Javena Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja nic nie pisałam do tej pory,zeby nie cieszyc się za wczesnie. Kurka ,a tu już oblewanie na całego. :lol:Ciesze się ogromnie.:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Avillo ,może dla Vanilka znajdziesz domek??;) Od Ciebie wszystkie pieski znajdują takie superowe domki. :lol:Vanilek tak mi zapadł w serce.:-( http://www.dogomania.pl/threads/192954-niestety-Dogo-zawiod%C5%82o-Vanilek-idzie-do-schronu Quote
andegawenka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Havanka']Takie wiadomości a ja nie mogę powstrzymać łez !!!! Lepszego domku dla Grosi nie można było sobie wymarzyć !!!!Tak się cieszę !!!! :lol: [quote name='Kapsel']Mysiunia przysłała mnie na to opijanie :cunao::knajpa::drink1::popcorn: Jak Mysia się cieszy to i ja razem z nią!!! Hura!!!! Za Grosię :drinka::drinka::drinka: :drinka: [quote name='Mysza2']Kapselku Nie tyle na raz bo nie dotrwamy do jutra :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: Myszko oj warto:evil_lol: Quote
Avilia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jejku co tu się dzieje!Istna balanga!;) Javeno wątek Vanilka zapisałam.Przejrzę go w wolnej chwili. Powiem Wam co Grosia (być może z Finką) zrobiła jak byłam na wizycie. Otóż: otworzyła/ły sobie szafę (suwaną) w szafie stał 20 litrowy worek ziemi,pięknie go rozszarpała/ły i rozprowadziły po całym domu!Nawet na łóżku była ziemia!A czemu podejrzewam Grosię?Była najbardziej upaprana w ziemi! Budrysek chyba mi psa podmieniła,przed wyjazdem do kliniki to był anioł,wrócił szatan;) Słodki kochany,karmelowy szatan;D Quote
andegawenka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ogrodniczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iljova Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Buster napisał(a):Grosieńko nasza kochana karmelkowa panieneczko - TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!!! Mam nadzieję, że domek i kochający cię ludzie wynagrodzą ci twoje niełatwe do tej pory życie! Ja chcę takiego zakończenia na każdym wątku! Dołączam do dziewczyn z toastami :drinka::drinka::drinka::drinka::knajpa::cunao: Widzę, że imprezka się rozkręca, tylko żebyście dały radę rano wstać. A co do Grosi może Budrysek podmieniła, albo Grosia teraz dopiero ujawniła swoje talenty ogrodnicze :-) Quote
AgusiaP Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Tak bardzo cieszę się, że Grosia będzie miała taki wspaniały domek:multi:, ale niestetety rzeczywistość nie pozwala się długo cieszyć. Czytałam wczesniej, że Javena prosiła Cię Avilla o DT dla pieska, ale gdyby to nie wypaliło to proszę weź tę sunieczkę pod rozwage. Mała sunia śpi na trawie jest w niebezpieczenstwie:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/threads/194573-Nie-dajmy-jej-zastrzelić!-Mała-sunia-spod-wiejskiego-sklepu-nie-ma-czasu.... Quote
Mysza2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Widzę że imprezka się rozkręciła:), ale zajrzałam na ten wątek AgusiP i po euforii Quote
AgusiaP Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mysza2 napisał(a):Widzę że imprezka się rozkręciła:), ale zajrzałam na ten wątek AgusiP i po euforii Przepraszam Myszeczko :oops: ale mała naprawdę potrzebuje pomocy :-( Quote
mikoada Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mysza2 napisał(a):Widzę że imprezka się rozkręciła:), ale zajrzałam na ten wątek AgusiP i po euforii To niestety tak samo było u mnie, radość jak nie wiem, że Grosia jutro jedzie do wspaniałego DS a tu wątek AgusiaP i po radości :( Quote
Avilia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Oj dziewczyny z tego co zrozumiałam to Javena prosiła mnie o zajrzenie na wątek.Póki co nie mogę przyjąć żadnego psiaka,choć bardzo bym chciała.Fineczka jeszcze u mnie się tymczasuje.Grosia była nagłym wypadkiem dlatego przyjęłam ją jako drugą tymczasowiczkę.Niestety w tym momencie nie mogę pomóc żadnemu z psiaków,dopóki Fineczka nie znajdzie DS;( Quote
AgusiaP Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Avilia napisał(a):Oj dziewczyny z tego co zrozumiałam to Javena prosiła mnie o zajrzenie na wątek.Póki co nie mogę przyjąć żadnego psiaka,choć bardzo bym chciała.Fineczka jeszcze u mnie się tymczasuje.Grosia była nagłym wypadkiem dlatego przyjęłam ją jako drugą tymczasowiczkę.Niestety w tym momencie nie mogę pomóc żadnemu z psiaków,dopóki Fineczka nie znajdzie DS;( Rozumiem, ale gdyby Fioneczka znalazła domek miej sunie w pamięci. My oczywiście będziemy kombinować dalej. Quote
