Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
BECIA, jepiej dla niej by było, zeby do domu jechała niż do hoteliku;)

wiem, wiem kochana ale z dwojga złego hotelik lepszy niż szpital...
Oczywiście z całym szacunkiem dla hoteliku....:razz:

Posted

Nie Polcia jak się zregenerwała to zaczęła śmigac jak szalona.
Nie ma nawet ciupki po tym paraliżu.
to mogłoby być pobicie, potrubowanie, zmęczenie i wycięczenie albo cięzki poród, któy dopiero pozniej dał się we znaki.

Kij wie - tylko Pola wie..

Posted

idusiek napisał(a):
rodzinka jakoś cicho siedzi, nawet telefonów nie ma :/

ja miałam 2 - do budy i do pilnowania:(

O matko, czy pilnować można tylko będąc przy budzie?... Moje w domu śpią (w tym jedno w wyrku) i pilnują jak trzeba! W furtce nawet klucza nie wyjmujemy, bo nikt przy zdrowych zmysłach łapy przez ogrodzenie nie przełoży. A gdyby przełożył w nocy, gdy towarzystwo chrapie w domciu... nie wiem czy by zdążył dojść do drzwi wejściowych, zanim podniósłby się alarm! :)

Posted

witaj Polunka:)obserwuje sobie ciebie cichutko......ciesze sie,ze juz ani sladu po tych okropnych urazach czy co to tam bylo niedobrego...............
Trzymaj sie dziewczynko!!!!!!!!!!!!!!!i maluszki oczywiscie tez:)

Posted

Pajka już całkiem zdrowa. wyniki krwi o wiele lepsze niż z czasu choroby. Rozrabia jak pijany zając. Nie ma mowy, żeby została na moment sama w pokoju - drze się, jakby ze skóry obdzierali. W ramach rozrywki ciągnie swoje rodzeństwo (o wiele większe) za uszy po całym domu - traktuje braci i siostrę jak pluszowe zabawki. A oni jej na to pozwalają :-)

To zdjęcia Pajki jeszcze sprzed choroby. Teraz jest chyba ciut bardziej energiczna. To typ istoty, która jak choruje - to całą sobą. A jak jest zdrowa - to energia rozpiera.

No i cały czas nieodmiennie ukochana córunia mamy