Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sterylka Kundzi i Dianki pod koniec tygodnia: jeszcze nie wiem czy czwartek czy piątek. Dojdzie chyba jeszcze jedna sunia na zabieg.

Musieliśmy rozdzielić wyjazd do Stalowej Woli i wyjazd do Mielca, bo nie pomieściłyby się psiaki. Także najpierw wyjazd do Stalowej na sterylki, a potem (sobota lub zaraz po weekendzie) wyjazd do Mielca z Horką i po Gaję i Iliana.
Iliana dopiero dzisiaj mieli zaszczepić, więc nie wiem czy go już w sobotę można zabrać? Wówczas Mariusz wziąłby też Agusia, na którego w niedzielę czeka transport do Warszawy z Zamościa.

Posted

Murka, moze zapytaj Beatki, czy 4 dni wystarcza na ew. wyklucie sie choroby. Ilian mogl sie zalapac na poprzednie szczepienie w 2007 roku, bo on juz ze 3 lata siedzi jak nic w schronisku.
Byloby super, gdyby Agus sie zalapal na transport powrotny do domu, jesli by wyjazd byl w sobote.

Posted

To bardzo dobra wiadomosc. Teraz mozna smialo oglaszac i wpisywac, ze sunie sterylizowana.

Ciekawe kiedy u nas w PL bedzie wreszcie taka liczba psow, zeby kazdy mial szansa na dom? Bo jakos nie widac spadkowej tendencji.

Posted

Ulka18 napisał(a):
To bardzo dobra wiadomosc. Teraz mozna smialo oglaszac i wpisywac, ze sunie sterylizowana.

Ciekawe kiedy u nas w PL bedzie wreszcie taka liczba psow, zeby kazdy mial szansa na dom? Bo jakos nie widac spadkowej tendencji.

Ja mam wrażenie, że jest wręcz co raz gorzej. Jadąc wczoraj do domu w mojej okolicy spotkałam 4 samotnie biegające psy. Nie wiem, czy bezdomne, czy po prostu na gigancie. Okres cieczkowy to i psy lataja po okolicy jak chcą. A ja póki co mieszkam przecież w Łodzi nie na wsi! Grrrr ...

Posted

Kundzia zrobiła nam dzisiaj miła niespodziankę i pięknie załatwiła na spacerku obie sprawy (pierwszy raz odkąd przyjechała do nas!), a w boksie czysto :crazyeye: Mam nadzieję, że jej to wejdzie w krew :cool3: Nosi ubranko pooperacyjne i jak na razie jest nieruszone.

Posted

Kundzia załatwia się na spacerkach :multi: Jak miała ubranko to robiła to niemal zaraz po wyjściu z boksu, dzisiaj musiałam zmienić ubranko na kołnierz to już tak fajnie nie było, ale jak pochodziłam z nią dłużej to zrobiła sioo i kiedy już miałam kapitulować i wracać do boksu, to zrobiła też koo :multi: