idusiek Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 BECIA, jepiej dla niej by było, zeby do domu jechała niż do hoteliku;) Quote
Becia66 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 idusiek napisał(a):BECIA, jepiej dla niej by było, zeby do domu jechała niż do hoteliku;) wiem, wiem kochana ale z dwojga złego hotelik lepszy niż szpital... Oczywiście z całym szacunkiem dla hoteliku....:razz: Quote
LadyBell Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 a jak się w ogóle Poleńka czuje? Nadal ma problemy z chodzeniem?? Quote
idusiek Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Nie Polcia jak się zregenerwała to zaczęła śmigac jak szalona. Nie ma nawet ciupki po tym paraliżu. to mogłoby być pobicie, potrubowanie, zmęczenie i wycięczenie albo cięzki poród, któy dopiero pozniej dał się we znaki. Kij wie - tylko Pola wie.. Quote
idusiek Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 rodzinka jakoś cicho siedzi, nawet telefonów nie ma :/ ja miałam 2 - do budy i do pilnowania:( Quote
Nutusia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 idusiek napisał(a):rodzinka jakoś cicho siedzi, nawet telefonów nie ma :/ ja miałam 2 - do budy i do pilnowania:( O matko, czy pilnować można tylko będąc przy budzie?... Moje w domu śpią (w tym jedno w wyrku) i pilnują jak trzeba! W furtce nawet klucza nie wyjmujemy, bo nikt przy zdrowych zmysłach łapy przez ogrodzenie nie przełoży. A gdyby przełożył w nocy, gdy towarzystwo chrapie w domciu... nie wiem czy by zdążył dojść do drzwi wejściowych, zanim podniósłby się alarm! :) Quote
koosiek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek czterech szczeniaków, które muszą do soboty znaleźć DT - inaczej pojadą na wiejską giełdę i resztę życia spędzą przy budzie na krowim łańcuchu... http://www.dogomania.pl/threads/189151-DT-na-CITO-dla-4-szczeniak%C3%B3w-pso-lampart%C3%B3w.POMOCY !! Quote
idusiek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 tak samo moze skonczyć 40 sztuk w schronie w Ostrowi.. Quote
Lolalola Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 witaj Polunka:)obserwuje sobie ciebie cichutko......ciesze sie,ze juz ani sladu po tych okropnych urazach czy co to tam bylo niedobrego............... Trzymaj sie dziewczynko!!!!!!!!!!!!!!!i maluszki oczywiscie tez:) Quote
idusiek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 maluchy muszą szybko znależć domki...a tu nikt nie dzwoni- obłęd jakiś.. Quote
Fela Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pajka już całkiem zdrowa. wyniki krwi o wiele lepsze niż z czasu choroby. Rozrabia jak pijany zając. Nie ma mowy, żeby została na moment sama w pokoju - drze się, jakby ze skóry obdzierali. W ramach rozrywki ciągnie swoje rodzeństwo (o wiele większe) za uszy po całym domu - traktuje braci i siostrę jak pluszowe zabawki. A oni jej na to pozwalają :-) To zdjęcia Pajki jeszcze sprzed choroby. Teraz jest chyba ciut bardziej energiczna. To typ istoty, która jak choruje - to całą sobą. A jak jest zdrowa - to energia rozpiera. No i cały czas nieodmiennie ukochana córunia mamy Quote
LadyBell Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pola ma niesamowite spojrzenie.. takie matczyne... Quote
kako80 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 a czy mamusia jedzie do wroclawia na bisupin czy nie? mieszkam na biskupinie, moglabym ja dogladac! Quote
idusiek Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 oooo, fajnie by było :) trzeba to ustalić, bo panstwo mieli myslec i przyjechac za miesiac ;) Quote
Beatkaa Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Proszę o zajrzenie : http://www.dogomania.pl/threads/68062-Bartuś-czeka-10-lat!-Jest-miejsce-w-hoteliku-ale-deklaracji-brak.-BEZ-SZANSY :( I przepraszam za off'a. Quote
Recommended Posts