Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, jak długo jeszcze Lord będzie mógł siedzieć na tej czyjejs działce, a co bedzie w zimie?:(

Czy warto ratowac psy, których potem nikt nie chce?

Posted

Zaczynają spływać pieniądze z bazarku dla Lorda. Jesli Ewelinka znalazłaby chwilę, to może udałoby się po niedzieli pojechać z psiakiem na szczepienie.

Posted

No i znowu tłok u piesia:roll: Trzeba by coś z tym zrobić. W górę Lordzik, po domek :sweetCyb:

Czy warto ratowac psy, których potem nikt nie chce?

A ile psiaków w Twojej karierze znalazło domy? Lord też w końcu znajdzie. No to chyba warto nie:happy1:

Posted

Tak, tak, ale troszkę rozgoryczenia sie wkradło:-(.
Ratowaliśmy olbrzymim wysiłkiem wielu osób, równiez finansowym, Albinkę. Cudem sie udało, jest tylko troszkę niepełnosprawna, biega na nieco przykurczonych tylnych łapkach. I co , tyle miesięcy już w dt i kompletnie nikt sie nią nie interesuje, a to przecudowna sunia, z urody i chrakteru.

Lord, też wspaniały pies, tak lgnie do człowieka i jeszcze nikt o niego nawet nie zapytał.:-(

Teraz Morelek, powypadkowy, z bezwładną łapką, prawdopodobnie do amputacji , kto go weźmie?:shake: A to psiak, który wyjatkowo potrzebuje obecności człowieka, przykleja sie i nie chce odejść.

Co my mamy robić z takimi psiakami? Te miejsca gdzie sa ,sa tylko tymczasowe, nie mogą tam zostać . I co najpierw ratować , a potem usypiać???

To wszystko jest beznadziejne:-(.

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Dla Lordzika udało sie zebrac na bazarku 98 zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Super psinka bedzie miec na karme, itp. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Wszystkim bioracym udział w bazarku serdecznie dziekuje ;-)[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

:( kurcze...Senior został u EwyB na tymczasie dożywotnim...z Lordzikiem nie będzie za chwilę co zrobić...a jeszcze jest Oskarek...też z problemami i starszy:( no i gdzie te wszystkie psiaki wyadoptować:(:(

Posted

Linssi napisał(a):
Pobudka!!

Co to za marudzenie na Lordusiowym watku???? Halo??? nie wolno marudzic! :P

Spiąca pogoda, z trudem wygramoliłam się do pracy obijając się jak piłka:shake:

Witaj piechulku kochany:loveu::loveu:

Posted

Linssi napisał(a):
Co to za marudzenie na Lordusiowym watku???? Halo??? nie wolno marudzic! :P

W taki deszczowy dzien troszke optymizmu, by sie Lordzikowi przydało ;-)

Posted

Jest piękny dzień, że pogoda trochę szwankuje to szczegół. Nie muszę dziś iść do pracy i to już mnie nastraja optymistycznie:diabloti:
W górę piesiu:sweetCyb:

Posted

czy może ktoś mi opisac dokłądnie Lorda na PW
interesuje mnie jak sie zachowuje w stosunku do innych psów, czy jest nadpobudliwy czy spokojny?
Prosiłbym o napisanie najszczetrszej parwdy, bo jeżeli uda się załatwić mu miejsce to jeżeli okaże się
inny niż opisany to bedzie musiał wrócić.
Pozdrawiam

Posted

[SIZE=2]yumanji, czy przelew od Ciebie to 25 zl od Joanny L.? (nie chcę pisać całego nazwiska, bo może sobie nie życzysz)

Elka_Ka - dziękujemy za wpłatę.

Rozliczenie na bieżąco na pierwszej stronie

Dzis skontaktuje się z Erką, bo chyba jest zajęta i dowiem się, czy kupować dla Lordusia karmę. Bo przecież można zamówić na allegro i dowiozą za free :razz:

Posted

No, to skoro juz tu siedze sama i gadam do siebie, to napisze tylko, ze Lord ma juz komplet ogloszen, za chwile poprawie rozliczenie...
Zastanawiam sie nad umieszczeniem platnego ogloszenia w np. w gazecie wyborczej na warszawe. moznaby pozniej sprobowac z innymi miastami. na allegro najwieksza ogladalnosc jest we Wroclawiu... moze ktos ma jakis pomysl?

Posted

[quote name='papatkiole']czy może ktoś mi opisac dokłądnie Lorda na PW
interesuje mnie jak sie zachowuje w stosunku do innych psów, czy jest nadpobudliwy czy spokojny?
Prosiłbym o napisanie najszczetrszej parwdy, bo jeżeli uda się załatwić mu miejsce to jeżeli okaże się
inny niż opisany to bedzie musiał wrócić.
Pozdrawiam[/QUOTE]

Papatikole, jutro bedę jeszcze dzwonic do Izy, która opiekuje sie Lordem , to wypytam szczegółowo.
Sytuacja wygląda tak,że Lord mieszka na działce sąsiadującej z posesją Izy , u której jest stadko 6 psów, w tym duzy samiec.
Lord chciałby bardzo sie z nimi zaprzyjaźnic, ale jedna taka próba, kiedy udało mu sie podkopać pod siatka i przejśc na drugą stronę , skończyłaby sie bardzo źle.
Bard rzucił sie na niego, dołączyły inne psiaki.
Na szczęście Iza zdążyłą wypaśc z domu i rozdzielić towarzystwo.

Posted

[quote name='erka']Papatikole, jutro bedę jeszcze dzwonic do Izy, która opiekuje sie Lordem , to wypytam szczegółowo.
Sytuacja wygląda tak,że Lord mieszka na działce sąsiadującej z posesją Izy , u której jest stadko 6 psów, w tym duzy samiec.
Lord chciałby bardzo sie z nimi zaprzyjaźnic, ale jedna taka próba, kiedy udało mu sie podkopać pod siatka i przejśc na drugą stronę , skończyłaby sie bardzo źle.
Bard rzucił sie na niego, dołączyły inne psiaki.
Na szczęście Iza zdążyłą wypaśc z domu i rozdzielić towarzystwo.[/QUOTE]

Oki to czekam na onformację, bo jest to chyba najwazniejsze jak reaguje na inny psy i suki. Infrmacja ta musi być sprwdzona i rzetelna bo od tego zależy czy mógłby
ewentualnie zmienić adres zamieszkania ;)
Pozdrawiam