Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czaruś w domu!

Bella czeka, aż jej nowi własciciele wrócą z urlopu, pakuje się i jedzie,.

tylko Polcia została- ale tu mam nadzieję plany nie uległy zmianie i też wyjedzie do swojego domu ;)

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
Bella czeka, aż jej nowi własciciele wrócą z urlopu, pakuje się i jedzie,.

ach moja chrześniczka, a ja nawet bałam się pisać, tylko ukradkiem zaglądałam jak te maluchy się rozjeżdżają i trzymałam kciuki
a jaki domek zabiera Bellę? pomóżcie małej się ładnie spakować :-) i ogólnie to kamień z serca :-)

Posted

domek z Wawra. Panstwo dzwonili o nią kilka razy, aż nie wytrzymali jak zobaczyli jej nowe fotki i zdecydowali się zapłacić za jej hotelik na 2 tygodnie, bo wyjezdzają na wakacje i nie chcą absolutnie,zeby ktoś ją zwinął ;)

Posted

idusiek napisał(a):
tak, mam do nich telefon, mieszkają w Ursusie ;)

To fajnie, mam nadzieje, ze choc raz na jakis czas beda wiesci. A moze trafi sie zdjatko... ;)

Posted

Domek po intensywnych debatach jednak zrezygnował. Okazało się, że Pola panicznie boi się huku. Gdy wracała od lekarza tak przestraszyła się łomotu przejeżdżającej ciężarówki, że uciekła na oślep przed siebie. Nie dała się znaleźć bardzo, bardzo długo. Okazało się też, że w pobliżu domu we Wrocławiu jest strzelnica sportowa. Co by było, gdyby Polka tam uciekła?.. (zwłaszcza że bez najmniejszego problemu przemierza siatkę).

Ale nie ma tego złego ;-) Domek wrocławski zastanawia się nad adopcją innego psiaka.
A Pola wczoraj pojechała do wspaniałych, ciepłych ludzi, którzy już jednym naszym psem się opiekowali do jego ostatnich chwil z ogromnym poświęceniem (zresztą pies też w Broku znaleziony). Na razie jest to opcja DT, ale z ogromnym prawdopodobieństwem, że będzie to DS.
Dom jest w Warszawie na Bemowie, więc jakby co tfu, tfu, p. Grażyna przyjedzie jej szukać (bo tylko do niej Polka podeszła po swojej ucieczce).
Ludzie są nią zachwyceni, że taka delikatna, że taka dama. Prosimy o kciuki, żeby wszytsko poszło dobrze :-)

A dziś do domku pojechała już ostatnia dziewczynka Poli - Bella. Państwo wprost z wakacji przyjechali po nią. Zachwyceni, ze ich dziecko tak urosło i wyładniało.

Wszytskim, którzy pomogli Poli i jej dzieciakom, którzy trzymali kciuki, robili ogłoszenia i wpłącali pieniądze - wielkie, wielkie dzięki! :Rose::Rose::Rose:

Posted

A, i zapomniałam napisać, że Pola jest po sterylizacji. Już nie przyniesie na świat kolejnych sześciu maluchów. Po sterylce wszystko ok. Ale nieciekawe są wskaźniki związane z jej nerkami. Trzeba będzie powtórzyć badanie za jakiś czas i ewentualnie zacząć leczenie.

Posted

Fela napisał(a):
nieciekawe są wskaźniki związane z jej nerkami. Trzeba będzie powtórzyć badanie za jakiś czas i ewentualnie zacząć leczenie.

miejmy nadzieje, że to nic poważnego...