Sally (od Koanka) Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Straszna historia, na razie zaznaczam Quote
sacred PIRANHA Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 finansowow kiepsko ale bede podrzucac watek! Quote
viola005 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 wlasnie siostra zrobila przelew dla Babelka, 100zl ode mnie i 20 od niej, razem 120zl na karme i weta, z zyczeniami szybkiego powrotu do zdrowka dla kochanego slicznego szczylka i z serdecznymi pozdrowieniami dla jego ciotek opiekunczych, ktore sobie rece po lokcie urabiaja w realu, dziekuje Wam dziewczyny za bezinteresowne dzialanie na rzecz ofiar ludzkiego okrucienstwa Quote
terra Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 W oczekiwaniu na numer konta, podrzucę szczylka, może zajrzy jakiś domek. Quote
Justyna_wolontariat Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Witam pracuje teraz po 14 h i ciężko mi pisać na dogo no chyba, ze nocami Umówiłam się z wetem na poniedziałek by odebrać fakturę i uregulować wszystkie płatnośći nr konta powysyłałam na pw jeszcze raz kochane cioteczki dziękuję:lol: a co u Babla dziś była pani z dziennika zachodniego jak sie okazało to naprawdę wspaniała osoba która przecież od 2 lat robi zdj naszym psiakom z schr do gazety, więc historia Babla bedzie w gazecie, mam wielka nadzieje, ze to uwrazliwi ludzi na to co robia. Tymczasowicze p Iwonz tez bed miec ogloszenia:multi: moze im sie poszczesci Rece mi opadaja, wakacje to najgorszy okres nie ma dnia by nie przyszlo z 7 psow Dzis przychodzi facet usmiechniety zadowolony bo wjezdza na urlop i bez ogrodek mowi ze chce z tego powodu psa oddaz bo jest mu zbedny:shake: przepraszam za bledz i pisownie bez polskich znakow ale klawiatura odmawia posluszenstwa Jeszcze raz wielkie dzieki za tak ogromna pomoc:loveu: a Babel bez zmian lezy unieruchomiony, wet mowi, ze trzeba czekac. Quote
TERESA BORCZ Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ogromnie się cieszę z artykułu, koniecznie ze zdjęciami. Może sąsiedzi bałwana zobaczą psika. Trzeba pilnować ukazania sie artykułu i zaopatrzyć obficie komentarzami. Biedny Bąbel. Czekamy ale jakże niecierpliwie. Czy wet nie doradza co by ewentualnie mu pomogło w tym oczekiwaniu? Może potrzebne jakieś leki czy wspomagające suplementy diety. Psik ma cioteczki zadbają o to. Może scanomune?:shake: Quote
terra Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Mam nadzieję,że psiaczek szybko odnajdzie domek. Trzymaj się malutki. Przelew poszedł. Quote
agusiazet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Z tym artykułem super!!! A Bąbel będzie zdrowy i szczęśliwy, ja w to wierzę!!! Quote
migama Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 kurcze prześledziłam pierwsza stronę ale nie niewidzię numeru konta,pewnie gdzieś jest, ale coś wzrok nie taki co powinien i cierpliwość tym samym......czy mogę prosić na prywatna wiadomość o dane do przelewu???, chciałabym sie dorzucić do skarpety Bąbelkowej, Quote
jusstyna85 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Miałam za Justynę podawać konto,ale nie było mnie pare dni...Migamo-wysłałam Ci nr Justyny. jeśli jeszcze ktoś nie ma,to dajcie mi znać. Quote
black_madonna Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 znajoma z innego forum - agawka, wpłaciła na Bąbelka 50 zł, nie ma konta na dogomanii dlatego ja ją tutaj wpisuję :) Quote
Wisełka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 A ja zaproszę jeszcze raz na bazarek w 50% przeznaczony dla maluszka http://www.dogomania.pl/threads/189113-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-wyrzuconego-z-auta-ONka-i-Jamnicz%C4%85-Skarpet%C4%99-do-24.07.-godz.22.00 Quote
ewa36 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Ogromnie się cieszę z artykułu, koniecznie ze zdjęciami. Może sąsiedzi bałwana zobaczą psika. Trzeba pilnować ukazania sie artykułu i zaopatrzyć obficie komentarzami. Biedny Bąbel. Czekamy ale jakże niecierpliwie. Czy wet nie doradza co by ewentualnie mu pomogło w tym oczekiwaniu? Może potrzebne jakieś leki czy wspomagające suplementy diety. Psik ma cioteczki zadbają o to. Może scanomune?:shake: Jemu to raczej fosforan wapnia :) I preparat wspomagający kostninę :) Quote
Justyna_wolontariat Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Spoznilam sie jak zwykle do weta (moja kotka zachorowala) wiec faktura i przelew jutro Sa juz nowej zdj Babla wstawie jutro wieczorem, klawiatura nadal zepsuta i ciezko mi cos porobic. Babel dostaje wszystkie potrzebne witaminki, dzis jak pani Iwona dzwonila bzlo nawet slychac jak sie przy misce awanturowal:lol: wyjada podobnoz wszystko co do ziarnka by mu inne psy nie zjadly Quote
Justyna_wolontariat Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 aktualne rozliczenie 1 post prosze sprawdzic czy wszystko ujelam Quote
agusiazet Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Bąbelki, strasznie się cieszę, że będzie z Tobą ok i wierzę, że nic złego już Cię nie spotka! Quote
Vlk Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 dostałam info no to się zjawiam. Biedaczysko. Odzwyczaiłam się od netu (kawał czasu pod namiotem) i muszę się ogarnąć... czy maluszek już po operacji? Będę zaglądać i trzymać kciuki :) Quote
agusiazet Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Maluch już po pierwszej operacji, z tego co zrozumiałam za jakiś czas będzie konieczna kolejna! Ale to dzielny szczeniak i ja jestem pewna, ze będzie ok!!! Quote
Justyna_wolontariat Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='ULKA12']A gdzie obiecane zdjęcia Bąbla?:-(:lol: Prosze bardzo;) Babel to wielki pieszczoch do swego legowiska zbiera wszystkie zabawki jakie znajdzie na podlodze:loveu: Uszka mu juz slicznie stoja:lol: Skan operacji wstawiony na 1 str p Jarzebowski to naprawde wspaniala osoba calkowity koszt poskladania 3 lap i leki wyniosl 743,28 zl to naprawde nie wiele ;) Quote
Recommended Posts