Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 tak, właśnie, ja już raz też sugerowałam zmianę tematu :) Quote
Ingrid44 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 To chyba jakis pomylony facet , tylko zawraca glowe ludziom .:angryy: Cioteczki, Skad byl ten facet ? na innym watku jakis Pan z Lipna kolo Poznania jest zainteresowany sunia. Ciekawa jestem czy to ten . Quote
Akrum Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 nie, tamten był chyba z Grudziąca, tak? Quote
Arktyka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 facet byl z grudziadza...mam jego nick z allegro , inie jestem pewna ale chyba tez nazwisko...nie wiem czy go nie wrzucic na czarne kwiatki...ku przestrodze innych cioteczek Quote
Syla Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Witajcie.Po odejściu mojej Majeczki mam mały dołek.Wybaczcie, że rzadziej zaglądam.Arktyczko pieniążki dostaniesz dopiero w poniedziałek. Rambuś ma się lepiej finansowo bo dostał wpłatę od czerda - 100 zł :loveu: za 5 m-cy od Wiga - 70 zł :loveu: Bardzo dziękujemy cioteczkom !!! Quote
Ingrid44 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Syla, bardzo mi przykro z powodu Majeczki :( Quote
Akrum Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Syla, bardzo mocno Ci współczuję... [*] Quote
Arktyka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Sylwiuś bardzo Ci wspolczuje z powodu odejscia Majeczki....:-(:-( Quote
Atomowka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Syla [*] To jak będzie z tym tytułem, zmieni go ktoś? Quote
ilon_n Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Arktyka napisał(a):facet byl z grudziadza...mam jego nick z allegro , inie jestem pewna ale chyba tez nazwisko...nie wiem czy go nie wrzucic na czarne kwiatki...ku przestrodze innych cioteczek Arktyko, podeślij mi namiary na tego faceta. Mam odzew z Grudziądza w sprawie innego psiaka z ogłoszeń .. muszę zbadać czy to nie ten sam klient. Najpierw pytał o Trolika, potem już obojętnie jakiego psa. Jak masz jego maila, z którego pisał, to proszę podaj. dzięki. przykro mi bardzo Sylo z powodu Majki Quote
Arktyka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ilonko wyslalam Ci na pw. jego wszystkie namiary jakie mam...ID komputera, nazwisko,e-mail i nick z allegro. Quote
Syla Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Arktyczko, mam nadzieję, że pieniązki 33,80 doszły. Na koncie Rambusia mam wszystkich wpłat 1430,00 zł Wszystkie wydatki dziadka razem wynoszą 1140,57 zł Po odjęciu wychodzi kwota 289,43 zł - tyle mam na koncie dzisiaj Za pażdziernik płacimy za hotelik 248,00 zł 31 dni x 8 = 248 Tak więc na koncie zostanie 41,43 zł Quote
toyota Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 W Grudziądzu w najbliższym schronisku była taka sytuacja , że ludzie oddali collie do uśpienia z zamiarem adoptowania szczeniaczka ( nierasowego ) . Byłam przypadkowym świadkiem jak się awanturowali , gdy dostali odmowę. Z tego schroniska na pewno psa nie dostaną , ale mogą szukać gdzie indziej. Jakby na rozmowie przedadopcyjnej opowiadali , że musieli uśpić collie , bo coś tam , to proszę nie dawać im żadnego psa ! Collie nie został uśpiony , nie było ku temu żadnych przesłanek , czeka na adopcję. Piszę tutaj , bo widzę kilka osób z rodzimego podwórka :lol:. Quote
_Goldenek2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Witam Rambusia i cioteczki po urlopie :). Myślałam, że Dziadek już kolanka jakiejś babci grzeje .... a tu dalej Arktyce na głowie siedzi :) Quote
Arktyka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Goldenek a niech ten dziadus na glowie mi siedzi...hihi;) zeby wszystkie moje podopieczne tymczasy byly takie jak dziadus to bym byla przeszczesliwa:lol:no ale pomazyc mozna...;) a tak swoja droga to szkoda mi tego naszego duperelka , taki kochany slodziak juz dawno powinien wylegiwac u swojej babci na kolankach, biedak juz sie do mnie przyzwyczail i pewnie mysli ze ja juz jestem jego....na zawsze:-( Od kad pozbyl sie samczych walorow nie zdazylo mu sie napsipsiac ani razu, za to chyba po tej kastracji dostal wilczy apetyt....bo ciagle mi skwierczy nad uchem o papu..... Ostatnio cosik zaczol utykac na przednie lapki....nie wiem czy to ta pogoda mu nie plazy....nie tak ze codziennie ,ale co pare dni...jak idzie normalnie to nic sie nie dzieje ..ale jak przesciga slimaki to wtedy utyka...moze przez to sie sie chlopak potyka i to jakos obciaza mu stawy....jak mu sie nie poprawi to go zaciagne do wetki, na razie go obserwuje... Quote
Akrum Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ale ten Rambuś ma z Tobą dobrze Arktyko :) też bym chciała mieć taki domek :) A ten tekst ze ślimakami, że próbuje je prześcigać - zawsze mnie to rozbawi :) Quote
Arktyka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Akrum napisał(a):ale ten Rambuś ma z Tobą dobrze Arktyko :) też bym chciała mieć taki domek :) Akrum nie ma problemu....moge Cie adoptowac razem z Twoimi podopiecznymi;):evil_lol:hihi... Dziadzius wcale nie ma tak dobrze, bo zla cioteczka Arktyka pilnuje mu diety...:diabloti: wlasnie ze wzgledu na jego wiek i te jego stare stawy...musze pilnowac by chlopak za duzo nie przytyl , bo bedzie mu gorzej z chodzeniem , a on i tak juz czlapie...fakt ,ze sobie kondycje troszke wyrobil ze wzgledu na te moje schody w bloku...;)ale na dluzsza mete to niezbyt dobre dla niego rozwiazanie, wiec sie ogromnie ciesze ,ze sie przenosimy do domku:lol: tylko ta przeprowadzka i pakowanie mnie przeraza....brr:angryy: Quote
Arktyka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 mam termin do konca pazdziernika,wiec juz niebawem... Quote
Mysia_ Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Atomowka napisał(a):Będzie parapetówa :cunao::knajpa: oczywiście czujemy się zaproszone :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts