erka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Acha, w takim razie zapytam Izy, czy nie przyjeżdża do niej ktos z aparatem. Czy ktoś ma zdolnosci do stworzenia jakiegos wyciskacza łez? Trzeba by dotrzec jakoś do wrażliwych ludzi, bo kto inny weźmie starszego ślepego psa:shake:. A ponieważ zapowiada się dłuższy pobyt Lorda u Izy, bardzo prosimy o pomoc finansową w wykarmieniu psiurka. Iza sama naprawdę nie da rady, za duże ma swoje stado. Quote
erka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 No to sobie podrzucę Lorda, z coraz mniejszą nadzieją na dom dla niego, bo skoro nawet na dogo nie wzbudza zainteresowania, to co mówić o reszcie świata. Quote
Linssi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A ja podrzuce Lorda z ogromna nadzieja na dom dla niego!! Quote
erka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Linssi, oczywiście wolałabym , żeby Twoja optymistyczna wersja zwyciężyła :). Quote
Ania i Kajber Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Lord jest taki kochany, bardzo bym chciała, żeby w spokoju dożył swych dni. Quote
ewelinka_m Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Lordzik prosi o wsparcie... :) zarówno w kwestii finansowej jak i ogłoszeniowej ;) Quote
Elka_Ka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No to sobie podrzucę Lorda, z coraz mniejszą nadzieją na dom dla niego, bo skoro nawet na dogo nie wzbudza zainteresowania, to co mówić o reszcie świata. Eee... no co ty, ktoś się w końcu musi znaleść i koniec. Więcej optymizmu! (to piszę ja - nieuleczalna pesymistka:roll::grins: ) Ja też kibicuję piesiowi:thumbs: Quote
erka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Linssi, czy robiłaś to Allegro z jakimś wyciskaczem łez, czy raczej "normalnym" tekstem:razz:. Quote
kika22 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Do góry Lordzik, ktos musi cie zobaczyc Quote
Linssi Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Zachęcam do reklamowania naszego przystojniaka :D Quote
erka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Edyta12, bardzo dziękujemy za chęć wsparcia Lorda:), tylko,że w tym momencie nie zbieramy na jego leczenie, bo z tymi oczkami juz chyba sie nic nie da zrobic. Przynajmniej wg tego co dało się zdiagnozowac w Kielcach. Natomiast potrzebujemy pomocy w jego utrzymaniu. Pani , u której jest w dt, ma swoje duże stado psów , jest na emeryturze i nie da rady wykarmic nastepnego . Jeżeli masz ochotę pomóc, to Linssi poda Ci konto do wpłaty. Quote
betka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Dom Tymczasowy :). DS to dom stały. Witaj na dogo edytko :) Quote
edyta12 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 dziekuje, a czy jest mozliwosc wplacania pieniedzy carta kredytowa? albo paypal? bylo by latwiej bo tak to musze prosic ciocie w Polsce ( nie jest to probem, ale latwiej jest mi to zrobic przez internet) Quote
erka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Poczekajmy na Linssi, bo ona zajmuje sie finansami Lorda. A w razie czego, to ja mam konto na PayPal. Quote
Linssi Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Tak jak pisała Erka, oczka Lorda niestety już pozostaną niewidzące :( Niemniej jednak będziemy chciały go zaszczepić, bo już troszkę nabrał ciałka. Ja również mam konto na paypalu, wiec zaraz wyślę wszystkie dane. Dziękujemy! :) Quote
Linssi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Bardzo pięknie dziękuję wszystkim za pomoc dla Lorda! W tej chwili Lord ma na swoim koncie 208 zł, co oznacza, że wkrótce będziemy mogli go zaszczepić i kupić dla niego jedzonko. Kika22, wyślę Ci zaraz pw z moimi danymi do przelewu, bo od jutra czy środy, będę już praktycznie niedostępna. Quote
edyta12 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 no to nie mial biedaczek za duzo....ja mu z tego przyslalam 150zl. ile kosztuja szczepienia? czy on ma cukrzyce i potrzebuje specialnej diety? robicie kawal wspanialej roboty. to wspaniale ze tacy dobrzy ludzie istneja, bo jak sie czyta o tych co wyrzucaja slepe zwierzaki to traci sie wiare w jakiekolwiek dobro. Quote
Recommended Posts