kika22 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Linssi napisał(a):Witaj piesku rano :) Do góry malutki ;-) Quote
papatkiole Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 nie wiem jak Lodzik choc po imieniu można by się spodziewac że będzie dośc wybredny ;) ale moje w lato jak pewnie większośc karmę zjadają bardzo niechetnie, upały dają sie we znaki. Tak czy inaczej Josere zawsze można urozmaicić o sosik ;) Po domek Paniczu :) Pozdrawiam Lordzika Quote
erka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Dzisiaj zapomniałam zabrac do pracy komórki i notesu z telefonami, więc zadzwonie do Lordzika juz wieczorem:). Quote
Linssi Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Erka, jak chcesz to ja moge zadzwonic i zapytac. Quote
Elka_Ka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 O rany a co tu taka cisza? Co tam u Lordzika, podpasł się choć odrobinkę? Quote
erka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Już nie chudzinkę;). Dzwoniłam do Izy, Lordzik podobno już bardzo ładnie przytył :lol:. Apetyt mu dopisuje, karmy suchej juz nie ma , chociaż przede wszystkim dostaje jedzenie gotowane. Co do karmy, to podobno nie wybrzydza, wszystko mu smakuje. Tak,że gdyby się kiedys udało tam podjechac , to można by zrobic nowe fotki, może z nimi by były wieksze szanse na adopcję:roll:. Od kilku juz dni Iza widzi nastepnego wyrzuconego pewnie psiaka, ale przelatuje bardzo zgoniony, przerażony, kiedyś podleciał bliżej jej posesji, ale stado jej psów rzuciło sie do ogrodzenia i biedak uciekł. Pies podobny do gończego polskiego. Quote
Linssi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Wystrzelalabym te lajzy, co wyrzucaja te psiny....:( Lordzik, skacz po domek i tyj psiaku!! Mnie przez 2 najblizsze tygodnie bedzie coraz trudniej zajmowac sie watkiem. Niestety przygotowania do slubu zajmuja mi mnostwo czasu :( Moze ktos moglby zorganizowac jakis bazarek dla Lorda? Quote
kika22 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Linssi napisał(a): Mnie przez 2 najblizsze tygodnie bedzie coraz trudniej zajmowac sie watkiem. Niestety przygotowania do slubu zajmuja mi mnostwo czasu :( Moze ktos moglby zorganizowac jakis bazarek dla Lorda? Ania bierz sie za przygotowania, ja w miare mozliwosci bede podrzucac watek ;-) Quote
Linssi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ja z pewnosicia wygrzebalabym troche fantow na bazarek. Gdyby sie uzbieralo troszke pieniazkow, to moznaby pania Ize wspomoc troche w zywieniu Lorda. Poza tym, trzeba go niedlugo zaszczepic... Quote
egradska Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ja też mam rzeczy na bazarek dla Lorda i oneczki Basty, tylko nie umiem się zorganizować jakoś Quote
kika22 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Linssi napisał(a):Ja z pewnosicia wygrzebalabym troche fantow na bazarek. Gdyby sie uzbieralo troszke pieniazkow, to moznaby pania Ize wspomoc troche w zywieniu Lorda. Poza tym, trzeba go niedlugo zaszczepic... Ania a dasz rade zrobic fotki? To poprosze cioteczke dive o bazarek. Quote
divia_gg Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 kika22 napisał(a):Ania a dasz rade zrobic fotki? To poprosze cioteczke dive o bazarek. Kika jesli o cioteczke divie, znaczy mnie Ci chodzi, to chyba narazie nie dam rady. W bliskiej wlasciwie niedalekiej przyszlosci jak najbardziej, natomiast czeka mnie w tym samym dniu co Linssi ta sama przyjemnosc:)(czyt. ślub wlasny). Wiec teraz tez jestem nieco pograzona w przygotowaniach...Ale potem jak sie troche ogarne jak najbardziej. A jak samo prowadzenie to juz w ogole nie ma problemu:) Upisalam sie a nie jestem pewna czy mnie mialas na mysli:) :evil_lol: Quote