Jasza Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ja też się bardzo cieszę! Avilio - masz złote serce! Grosieńko - wszystkiego dobrego w nowym domku! Quote
andegawenka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Zmiana tytułu wątku by się przydała.... Quote
BUDRYSEK Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 bądz szczęśliwa Maleńka :) mam nadzieję,że będą jakieś wieści z domku? Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='andegawenka']Zmiana tytułu wątku by się przydała.... A po co już zmiana tytułu?? Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Avilia skończ siać ferment na wątku! Powiedziałam Ci już przez telefon,że moje Pszczyńskie dziewczyny napewno tego nie zrobiły! To Twoja Keli jest niewychowana :P A na te biedne dziewczynki wszystko zwaliła :P Poza tym Grosia przypominam Ci jest po ciężkiej chorobie i po sterylce - napewno nie byłaby do tego zdolna!! :haha: Quote
Avilia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Wieści z domku oczywiście,że będą! Właśnie miałam telefon od Pani,że wyruszyła na zakupy dla Grosi.Starsza Pani-czyli mama właścicielki Grosi zarządziła,że Grosieńka będzie jadła dzisiaj indyczka.I z tego co się dowiedziałam to właśnie starsza Pani będzie główną kucharką Grosi;) Przyjadą po Grosię dzisiaj o 17 całą rodzinką;D Dzisiaj na spacerze Grosieńka tak szalała,w szoku byłam,że w tym psie jest tyle energii!Obskoczyła mnie całą i zostawiła autografy na spodniach w postaci pięknych błotnych łapek;) Wyrywała trawę z korzonkami i sobie ją podrzucała:lol: Potem obszczekała jakiegoś psiaka i cała w skowronkach podbiegła znów do mnie i patrzyła "Widziałaś,widziałaś jaka jestem straszna?!Taaak go obszczekałam!".Jest taka śmieszna:loveu: Klaudia jakbyś zobaczyła co ten nasz mały,biedny,chory łobuz robi to być psa nie poznała!Ja i tak obstawiam to,że Budrysek podmieniła Grosię na jakiegoś zdrowego jej klona;) Quote
Mysza2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Zdrowieje malutka to i szaleje. Dobrze że idzie do domku z ogrodem, bedzie mogła bawić się w ogrodnika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak ogród zadbany to właściciele się ucieszą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powodzenia Grosiu w nowym domeczku i nie demoluj niczego Quote
Avilia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale my się nie kłócimy!Przecież to wszystko w formie żartów pisane;) Grosia pojechała,ale...pokazywała zęby i nie dała się Państwu dotknąć.Byłam w szoku.Grosia była tak strasznie zestresowana i przerażona.Zasugerowałam Państwu,że mogą zrezygnować z adopcji,że nie przewidziałam takiej sytuacji.Ona już tyle razy zmieniała miejsce swojego pobytu i ludzi,że już pewnie ma ogromny mętlik w głowie. Póki co czekam na wieści z domku...oby dobre... Quote
AgusiaP Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Grosieńko to wspaniały domek nie pokazuj ząbków. A tak poważnie mam nadzieję, że wszystko będzie ok Quote
Iljova Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ja się nie dziwię że tak wyszło będzie potrzebowała czasu, aby przekonać się że nic złego jej się nie stanie i to już będzie jej kochający domek na zawsze. Musi się przekonać by móc uwierzyć. Wierzę że będzie dobrze! :-) Quote
Mysza2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Iljova napisał(a):Ja się nie dziwię że tak wyszło będzie potrzebowała czasu, aby przekonać się że nic złego jej się nie stanie i to już będzie jej kochający domek na zawsze. Musi się przekonać by móc uwierzyć. Wierzę że będzie dobrze! :-) Dokładnie, a Grosi nie ma się co dziwić bo ona już Avilię zakodowała jako swojego człowieka i miejsce. A tu nagle odrywa się ją z bezpiecznego dla nie miejsca. Taki los tymczasóe :( Żeby tylko nowy domek się nie zraził. Trzymam kciuki żeby to było chwilowe z tymi zębami. A wogóle Avilia to jak Ci po rozstaniu? Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Cioteczki, a jak sytuacja finansowa Grosi? Ode mnie z bazarku będzie ponad 90 zł, jutro prześlę. Ale dostałam też fotki od blueberrykiss z paskami i chciałam robić bazarek. Quote
Recommended Posts