Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

NIe mogę uwierzyć...miałam taka nadzieję...:(:( On tak chciał zyć...tak bardzo chciał..zabrakło sił i czasu..:(:(
Tylko po to tu weszlam teraz, zeby przeczytac o Bruniu cos dobrego..a zobaczyłam tytuł i mi wystarczyło..:(
Dobrze, ze jestem sama w domu- moge wyć w głos...moze choc tak mi ulży..:(
Jak odszedł..??
BRUNIU...

• ......ODPOCZYWAJ...:(:(:(...POSZUKAJ MOJEJ CIAPULINKI I SARUNI..I WSZYSTKICH NASZYCH PIESKÓW..:(:(:(

• Posted

[***] żal , tak strasznie boli, ze się nie udało;-(((((..wiem, że go już nic nie boli i tam gdzie jest teraz jest szczęśliwszy, ale nic na to nie poradzę, siedzę i wyję:-(( Żegnaj kruszynko:-(

Posted

[quote name='gonia66']
    Jak odszedł..??
    BRUNIU...

• ......ODPOCZYWAJ...:(:(:(...POSZUKAJ MOJEJ CIAPULINKI I SARUNI..I WSZYSTKICH NASZYCH PIESKÓW..:(:(:(

• Gonia mnie poinformowala, ze zasnal sam.

Posted

ja także pierwsze coweszłam na dogo i nie musiałam otwierac wątku, tytuł zwalił mnie z nóg...takie maleństwo, mimo swojego stanu walczyło do końca..po prostu przykre jak diabli...odpoczywaj skarbku:(
    [*]

Posted

Piekny filmik Isadora... rozdziera serce...tak bardzo mi przykro, ze zauwazylam go tak pozno... wiedzialam wczesniej, ze schudl...gdybym wczesniej zareagowala piesio by zyl...wybacz mi maly Bruno, kiedys sie spotkamy i Ci wszystko wynagrodze :-(

Posted

Żegnaj maluszku świat się nadal kręci a ciebie już nie ma żyj nadzieją że teraz już nie cierpisz i jesteś wstanie ludzią wybaczyć to co ci zrobili pobiegaj z moim Kacperkiem i Izą...żegnaj gdziekolwiek jesteś....

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/188196-CENTRUM-HANDLOWE-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-w-lecznicy-i-jamnicz%C4%85-skarpet%C4%99-do-4-lipca?p=14942205#post14942205

[FONT=Arial Black]Ten bazarek jest przeznaczony na spłatę długu w lecznicy za jamnika Bruna ['] oraz na jamniczą skarpetę.[/FONT]

Ewentualny dochód ma być przeznaczony w 85% na dług jamnisia a 15% na jamniczą skarpetę w której zaczyna być widoczne dno. Wierzyłam do końca, że Bruno przeżyje. Zrobione zostało wszystko co możliwe, wszelkimi dostępnymi środkami. Niestety nie udało się, pozostał smutek i.... dług w klinice w Śremie.

[SIZE=3]Serdecznie proszę nie zostawiajmy GoniP i poznańskiego Oddziału Fundacji EMIR z długiem.