Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Acha, w takim razie zapytam Izy, czy nie przyjeżdża do niej ktos z aparatem.

Czy ktoś ma zdolnosci do stworzenia jakiegos wyciskacza łez? Trzeba by dotrzec jakoś do wrażliwych ludzi, bo kto inny weźmie starszego ślepego psa:shake:.

A ponieważ zapowiada się dłuższy pobyt Lorda u Izy, bardzo prosimy o pomoc finansową w wykarmieniu psiurka.
Iza sama naprawdę nie da rady, za duże ma swoje stado.

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to sobie podrzucę Lorda, z coraz mniejszą nadzieją na dom dla niego, bo skoro nawet na dogo nie wzbudza zainteresowania, to co mówić o reszcie świata.

Posted

No to sobie podrzucę Lorda, z coraz mniejszą nadzieją na dom dla niego, bo skoro nawet na dogo nie wzbudza zainteresowania, to co mówić o reszcie świata.

Eee... no co ty, ktoś się w końcu musi znaleść i koniec. Więcej optymizmu! (to piszę ja - nieuleczalna pesymistka:roll::grins: ) Ja też kibicuję piesiowi:thumbs:

Posted

Edyta12, bardzo dziękujemy za chęć wsparcia Lorda:), tylko,że w tym momencie nie zbieramy na jego leczenie, bo z tymi oczkami juz chyba sie nic nie da zrobic. Przynajmniej wg tego co dało się zdiagnozowac w Kielcach.
Natomiast potrzebujemy pomocy w jego utrzymaniu. Pani , u której jest w dt, ma swoje duże stado psów , jest na emeryturze i nie da rady wykarmic nastepnego .
Jeżeli masz ochotę pomóc, to Linssi poda Ci konto do wpłaty.

Posted

dziekuje,

a czy jest mozliwosc wplacania pieniedzy carta kredytowa? albo paypal?
bylo by latwiej bo tak to musze prosic ciocie w Polsce ( nie jest to probem, ale latwiej jest mi to zrobic przez internet)

Posted

Tak jak pisała Erka, oczka Lorda niestety już pozostaną niewidzące :( Niemniej jednak będziemy chciały go zaszczepić, bo już troszkę nabrał ciałka. Ja również mam konto na paypalu, wiec zaraz wyślę wszystkie dane. Dziękujemy! :)

Posted

Bardzo pięknie dziękuję wszystkim za pomoc dla Lorda! W tej chwili Lord ma na swoim koncie 208 zł, co oznacza, że wkrótce będziemy mogli go zaszczepić i kupić dla niego jedzonko.
Kika22, wyślę Ci zaraz pw z moimi danymi do przelewu, bo od jutra czy środy, będę już praktycznie niedostępna.

Posted

no to nie mial biedaczek za duzo....ja mu z tego przyslalam 150zl.
ile kosztuja szczepienia? czy on ma cukrzyce i potrzebuje specialnej diety?

robicie kawal wspanialej roboty. to wspaniale ze tacy dobrzy ludzie istneja, bo jak sie czyta o tych co wyrzucaja slepe zwierzaki to traci sie wiare w jakiekolwiek dobro.