Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaproszona przez Kizimizi, odwiedzam i ja śliczną suczynkę, sponiewieraną przez 'ludzi'

... cieszę się, że jedzie, jak mi się wydaje, do Igiełki ... ważne, że będzie już bezpieczna i pod stałą opieką weta.

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Ja mam kogoś z Białegostoku !!! Napiszcie do joanna83

ja do niej juz pisalam i do kazdego z Biełegostoku kogo znalazłam.

Ewanka napisał(a):

... cieszę się, że jedzie, jak mi się wydaje, do Igiełki ... ważne, że będzie już bezpieczna i pod stałą opieką weta.

DZiewczyny powiedzcie czy suczka ma jechac do Igiełki i czego szukamy, kasy, tarsnportu? Bo nic nie wiadomo

Posted

Asior napisał(a):
I co z małą??? a może hotelik u zuziM by ją przyjął????

czy ktoś może wie, dlaczego madallena i E-S ma bana????

Asior - ale dt jest juz - u Igiełki - tylko podstawowy problem jak zwykle...transport...:(

jak na razie nic blizej Pipi nie znaleziono...zawsze musi byc przecież pod górkę...

Bana ma Kana, Madallena, Malwi, E-S, Iwona 77...normalnie epidemia bananowa na dogo...

Posted

Ewanka jest spod Warszawy i byc moze ma miejsce i byc moze gdzies blizej jest miejsce i dałoby sie psa zabrac (Zuzia to znów Zgorzelec, kawał drogi jak do Igiełki) ale sie nikt nei odzywa i jeszcze te bany. Moze pradzej uda sie inny dt bliżej niż ten tańszy u Igiełki.

Posted

andzia69 napisał(a):
a może popytac wśród jamnikolubnych ciotek - może któras miałaby miejsce dla suni...

czy ktoś zgłosił sunie na watek jamnisiowatych w potrzebie?

wydaje mi sie ze tak.

Posted

wakacje już prawie, słuchajcie, ale w białymstoku można ją tanio ciachnąć, poza tym ja nadal szukam po tych okolicach, bo dodatkowo ładować się w koszty transportu, sterylki to niedobrze...

tu nie ma problemu ze znalezieniem dt PŁATNEGO gdzieś w Polsce, ale poszukajmy jeszcze czegoś bezpłatnego, jak nie - to płatnego, ale gdzieś bliżej Pipi.

Posted

Ciotki Kto mnie przeprowadził na południe kraju a Ja nic o tym nie wiem ?:evil_lol::evil_lol:
Jestem przekonana że mieszkam w woj. kujawsko-pomorskim -bo to jest Rypin a nie Rybnik. :eviltong:

Posted

Dziewczyny ja jestem cały czas na wątku, chociaż dogo mi strasznie źle działa...
Szukam i pytam w sprawie DT, ale w Białymstoku, to bardzo ciężka sprawa. Nie znam też żadnego płatnego DT. Teraz jest kiepski okres, bo wyjeżdzam na wakacje w następnym tygodniu i moje psy zostają u mamy, więc nawet jej nie mam co błagać, żeby wzięła coś do siebie :(
Jeśli chodzi o DT u Igiełki, to faktycznie ten transport jest bardzo problematyczny. Ja będę jechać przez Olsztyn, więc mogłabym gdzięś tam podwieść małą, ale z Olsztyna to jeszcze i tak ze 150 km...

Posted

andzia69 napisał(a):
a może popytac wśród jamnikolubnych ciotek - może któras miałaby miejsce dla suni...

czy ktoś zgłosił sunie na watek jamnisiowatych w potrzebie?

