Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem jak Lodzik choc po imieniu można by się spodziewac że będzie dośc wybredny ;) ale moje w lato jak pewnie większośc
karmę zjadają bardzo niechetnie, upały dają sie we znaki. Tak czy inaczej Josere zawsze można urozmaicić o sosik ;)
Po domek Paniczu :)
Pozdrawiam Lordzika

Posted

Już nie chudzinkę;). Dzwoniłam do Izy, Lordzik podobno już bardzo ładnie przytył :lol:.
Apetyt mu dopisuje, karmy suchej juz nie ma , chociaż przede wszystkim dostaje jedzenie gotowane.
Co do karmy, to podobno nie wybrzydza, wszystko mu smakuje.

Tak,że gdyby się kiedys udało tam podjechac , to można by zrobic nowe fotki, może z nimi by były wieksze szanse na adopcję:roll:.

Od kilku juz dni Iza widzi nastepnego wyrzuconego pewnie psiaka, ale przelatuje bardzo zgoniony, przerażony, kiedyś podleciał bliżej jej posesji, ale stado jej psów rzuciło sie do ogrodzenia i biedak uciekł. Pies podobny do gończego polskiego.

Posted

Wystrzelalabym te lajzy, co wyrzucaja te psiny....:(

Lordzik, skacz po domek i tyj psiaku!!

Mnie przez 2 najblizsze tygodnie bedzie coraz trudniej zajmowac sie watkiem. Niestety przygotowania do slubu zajmuja mi mnostwo czasu :( Moze ktos moglby zorganizowac jakis bazarek dla Lorda?

Posted

Linssi napisał(a):

Mnie przez 2 najblizsze tygodnie bedzie coraz trudniej zajmowac sie watkiem. Niestety przygotowania do slubu zajmuja mi mnostwo czasu :( Moze ktos moglby zorganizowac jakis bazarek dla Lorda?

Ania bierz sie za przygotowania, ja w miare mozliwosci bede podrzucac watek ;-)

Posted

Ja z pewnosicia wygrzebalabym troche fantow na bazarek. Gdyby sie uzbieralo troszke pieniazkow, to moznaby pania Ize wspomoc troche w zywieniu Lorda. Poza tym, trzeba go niedlugo zaszczepic...

Posted

Linssi napisał(a):
Ja z pewnosicia wygrzebalabym troche fantow na bazarek. Gdyby sie uzbieralo troszke pieniazkow, to moznaby pania Ize wspomoc troche w zywieniu Lorda. Poza tym, trzeba go niedlugo zaszczepic...

Ania a dasz rade zrobic fotki?
To poprosze cioteczke dive o bazarek.

Posted

kika22 napisał(a):
Ania a dasz rade zrobic fotki?
To poprosze cioteczke dive o bazarek.

Kika jesli o cioteczke divie, znaczy mnie Ci chodzi, to chyba narazie nie dam rady. W bliskiej wlasciwie niedalekiej przyszlosci jak najbardziej, natomiast czeka mnie w tym samym dniu co Linssi ta sama przyjemnosc:)(czyt. ślub wlasny). Wiec teraz tez jestem nieco pograzona w przygotowaniach...Ale potem jak sie troche ogarne jak najbardziej. A jak samo prowadzenie to juz w ogole nie ma problemu:)

Upisalam sie a nie jestem pewna czy mnie mialas na mysli:) :evil_lol:

Posted

divia_gg napisał(a):
Kika jesli o cioteczke divie, znaczy mnie Ci chodzi, to chyba narazie nie dam rady. W bliskiej wlasciwie niedalekiej przyszlosci jak najbardziej, natomiast czeka mnie w tym samym dniu co Linssi ta sama przyjemnosc:)(czyt. ślub wlasny). Wiec teraz tez jestem nieco pograzona w przygotowaniach...Ale potem jak sie troche ogarne jak najbardziej. A jak samo prowadzenie to juz w ogole nie ma problemu:)

Oj tak ciebie miałam na mysli ;-)

Posted

Jak cos ja zrobie bazarek i juz.
Tylko fotki poprosze ;-)

Diva, Linssi gratuluje! Łatwego załatwiania ;-)
Slub w sierpniu jest super, wiem cos o tym bo sama brałam slub w tym miesiacu.

Posted

kika22 napisał(a):
Jak cos ja zrobie bazarek i juz.
Tylko fotki poprosze ;-)

Diva, Linssi gratuluje! Łatwego załatwiania ;-)
Slub w sierpniu jest super, wiem cos o tym bo sama brałam slub w tym miesiacu.

A dziekuje dziekuje. Ale juz teraz to bym chciala zeby to juz bylo, albo po bo to czekanie to normalnie mnie wykonczy:)

A co do bazarkow, to jak pisalalam polecam sie na przyszlosc :cool3:

Posted

Linssi, jakoś będziemy ciągnąć Lorda w górę :).
Właściwie teraz , to najbardziej potrzebne sa ogłoszenia, bo Lord już na tyle się wzmocnił,ze może iśc do adopcji.
Trzeba by tylko może jakis tekst łapiący za serce, czy ktoś mógłby taki stworzyć?

Kika22, a może by tak zmienic tytuł na bardziej dramatyczny z info,ze szuka domu. Np wyrzucony do lasu ślepy ON, skazany na śmierć głodową szuka domu, czy coś w tym stylu.

Może umieść jeszcze w pierwszym poście te trochę info o Lordzie, które napisałam 13.07 w poście 35, może komus się przyda do ogłoszeń.

Posted

[quote name='erka']
Kika22, a może by tak zmienic tytuł na bardziej dramatyczny z info,ze szuka domu. Np wyrzucony do lasu ślepy ON, skazany na śmierć głodową szuka domu, czy coś w tym stylu.

Może umieść jeszcze w pierwszym poście te trochę info o Lordzie, które napisałam 13.07 w poście 35, może komus się przyda do ogłoszeń.

Juz zmieniłam ;-)

Ania fotki wyslij mi na [email protected]

Posted

Lord szuka domu, czy ma jakąś szansę, co znim będzie?:roll:

A póki co prosimy o wsparcie finansowe na karmę , bo apetycik Lordzikowi dopisuje:lol:.