idusiek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Czaruś w domu! Bella czeka, aż jej nowi własciciele wrócą z urlopu, pakuje się i jedzie,. tylko Polcia została- ale tu mam nadzieję plany nie uległy zmianie i też wyjedzie do swojego domu ;) Quote
Kociabanda2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 O! To wszystkie maluchy mają już domki? Wspaniale!! :multi: A Polcia długo musi poczekać na swoich nowych opiekunów?? Quote
idusiek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 a właśnie rozmawiałam z jej nową pańcią. Bedą w Warszawie od 16.08 do 26.08- wyjeżdzając, chcą ją zabrać na nowe włości;) Quote
Kociabanda2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 super :) Czyli Polcia też ma domek :) Powodzenia dziewczynko! Quote
Becia66 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Polcia szczególnie leży mi na sercu. Jak dobrze, że państwo podtrzymali swoją decyzję....:loveu: Quote
Kociabanda2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Cioteczki przepraszam za offa, ale to ważne :( Bity przez człowieka, pogryziony przez psy... :placz: Przerażony Bim prosi o pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/190569-Bim-bity-przez-ludzi-gryziony-przez-psy-pom%C3%B3%C5%BCcie-zanim-b%C4%99dzie-za-p%C3%B3%C5%BCno-%28 Quote
polubek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 o matko nie było mnie trochę i tyle się zmieniło ciotki działają jak błyskawica Quote
*zaba* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Moj Czarus czarowny :) Ciesze sie, ze i on ma juz domek. A czy bedzie mozliwy jakis kontakt z nowa Rodzinka Czarusia? Quote
idusiek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 tak, mam do nich telefon, mieszkają w Ursusie ;) Quote
Becia66 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jeszcze tylko Polcia i wątek można przenieść do szczęsliwie zakończonych. Quote
Nevada Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 idusiek napisał(a):Bella czeka, aż jej nowi własciciele wrócą z urlopu, pakuje się i jedzie,. ach moja chrześniczka, a ja nawet bałam się pisać, tylko ukradkiem zaglądałam jak te maluchy się rozjeżdżają i trzymałam kciuki a jaki domek zabiera Bellę? pomóżcie małej się ładnie spakować :-) i ogólnie to kamień z serca :-) Quote
idusiek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 domek z Wawra. Panstwo dzwonili o nią kilka razy, aż nie wytrzymali jak zobaczyli jej nowe fotki i zdecydowali się zapłacić za jej hotelik na 2 tygodnie, bo wyjezdzają na wakacje i nie chcą absolutnie,zeby ktoś ją zwinął ;) Quote
*zaba* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 idusiek napisał(a):tak, mam do nich telefon, mieszkają w Ursusie ;) To fajnie, mam nadzieje, ze choc raz na jakis czas beda wiesci. A moze trafi sie zdjatko... ;) Quote
Nevada Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 to super, znaczy, że im zależy na Belci (Larze :-)) Quote
idusiek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 tak, więc została już tylo mamusia;) Quote
Becia66 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='idusiek']tak, więc została już tylo mamusia;) To kiedy Ten Wielki Dzień ? Quote
ludwa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dotarła deklaracja na Polę od NIJASE- 5 Dziękujemy:) Quote
idusiek Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 27 /08 ORAZ 28/08 :) a przy okazji, że piszę to - ZAPRASZAM NA BAZAREK- PÓŁ NA PÓŁ ;). WSZYSTKO OD 7 ZŁ ! BAZAREK DLA CIOTECZEK ESEK http://www.dogomania.pl/threads/191104-ŚWIAT-WEDŁUG-***ESKI***-czyli-wejdz-zobacz-i-kup-!-DLA-SZCZENIAKÓW-DO-25-08 Quote
Becia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 I co z tym domkiem dla Polci ? Napiszcie coś dziewczyny.... Quote
Fela Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Domek po intensywnych debatach jednak zrezygnował. Okazało się, że Pola panicznie boi się huku. Gdy wracała od lekarza tak przestraszyła się łomotu przejeżdżającej ciężarówki, że uciekła na oślep przed siebie. Nie dała się znaleźć bardzo, bardzo długo. Okazało się też, że w pobliżu domu we Wrocławiu jest strzelnica sportowa. Co by było, gdyby Polka tam uciekła?.. (zwłaszcza że bez najmniejszego problemu przemierza siatkę). Ale nie ma tego złego ;-) Domek wrocławski zastanawia się nad adopcją innego psiaka. A Pola wczoraj pojechała do wspaniałych, ciepłych ludzi, którzy już jednym naszym psem się opiekowali do jego ostatnich chwil z ogromnym poświęceniem (zresztą pies też w Broku znaleziony). Na razie jest to opcja DT, ale z ogromnym prawdopodobieństwem, że będzie to DS. Dom jest w Warszawie na Bemowie, więc jakby co tfu, tfu, p. Grażyna przyjedzie jej szukać (bo tylko do niej Polka podeszła po swojej ucieczce). Ludzie są nią zachwyceni, że taka delikatna, że taka dama. Prosimy o kciuki, żeby wszytsko poszło dobrze :-) A dziś do domku pojechała już ostatnia dziewczynka Poli - Bella. Państwo wprost z wakacji przyjechali po nią. Zachwyceni, ze ich dziecko tak urosło i wyładniało. Wszytskim, którzy pomogli Poli i jej dzieciakom, którzy trzymali kciuki, robili ogłoszenia i wpłącali pieniądze - wielkie, wielkie dzięki! :Rose::Rose::Rose: Quote
Fela Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A, i zapomniałam napisać, że Pola jest po sterylizacji. Już nie przyniesie na świat kolejnych sześciu maluchów. Po sterylce wszystko ok. Ale nieciekawe są wskaźniki związane z jej nerkami. Trzeba będzie powtórzyć badanie za jakiś czas i ewentualnie zacząć leczenie. Quote
Nevada Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 :Cool!: czasem człowiek czuje się szczęśliwy :Cool!: Quote
Becia66 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Fela napisał(a): nieciekawe są wskaźniki związane z jej nerkami. Trzeba będzie powtórzyć badanie za jakiś czas i ewentualnie zacząć leczenie. miejmy nadzieje, że to nic poważnego... Quote
Nevada Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Pomóżmy ratować Vikę http://www.dogomania.pl/threads/190789-VIKA-walczy-z-nieznaną-chorobą-5-zł-CENA-ŻYCIA-do-31-VIII-do-godz-24.oo Quote
Recommended Posts