Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tez jestem ciekawa....mam nadzieje ze chlopaki dogadaja sie -maja wspolna ceche- oby dwaj bezjajeczni;)

pudliszonka dalam na pare dni do siostry(czasem go tam zostawiam jak wychodze z domu i nie ma syna-bo zaczyna wyjce i demolki):diabloti:jak jest sam...
wiec pare dni pomieszka ze Szczotkiem....

mam nadzieje ze dziadzius i reksio sie hmm....pokochaja;)
musze jeszcze dzis jechac z pudliszonkiem na szczepienie, a potem czeka nas odjajczanie pudliszona bo to zadziora paskudna:evil_lol:

a musze Wam powiedziec ze nasz dziadzius pokochal czesanko...potrafi stac godzinami byle mu tylko czesac dupencje;)znowu zaczol liniec....nie wiem czy to po tej narkozie i kastracji czy zaczol sie okres linienia...w kazdym badz razie klaczakow rano zawsze cala masa do odkurzania i wlasciwie nie wiem po ktorym bo i westka i dziadzius maja biale klaczki...dziadziusiowi sie troszke przytylo....bo wyzera westce z miski (pudliszon se nie da wyzrec)jak juz sie przeprowadze na dobre , to wstawie nowe zdjecia dziadulka z naszej nowej hmm "rezydencji";) bo juz dawno tu nie wstawialam zdjec dziadziusia:lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wczoraj poznałam Rambusia! :multi: Jest przeuroczy, uwielbiam takie przegubowe dziadzie :loveu: Kochany, piękny pysio, troszkę powarczał na Reksia, ale jak się go pogłaskało po główce, to zaraz całą swoją uwagę skupiał na tym :loveu: U Arktyki na pewno ma superdobrze, jest w świetnej formie :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Ze zdjec to nawet widac a na zime jeszcze lepsze mu wyrosnie. :) :) :)[/QUOTE]

oby nie bo bede musiala zaczac poduszki z koltunow robic:evil_lol:

Posted

cioteczki w zwiazku z tym ,ze moich tymczasowiczow jest juz czworka...i zauwazylam ze westka sie zaczyna hm...drapac chcialam sie zapytac czy moge dziadziusiowi profilaktycznie zakupic obrozke przeciwpchelna za nim zalegna mi sie pchely w moich tymczasowiczach tym bardziej ze zamieszkamy na wsi...a tam jak wiadomo rozne kotencje zyjace sobie w samopas i psiaki puszczane luzem...moze jakas cioteczka ma na zbyciu takowa obrozke, albo moze kupic gdzies taniej w hurtowni...bo jesli nie to ja moge zakupic w sklepie zoologicznym...ale tanio nie bedzie...;)Chce wyposazyc wszystkich moich tymczasowiczow w takowe obrozki:) Zgadzacie sie?

Posted

a nie lepiej coś wkrapianego między łopatki? Jakoś mnie bardziej to przekonuje niż obróżki? Widziałam juz sporo psiaków z obrózkami przeciwpchelnymi i pchłami w futerku....

Posted

[quote name='Arktyka']cioteczki wiec zdecydujcie co lepiej...obrozka czy kropelki...?[/QUOTE]

może zapytaj u weta co poleca? Ja chyba najbardziej jestem zadowolona z frontline... Mieliśmy taki przypadek w schronisku, że nie mogliśmy poozbyć się pcheł u Agdana... Dostał Ektopar, fiprex, a nawe advatix (firma Bayer) i nic... pchły dalej po nim skakały, dopiero po wypsikaniu frontline udało nam się pcheł pozbyć. Moje zwierzaki co roku zabezpieczam pipetami z Frontline i pcheł żadnych w domu nie mamy :)

Posted

Ja tez uzywam cos w rodzaju Frontline (Revolution) i jest super,pozatym zapobiega robalom w serduszku. To jest najlepsze bo wchodzi przez skore i dziala na cale cialo.
Nawet zapobiega przeciw zwyklym kleszczom.

Posted

Mam wpłaty od cioteczek :loveu:

od Bjuta - 5 zł :loveu:
od karusiap - 10 zł :loveu:
od _Goldenek2 - 20 zł :loveu:
od paulinken - 10 zł :loveu:
od Ladymonia0610 - 40 zł :loveu:

Bardzo serdecznie dziękujemy !!!

Posted

Sorki Mysiu;) juz poszlo na pw...dopadly mnie zatoki i praktycznie caly dzien przelezalam w betach wyskakujac tylko na spacerki z psiakami...
wskoczylam teraz na bazarek ale mnie cholercia przelicytowali w ostatniej minucie...:(
Dziadzius chyba sie dogada z kolega;) dzisiaj juz nawet potrafia lezec kolo sie w odleglosci 1m...i nawet nie warkna...ale oczywiscie dziadzius wiedzie prim w hierarchi...;) Reksio jak na razie mu sie podporzadkowal;)

Posted

Arktyko, w to akurat się nie wtrącaj. Psiaki niech między sobą to załatwiają. Ty masz i tak masę roboty przy nich. Dziękujemy, że dbasz o psy, ale teraz pomyśl o swoim zdrowiu. Buziaki.