Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadulek dzisiaj jape wydziera oo samego rana , bo nie dostal papu:-(

Biedny nie wie co go czeka:shake:
cioteczki trzymac kciuki za Dziadulka:cool3:

Cholercia jeszcze nie ma przelewu na koncie, mam nadzieje ze do 17 juz bedzie, jak nie
trzeba bedzie improwizowac przed wetka;):eviltong:

Posted

Ingrid fluidy pomogly:lol: i trzymanie kciuków przez cioteczki tez:lol:
Dziadzius bardzo dobrze zniosl caly zabieg:lol:
jaderek sie pozbyl, zabki oczyszczone, jak go zabieralam byl juz przytomny tylko jeszcze nie ma koordynacji ruchowej....ale za to juz warczal na wetke :evil_lol: jak mu pampersika zakladala;)
musialam jego dupencje wnosic po schodkach z czego najwyrazniej byl bardzo zadowolony-lubi jak ciotka Arktyka go bierze na opka;)
na razie dziadus sobie lezy i przysypia:razz:

ale bylam zdziwiona jak zobaczylam ze jednak po zabiegu dziadek tam cos ma:crazyeye:...myslalam ze wetka chlasnie calosc klejnotow i nie bedzie nic...a ona zostawila mu moszne, wiec kumple-chlopaki na spacerkach i kolezanki psie od razu nie wylapia ze dziadus to juz nie macho;)

zapomnialam z wrazenia-dziadus zostal zabezpieczony przeciw bolowo i antybiotykowa, jeszcze dzisiaj dostanie na noc tabletke jedna i rano nastepna-ale za Boga nie pamietam co to za tabletki i na co....wybaczcie cioteczki chyba sie starzeje;):eviltong:

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191972-rozmnażajmy-suczki-bo-wszystkie-szczeniaczki-znajdują-domy[/URL]
Dla ludzi o bardzo mocnych nerwach !!!

Posted

Rambusiek nasz kochany :)
Dobrze zniósł zabieg i super, że obie rzeczy udało się za jedną narkozą zrobić :)
Ale nie musi chodzić w kołnierzu? nie interesuje się tam niczym? nie szuka swoich jajcolków??

A jak zniósł noc? wszystko ok?

Posted

Dziadulek przespal spokojnie cala nocke-ja niestety nie....bo wstawalam w nocy kilka razy sprawdzac czy nie ma za duzo krwi z rany i czy czuje sie dobrze.
Od rana Dziadulek biega caly chepi....nic nie widac po nim ze mial zabieg, jedynie gdy siada czy sie kladzie to robi to ostroznie.
Nawat ma ochote na zabawy:eviltong:
Jak przygotowywalam dzisiaj miche z jedzonkiem to darl pycho w nieboglosy, rzucil sie na jedzonko niczym wyglodnialy wilk:)
Dziadus nosi fartuszek-musialam improwizowac bo byl troche za duzy....
Te dziwne tabletki(dzisiaj dowiem sie od wetki na co sa...) dziadzius zajada bez zachecacza...maja zachecajaco-psi zapach;)

Syla mam znowu prosbe, czy mogla bys w ramach zaufania ;)wyslac mi dzisiaj te 150zl za zabieg? zeby na jutro byly na koncie, bo musze zaplacic za karme dla glodomorow....bo jak wyslesz jutro to bedzie kasa dopiero w poniedzialek...rachunek wkleje dzisiaj wieczorkiem na forum , bede jechac po niego o 17:00 do wetki i pozniej do znajomej bo moj skaner zastrajkowal.

Wetka wczoraj nie miala druczkow do wystawienia faktury i napisala mi na recepcie z pieczatka,ze byl zabieg, ale zapomniala wpisac kwote...wiec nie ma sensu go wstawiac na forum...

Posted

[INDENT]A czy mogę zaprosić na bazarek [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]

[B][COLOR=#ff00ff]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1920...7#post15301617[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='Arktyka']Dziadulek przespal spokojnie cala nocke-ja niestety nie....bo wstawalam w nocy kilka razy sprawdzac czy nie ma za duzo krwi z rany i czy czuje sie dobrze.
Od rana Dziadulek biega caly chepi....nic nie widac po nim ze mial zabieg, jedynie gdy siada czy sie kladzie to robi to ostroznie.
Nawat ma ochote na zabawy:eviltong:
Jak przygotowywalam dzisiaj miche z jedzonkiem to darl pycho w nieboglosy, rzucil sie na jedzonko niczym wyglodnialy wilk:)
Dziadus nosi fartuszek-musialam improwizowac bo byl troche za duzy....
Te dziwne tabletki(dzisiaj dowiem sie od wetki na co sa...) dziadzius zajada bez zachecacza...maja zachecajaco-psi zapach;)

Syla mam znowu prosbe, czy mogla bys w ramach zaufania ;)wyslac mi dzisiaj te 150zl za zabieg? zeby na jutro byly na koncie, bo musze zaplacic za karme dla glodomorow....bo jak wyslesz jutro to bedzie kasa dopiero w poniedzialek...rachunek wkleje dzisiaj wieczorkiem na forum , bede jechac po niego o 17:00 do wetki i pozniej do znajomej bo moj skaner zastrajkowal.

Wetka wczoraj nie miala druczkow do wystawienia faktury i napisala mi na recepcie z pieczatka,ze byl zabieg, ale zapomniala wpisac kwote...wiec nie ma sensu go wstawiac na forum...[/QUOTE]

Dzwoniłam do Ciebie, ale jednak weszłam i przeczytałam.Zaraz Ci wyślę Arktyko, muszę się przecież uspokoić , a trochę potrwa nim oxazepam zacznie działać.

Posted

Wrzuciłam Dziadka na ten wątek a nóż będzie miał szczęście. I tego mu życzę:) Arktyka dostaniemy jakieś dziadkowe fotki??
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192073-Mikro-staruszek/page2[/url]