Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie siostra zrobila przelew dla Babelka, 100zl ode mnie i 20 od niej, razem 120zl na karme i weta, z zyczeniami szybkiego powrotu do zdrowka dla kochanego slicznego szczylka i z serdecznymi pozdrowieniami dla jego ciotek opiekunczych, ktore sobie rece po lokcie urabiaja w realu, dziekuje Wam dziewczyny za bezinteresowne dzialanie na rzecz ofiar ludzkiego okrucienstwa

Posted

Witam pracuje teraz po 14 h i ciężko mi pisać na dogo no chyba, ze nocami

Umówiłam się z wetem na poniedziałek by odebrać fakturę i uregulować wszystkie płatnośći

nr konta powysyłałam na pw jeszcze raz kochane cioteczki dziękuję:lol:

a co u Babla dziś była pani z dziennika zachodniego jak sie okazało to naprawdę wspaniała osoba która przecież od 2 lat robi zdj naszym psiakom z schr do gazety, więc historia Babla bedzie w gazecie, mam wielka nadzieje, ze to uwrazliwi ludzi na to co robia. Tymczasowicze p Iwonz tez bed miec ogloszenia:multi: moze im sie poszczesci

Rece mi opadaja, wakacje to najgorszy okres nie ma dnia by nie przyszlo z 7 psow Dzis przychodzi facet usmiechniety zadowolony bo wjezdza na urlop i bez ogrodek mowi ze chce z tego powodu psa oddaz bo jest mu zbedny:shake:

przepraszam za bledz i pisownie bez polskich znakow ale klawiatura odmawia posluszenstwa

Jeszcze raz wielkie dzieki za tak ogromna pomoc:loveu:
a Babel bez zmian lezy unieruchomiony, wet mowi, ze trzeba czekac.

Posted

Ogromnie się cieszę z artykułu, koniecznie ze zdjęciami. Może sąsiedzi bałwana zobaczą psika. Trzeba pilnować ukazania sie artykułu i zaopatrzyć obficie komentarzami. Biedny Bąbel. Czekamy ale jakże niecierpliwie. Czy wet nie doradza co by ewentualnie mu pomogło w tym oczekiwaniu? Może potrzebne jakieś leki czy wspomagające suplementy diety. Psik ma cioteczki zadbają o to. Może scanomune?:shake:

Posted

kurcze prześledziłam pierwsza stronę ale nie niewidzię numeru konta,pewnie gdzieś jest, ale coś wzrok nie taki co powinien i cierpliwość tym samym......czy mogę prosić na prywatna wiadomość o dane do przelewu???, chciałabym sie dorzucić do skarpety Bąbelkowej,

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Ogromnie się cieszę z artykułu, koniecznie ze zdjęciami. Może sąsiedzi bałwana zobaczą psika. Trzeba pilnować ukazania sie artykułu i zaopatrzyć obficie komentarzami. Biedny Bąbel. Czekamy ale jakże niecierpliwie. Czy wet nie doradza co by ewentualnie mu pomogło w tym oczekiwaniu? Może potrzebne jakieś leki czy wspomagające suplementy diety. Psik ma cioteczki zadbają o to. Może scanomune?:shake:

Jemu to raczej fosforan wapnia :)
I preparat wspomagający kostninę :)

Posted

Spoznilam sie jak zwykle do weta (moja kotka zachorowala) wiec faktura i przelew jutro

Sa juz nowej zdj Babla wstawie jutro wieczorem, klawiatura nadal zepsuta i ciezko mi cos porobic.

Babel dostaje wszystkie potrzebne witaminki, dzis jak pani Iwona dzwonila bzlo nawet slychac jak sie przy misce awanturowal:lol: wyjada podobnoz wszystko co do ziarnka by mu inne psy nie zjadly

Posted

dostałam info no to się zjawiam. Biedaczysko. Odzwyczaiłam się od netu (kawał czasu pod namiotem) i muszę się ogarnąć... czy maluszek już po operacji? Będę zaglądać i trzymać kciuki :)

Posted

[quote name='ULKA12']A gdzie obiecane zdjęcia Bąbla?:-(:lol:

Prosze bardzo;)

Babel to wielki pieszczoch do swego legowiska zbiera wszystkie zabawki jakie znajdzie na podlodze:loveu:

Uszka mu juz slicznie stoja:lol:

Skan operacji wstawiony na 1 str p Jarzebowski to naprawde wspaniala osoba calkowity koszt poskladania 3 lap i leki wyniosl 743,28 zl to naprawde nie wiele ;)