Pipi Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Oj, to prawda, prawda, że bez entuzjazmu, ale tyle sie dzieje. Domek dobry, Żabcia myślę, że szczęśliwa. Rozmawiałam z panią i jak na razie jest ok. Tylko, że ja znam Zabe i gdzies tam głeboko troche sie obawiam, zeby czegos nie wywinęła jak juz dobrze sie zadomowi. Ona jest bardzo "żywa", prowadyrka, a tam jest sunia leciwa. Martwie sie zeby nie dokuczała jej za bardzo. Po za tym nie powinno byc problemu. Jestem pewna, ze od rana w tym domu jest gwarno i wesolo dzieki Żabci. Quote
evita. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Pipi ma szansę byc kandydatem dogomanii w Krakvecie: [FONT="] GŁOS NA PIPI - KRAKVET[/FONT] Prosimy o głosy :) Quote
kizimizi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Pipi']Oj, to prawda, prawda, że bez entuzjazmu, ale tyle sie dzieje.[/QUOTE] ja jakos przegapilam te wiadomosc ze zabcia nasza domek znalazla. Jej watek tak nisko spadl, ze dopiero dzis zauwazylam, ze tam nowe nieprzeczytane posty sa. Zabciu cieszymy sie twoim szczesciem i zyczymy powodzenia na nowej drodze zycia :) Quote
Pipi Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Też przegapiłam zeby napisać, że rozmawiałam z domkiem Żabki i wszystko jest w porządku. Cieszy się życiem dziewczynka. A my cieszymy się, że ona sie cieszy. I tak powinno być, tak, czy nie ;)? Quote
Igiełka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 super że ma dobry dom i jest szczęśliwa:) :) Quote
enia Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 PROSZĘ GŁOSUJCIE NA PIPI, ZA CHWILE KONIEC , POTRZEBUJEMY JESZCZE PARĘ GŁOSÓW.... http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec!/page6 Quote
Recommended Posts