Arktyka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 no tez jestem ciekawa....mam nadzieje ze chlopaki dogadaja sie -maja wspolna ceche- oby dwaj bezjajeczni;) pudliszonka dalam na pare dni do siostry(czasem go tam zostawiam jak wychodze z domu i nie ma syna-bo zaczyna wyjce i demolki):diabloti:jak jest sam... wiec pare dni pomieszka ze Szczotkiem.... mam nadzieje ze dziadzius i reksio sie hmm....pokochaja;) musze jeszcze dzis jechac z pudliszonkiem na szczepienie, a potem czeka nas odjajczanie pudliszona bo to zadziora paskudna:evil_lol: a musze Wam powiedziec ze nasz dziadzius pokochal czesanko...potrafi stac godzinami byle mu tylko czesac dupencje;)znowu zaczol liniec....nie wiem czy to po tej narkozie i kastracji czy zaczol sie okres linienia...w kazdym badz razie klaczakow rano zawsze cala masa do odkurzania i wlasciwie nie wiem po ktorym bo i westka i dziadzius maja biale klaczki...dziadziusiowi sie troszke przytylo....bo wyzera westce z miski (pudliszon se nie da wyzrec)jak juz sie przeprowadze na dobre , to wstawie nowe zdjecia dziadulka z naszej nowej hmm "rezydencji";) bo juz dawno tu nie wstawialam zdjec dziadziusia:lol: Quote
Mysia_ Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Dziadziuś to ma futro jak bernardyn :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Mysia_']Dziadziuś to ma futro jak bernardyn :evil_lol:[/QUOTE] Ze zdjec to nawet widac a na zime jeszcze lepsze mu wyrosnie. :) :) :) Quote
paulinken Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 A ja wczoraj poznałam Rambusia! :multi: Jest przeuroczy, uwielbiam takie przegubowe dziadzie :loveu: Kochany, piękny pysio, troszkę powarczał na Reksia, ale jak się go pogłaskało po główce, to zaraz całą swoją uwagę skupiał na tym :loveu: U Arktyki na pewno ma superdobrze, jest w świetnej formie :) Quote
Mysia_ Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 też uwielbiam takie relacje cioteczek! :) Quote
Arktyka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Ingrid44']Ze zdjec to nawet widac a na zime jeszcze lepsze mu wyrosnie. :) :) :)[/QUOTE] oby nie bo bede musiala zaczac poduszki z koltunow robic:evil_lol: Quote
Arktyka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 dzisiaj dziadus mniej chumorzasty do kolegi...podszedl do niego i nawet nie warknol....hmm...moze sie jednak pokochaja;) Quote
Mysia_ Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Arktyka']oby nie bo bede musiala zaczac poduszki z koltunow robic:evil_lol:[/QUOTE] może to jakiś pomysł na interes? :diabloti::evil_lol: Quote
karusiap Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 hmmm dlaczego moich wplat nie ma w spisie od sierpnia?? Place przeciez....nawet w tym miesiacu wplacalam.... Quote
Arktyka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 cioteczki w zwiazku z tym ,ze moich tymczasowiczow jest juz czworka...i zauwazylam ze westka sie zaczyna hm...drapac chcialam sie zapytac czy moge dziadziusiowi profilaktycznie zakupic obrozke przeciwpchelna za nim zalegna mi sie pchely w moich tymczasowiczach tym bardziej ze zamieszkamy na wsi...a tam jak wiadomo rozne kotencje zyjace sobie w samopas i psiaki puszczane luzem...moze jakas cioteczka ma na zbyciu takowa obrozke, albo moze kupic gdzies taniej w hurtowni...bo jesli nie to ja moge zakupic w sklepie zoologicznym...ale tanio nie bedzie...;)Chce wyposazyc wszystkich moich tymczasowiczow w takowe obrozki:) Zgadzacie sie? Quote
_Goldenek2 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja jestem jak najbardziez ZA .[/QUOTE] Podpisuję się pod tym. Jak zabraknie kasy z jednorazowych wpłat to zrobimy dodatkową zbiórkę :) Quote
Mysia_ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 a nie lepiej coś wkrapianego między łopatki? Jakoś mnie bardziej to przekonuje niż obróżki? Widziałam juz sporo psiaków z obrózkami przeciwpchelnymi i pchłami w futerku.... Quote
Arktyka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 cioteczki wiec zdecydujcie co lepiej...obrozka czy kropelki...? Quote
Mysia_ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Arktyka']cioteczki wiec zdecydujcie co lepiej...obrozka czy kropelki...?[/QUOTE] może zapytaj u weta co poleca? Ja chyba najbardziej jestem zadowolona z frontline... Mieliśmy taki przypadek w schronisku, że nie mogliśmy poozbyć się pcheł u Agdana... Dostał Ektopar, fiprex, a nawe advatix (firma Bayer) i nic... pchły dalej po nim skakały, dopiero po wypsikaniu frontline udało nam się pcheł pozbyć. Moje zwierzaki co roku zabezpieczam pipetami z Frontline i pcheł żadnych w domu nie mamy :) Quote
Ingrid44 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ja tez uzywam cos w rodzaju Frontline (Revolution) i jest super,pozatym zapobiega robalom w serduszku. To jest najlepsze bo wchodzi przez skore i dziala na cale cialo. Nawet zapobiega przeciw zwyklym kleszczom. Quote
Syla Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Mam wpłaty od cioteczek :loveu: od Bjuta - 5 zł :loveu: od karusiap - 10 zł :loveu: od _Goldenek2 - 20 zł :loveu: od paulinken - 10 zł :loveu: od Ladymonia0610 - 40 zł :loveu: Bardzo serdecznie dziękujemy !!! Quote
Mysia_ Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 super, że cioteczki tak pamiętają! :) a tak co prawda nie o Dziadziusiu, ale mi się własnie przypomniało - Arktyka! numer konta i danę poproszę ;) Quote
Arktyka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Sorki Mysiu;) juz poszlo na pw...dopadly mnie zatoki i praktycznie caly dzien przelezalam w betach wyskakujac tylko na spacerki z psiakami... wskoczylam teraz na bazarek ale mnie cholercia przelicytowali w ostatniej minucie...:( Dziadzius chyba sie dogada z kolega;) dzisiaj juz nawet potrafia lezec kolo sie w odleglosci 1m...i nawet nie warkna...ale oczywiscie dziadzius wiedzie prim w hierarchi...;) Reksio jak na razie mu sie podporzadkowal;) Quote
Atomowka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ja też uważam, że frontline jest dobry, ale równie skuteczny jest fiprex. Cieszą wiadomości,że Dziadziuś taki grzeczniutki Quote
_Goldenek2 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Arktyko, w to akurat się nie wtrącaj. Psiaki niech między sobą to załatwiają. Ty masz i tak masę roboty przy nich. Dziękujemy, że dbasz o psy, ale teraz pomyśl o swoim zdrowiu. Buziaki. Quote
Mysia_ Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 zdrówka kochana cioteczko! PW dostałam i reksiowe pieniążki posłałam :) Quote
Ingrid44 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 fajnie ze wszystko jest OK. :) Zdrowka zycze . Quote
Akrum Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 To niedługo przeprowadzka na wieś :) jak fajnie masz Arktyko i psiaki też :) Quote
Recommended Posts