Jak tylko Klaudus znajdzie chwilkę na pewno to zrobi;) Quote
mikoada Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Bardzo się cieszę, że Grosia jest szczęśliwa w nowym domku :) Zasługuje na to dziewczynka... Quote
Iljova Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Świetnie że Grosia na tak wspaniały domek,bardzo się z tego cieszę i oby wszystkie zwierzaki znajdywały tak wspaniałe domki, bo one wszystkie na to zasługują. Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 cieszę się również ,że Grosia juz w swoim domeczku :) pozostają długi, niestety powiększają się proszę o pomoc :( Grosia-260,58 zł Bingo-586,58 zł Bora-233,00 + 70 zł HP Angel-171,22zł Wiktor-296,79 zł Szarik - 99,50 zł + 40 zł bad.krwi Quote
Avilia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Skoro mamy już dokładną kwotę długu Grosi to robię w tym momencie przelew na lecznicę z pieniążków,które mam tzn.235zł. Edit. Przelew wykonany;) Quote
Buster Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Z bazarku na Grosieńkę który zasponsorowała Javena jest 163 zł, które w całości w dniu jutrzejszym zostanie przekazane lecznicy. Quote
Avilia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Buster']Z bazarku na Grosieńkę który zasponsorowała Javena jest 163 zł, które w całości w dniu jutrzejszym zostanie przekazane lecznicy. Świetnie!Akurat część dochodu z bazarku pokryje tą resztkę długu Grosieńki (260,58-235=25,58),a reszta na resztę (masło maślane;p) długów!;) Mi właśnie zakończył się bazarek na długi,będzie ponad 100zł.Damy radę! Quote
Buster Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Avilia']Świetnie!Akurat część dochodu z bazarku pokryje tą resztkę długu Grosieńki (260,58-235=25,58),a reszta na resztę (masło maślane;p) długów!;) Mi właśnie zakończył się bazarek na długi,będzie ponad 100zł.Damy radę! :) Pewnie, że damy! Quote
paulinken Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ja zaraz też prześlę z bazarku. Zaraz podam dokładną kwotę. edit: poszło 113,80 zł - 91 zł za fanty z bazarku, 12,80 zł nadwyżka z kosztów przesyłki i jeszcze ostatnia moja stała deklaracja 10,00 zł :) Przeznaczcie na długi. Quote
Jo37 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Bardzo się cieszę ,że grosia znalazła dom. Quote
Iljova Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 To właściwie trzeba to uczcić. :tort: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Grosia ma domek !!! Huuurrrraaa!! :cool2: :drinka: :n00b: Quote
toyota Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dzięki mobilizacji wspaniałych ludzi udało się wyjść na prostą. Uff... Czy ktoś wie co to za psiak Angel , bo nie mogę go znaleźć , a też są na niego jakieś wydatki ? Quote
Avilia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Angel to sunia kaukazowata z wypadku-znaleziona przez dziewczyny.Niestety nie udało się jej uratować.Pogruchotany kręgosłup.Był robiony RTG i niestety nie było szans... ANGEL Dotarły mi pieniążki od Paulinken 113,80zł.Poczekam na całość pieniążków z mojego bazarku i zrobię jeden przelew na lecznicę-na długi. Quote
Recommended Posts