Tak,zgłosiłam pierwszego dnia,ale cisza. . . . .
Jeśli mogę prosić,to chciałabym wstrzymać się do jutra z szukaniem transportu i w ogóle dt,ok?
Jutro podejmę decyzję. . . . .proszę,poczekajmy.
Tymczasem,kilka słów o kurczaczku.W nocy była straszna burza.Polazłam do niej do kojca zobaczyć,czy się nie boi.Siedziała na budzie/jest pod zadaszeniem/i warczała na Diankę,która była w budzie.Pomyślałam,że skoro ją zabrałam,że skoro ma być już tylko lepiej,to strasznie tu,wśród tych piorunów,błyskawic,deszczu i wiatru i ciemności.Zabrałam sunię do mieszkania.Płaczące towarzystwo przeniosłam na "salony",a Żabcia została w kuchni.Cichutko spała do rana.Rano spacer na smyczy,reszta luzem.Odbyło się zapoznanie.Żabunia boi się dużych psów.Saszę,Kropkę i Poświętniaczki obszczekała i nawet rzucała się do nich.To było rano.Teraz jest na podwórku w towarzystwie Mony,Luki,Puni,Dianki,Misia i Ozzyka i do tych małych nie fika,ale do dużych co chwilę podbiega i napada.Te stoją jak zaczarowane i patrzą.Jedynie Sasza,warknęła,ostrzegła ją,że nie żartuje.Myślę,że to kwestia czasu i nie byłoby źle.Teraz idę cykać fotki,bo baterie już naładowane.Wkrótce będą zdjęcia - zapraszam.

Posted

Wkleję prośbę Aga&2 z kotkowa.pl - ja również bardzo proszę o oddanie głosu,kto tylko może.Kotkowo bardzo mi pomaga.

. . . . "Kochane, wielka prośba do psiolubów kotolubnych Staramy się o wsparcie z Krakvetu, nasza sytuacja tragiczna...
Niezręcznie mi prosić, ale to przecież dla dobra zwierzaków. Poza tym poznałam niedawno Pipi osobiście, przejęliśmy jej kociaki - Biedroneczki ,a wcześniej białaczkowego Rumcajsika..."

Przegrywamy w Krakvecie dosłownie kilkoma głosami. Jeśli ktoś ma konto na miau to wielka prośba - zagłosujcie. to szansa na lepszy los dla naszych kiciów... Może macie jakiś miłych znajomych którzy mają konta na miau??? Liczy się każdy głos...

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112159

Posted

Niestety, nie wyszło w Pupilach, specjalnie wczoraj pojechałam kupić i sprawdzić, pewnie za późno podane, spróbuję w przyszłym tygodniu. Będę dalej ogłaszać na BO. Pipi, Znam płatny tymczas za 25zł w Białymstoku, ale nie wiem, czy tam jest miejsce, zapytam, jeśli chcesz... No i tam są duże psy...

Posted

Pipi Jesteś Wspaniała -bardzo dziękuje ile jest zdjęć.:loveu::cool3:
Żabunia ma piekne mądre oczy śliczne umaszczenie tylko rzeczywiście chudzinka.
Tam jest wielu wiernych opiekuńczych Towarzyszy- zwierzęta kochają najmocniej -miłością piękną bo bezinteresowną.
:lol::lol:

Posted

Pipi napisał(a):
Wkleję prośbę Aga&2 z kotkowa.pl - ja również bardzo proszę o oddanie głosu,kto tylko może.Kotkowo bardzo mi pomaga.

. . . . "Kochane, wielka prośba do psiolubów kotolubnych Staramy się o wsparcie z Krakvetu, nasza sytuacja tragiczna...
Niezręcznie mi prosić, ale to przecież dla dobra zwierzaków. Poza tym poznałam niedawno Pipi osobiście, przejęliśmy jej kociaki - Biedroneczki ,a wcześniej białaczkowego Rumcajsika..."

Przegrywamy w Krakvecie dosłownie kilkoma głosami. Jeśli ktoś ma konto na miau to wielka prośba - zagłosujcie. to szansa na lepszy los dla naszych kiciów... Może macie jakiś miłych znajomych którzy mają konta na miau??? Liczy się każdy głos...

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112159

Zagłosowałam na kotkowa ;)

Posted

ata napisał(a):
Zagłosowałam na kotkowa ;)

Bardzo dziękuję.
_Lara,tak,malutka u mnie jest.W tej chwili jakoś podejrzanie się kręci,wydaje mi się,że ma bóle,skurcze.Coś czuję,że noc mam dzisiaj z głowy,ale jak będzie zobaczymy.Wetka powiedziała,że jest połowa ciąży,ale to była stażystka i może się pomyliła? Wolałabym to ja się pomylić. . . .