kika22 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 divia_gg napisał(a):Kika jesli o cioteczke divie, znaczy mnie Ci chodzi, to chyba narazie nie dam rady. W bliskiej wlasciwie niedalekiej przyszlosci jak najbardziej, natomiast czeka mnie w tym samym dniu co Linssi ta sama przyjemnosc:)(czyt. ślub wlasny). Wiec teraz tez jestem nieco pograzona w przygotowaniach...Ale potem jak sie troche ogarne jak najbardziej. A jak samo prowadzenie to juz w ogole nie ma problemu:) Oj tak ciebie miałam na mysli ;-) Quote
kika22 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Jak cos ja zrobie bazarek i juz. Tylko fotki poprosze ;-) Diva, Linssi gratuluje! Łatwego załatwiania ;-) Slub w sierpniu jest super, wiem cos o tym bo sama brałam slub w tym miesiacu. Quote
divia_gg Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 kika22 napisał(a):Jak cos ja zrobie bazarek i juz. Tylko fotki poprosze ;-) Diva, Linssi gratuluje! Łatwego załatwiania ;-) Slub w sierpniu jest super, wiem cos o tym bo sama brałam slub w tym miesiacu. A dziekuje dziekuje. Ale juz teraz to bym chciala zeby to juz bylo, albo po bo to czekanie to normalnie mnie wykonczy:) A co do bazarkow, to jak pisalalam polecam sie na przyszlosc :cool3: Quote
erka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Linssi, jakoś będziemy ciągnąć Lorda w górę :). Właściwie teraz , to najbardziej potrzebne sa ogłoszenia, bo Lord już na tyle się wzmocnił,ze może iśc do adopcji. Trzeba by tylko może jakis tekst łapiący za serce, czy ktoś mógłby taki stworzyć? Kika22, a może by tak zmienic tytuł na bardziej dramatyczny z info,ze szuka domu. Np wyrzucony do lasu ślepy ON, skazany na śmierć głodową szuka domu, czy coś w tym stylu. Może umieść jeszcze w pierwszym poście te trochę info o Lordzie, które napisałam 13.07 w poście 35, może komus się przyda do ogłoszeń. Quote
Linssi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Lord poki co ogloszony jest na 3 wojewodztwa, w ktorych mamy najwiecej adopcji. Postaram sie zrobic nowa serie :) Quote
kika22 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='erka'] Kika22, a może by tak zmienic tytuł na bardziej dramatyczny z info,ze szuka domu. Np wyrzucony do lasu ślepy ON, skazany na śmierć głodową szuka domu, czy coś w tym stylu. Może umieść jeszcze w pierwszym poście te trochę info o Lordzie, które napisałam 13.07 w poście 35, może komus się przyda do ogłoszeń. Juz zmieniłam ;-) Ania fotki wyslij mi na [email protected] Quote
Elka_Ka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Cześć piesku z samego świtania koło południa;) mam nadzieję, że masz szczelną budę i na głowę ci nie kapie. Co za parszywa pogoda:angryy: Ania fotki wyslij mi na [email protected] Ja poproszę nowe fotki piesia również na wątek. Quote
erka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Lord szuka domu, czy ma jakąś szansę, co znim będzie?:roll: A póki co prosimy o wsparcie finansowe na karmę , bo apetycik Lordzikowi dopisuje:lol:. Quote
ewelinka_m Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 nowych Lordzich zdjęć póki co niestety brak :( Iza która opiekuje się Lordem mieszka spory kawałek za kielcami...ale i tak obecna aura pogodowa nie sprzyja do robienia dobrych fot Quote
erka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ewelinko_m, a jakie zdjęcia ma Linssi? Myślałam,że nowe:roll:. Quote
Linssi Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Erka, ja nie mam jeszcze zadnych fot. Mowilysmy o zdjeciach przedmiotow na bazarek ;) Quote
Recommended Posts