Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sporo brakuje do operacji... wgórę,żeby jak naijwięcej os zobaczyło psiaka

Deklarowane wpłaty:
50 zł Agusiazet
50 zł Teresa_Borcz
50 zł Egradska
coś brysio
30 Zuanna
20 zł Black_Madonna
= 200 zł

BRAKUJE 600ZŁ

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedne maleństwo :( Dr Jarzębowski jest świetnym weterynarzem, sama leczę u niego moje psinki. Będę zaglądać i śledzić losy małego, niestety nie dam rady wspomóc finansowo :(

Posted

Dzięki Waszym wpłatom byłoby już 200 zł...

Deklarowane wpłaty:
50 zł Agusiazet
50 zł Teresa_Borcz
50 zł Egradska
coś brysio
30 Zuanna
20 zł Black_Madonna
= 200 zł

BRAKUJE 600ZŁ

Posted

konto znalazłam pieniążki wysłąłam , niedużo, ale nie mogę teraz więcej. Wysłałam link przyjaciółce wrażliwej na krzwywdę braci mniejszych pewnie też coś wpłaci. Biedactwo. Też wycoiągłam szczeniaka 4mc po wypadku ze schronu- w ogóle nie chodził. Wzieła go na tymczas moja przyjaciółka. Okazał się tak cudowny, ze został tam na stałe. Miał połamane biodra, wybite zęby, zdartą skore na głowie- nie chodził 4tyg. Teraz śmiga i jest okrąglutki, a charakter ma taki,z ę tylko miziać

Posted

Zofija napisał(a):
konto znalazłam pieniążki wysłąłam , niedużo, ale nie mogę teraz więcej. Wysłałam link przyjaciółce wrażliwej na krzwywdę braci mniejszych pewnie też coś wpłaci. Biedactwo. Też wycoiągłam szczeniaka 4mc po wypadku ze schronu- w ogóle nie chodził. Wzieła go na tymczas moja przyjaciółka. Okazał się tak cudowny, ze został tam na stałe. Miał połamane biodra, wybite zęby, zdartą skore na głowie- nie chodził 4tyg. Teraz śmiga i jest okrąglutki, a charakter ma taki,z ę tylko miziać

Zofijo mogłabyś tutaj wpisać kwotę? dołączyłabym i byłoby wiadomo ile już jest

Posted

Biedactwo malutkie :shake:
Ode mnie i Nikusia 40 zł - ciekawe jak przebiegła operacja ... mam nadzieję, że wszystko dobrze...
Będziemy zaglądać do ciebie kruszynko :lol:

Posted

Nie mogę wiele pomóc, wysłałem maluszkowi tylko 50 zł i 50 zł od pozostałych domowników :(

Wierzę, że leczenie się powiedzie i chłopak będzie się cieszył życiem!

Mam również nadzieję, że potworowi, który mu to zrobił los wkrótce odpłaci...

Posted

Teraz to tak wygląda,coraz lepiej dzięki wszystkim :) pomysł z Kundelkową Skarbonką jest dobry :)

Deklarowane wpłaty:
50 zł Agusiazet
50 zł Teresa_Borcz
50 zł Egradska
coś brysio
30 Zuanna
20 zł Black_Madonna
40 zł Nikus i Livka
100 zł Israel + rodzina
50 zł Jostel5
= 390 zł

BRAKUJE 410 zŁ

Posted

agusiazet napisał(a):
Można poprosić o pomoc Kundelkową Skarpetę - oni nigdy nie odmawiają kundelkom w potrzebie!!!

Już napisałem do Pani Prezes:) będzie dobrze...Skarbonka zawsze pomoże:)

Posted

Brysio napisał(a):
justyna dam radę tylko 20 zł

Jagoda-aż 20 zł, nie tylko :)
Deklarowane wpłaty:
50 zł Agusiazet
50 zł Teresa_Borcz
50 zł Egradska
coś brysio
30 Zuanna
20 zł Black_Madonna
40 zł Nikus i Livka
100 zł Israel + rodzina
50 zł Jostel5
20 zł Brysio
30 zł izabela1234
= 470zł

BRAKUJE 360 zŁ

Posted

Z całego serca dziękuję za tak ogromna i szybką pomoc jak tylko dojdą wpłaty zapłacę 1 ratę

niestety nie udało mi się a raczej przez moje roztargnienie nie zabrałam z lecznicy aparatu więc zdj będą jutro

Operacja trwała dzis od 16 do 20 30 :shake: wszystkie łapki są poskładane dodatkowo psiak ma założony usztywniające opatrunki Leży boroczek unieruchomiony ale i przed operacja nie chodził.

o 22 jak jeszcze do niego zajrzałam pomerdał ogonkiem wycieńczony przez 3 tyg teraz bedzie na lekach przeciwbólowych i antybiotykach wet mówi ze powinno byc dobrze po 4 tyg czeka go jeszcze operacja 1 wiązadła bo niestety teraz to już zbyt obciążające byłoby a i tak narkoza była długa

Jeszcze raz wszystkim dziękuję bez waszej pomocy tak szybko nie udałoby się pomóc Bąblowi takie imię dostał ;)

Z ta gazetą to b dobry pomysł jak tylko jutro odbiorę aparat a zdj są naprawdę przerażające zrobię tekst i zacznę wysyłać

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Zofijo mogłabyś tutaj wpisać kwotę? dołączyłabym i byłoby wiadomo ile już jest

wysłąłam 10zł moja przyjaciółka Ewa z Cieszyna też dzisiaj wyśle , ale nie wiem ile- zapytam i napiszę