Arktyka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Oki dzieki Sylwia:) jak juz bede miec wszystkie rachunki za Dziadulka to powysylam wtedy wszystko:) Trzymajcie jutro cioteczki kciuki za naszego "pierniczka":) Quote
Akrum Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 to dziś... Rambuś... powodzenia !!! i czekamy na wieści. Quote
Arktyka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dziadulek dzisiaj jape wydziera oo samego rana , bo nie dostal papu:-( Biedny nie wie co go czeka:shake: cioteczki trzymac kciuki za Dziadulka:cool3: Cholercia jeszcze nie ma przelewu na koncie, mam nadzieje ze do 17 juz bedzie, jak nie trzeba bedzie improwizowac przed wetka;):eviltong: Quote
Atomowka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dziadziusiu myślę o Tobie i trzymam kciuki za zabiegi Quote
Ingrid44 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wysylam pozytywne fluidy i trzymam kciuku :) Quote
Arktyka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ingrid fluidy pomogly:lol: i trzymanie kciuków przez cioteczki tez:lol: Dziadzius bardzo dobrze zniosl caly zabieg:lol: jaderek sie pozbyl, zabki oczyszczone, jak go zabieralam byl juz przytomny tylko jeszcze nie ma koordynacji ruchowej....ale za to juz warczal na wetke :evil_lol: jak mu pampersika zakladala;) musialam jego dupencje wnosic po schodkach z czego najwyrazniej byl bardzo zadowolony-lubi jak ciotka Arktyka go bierze na opka;) na razie dziadus sobie lezy i przysypia:razz: ale bylam zdziwiona jak zobaczylam ze jednak po zabiegu dziadek tam cos ma:crazyeye:...myslalam ze wetka chlasnie calosc klejnotow i nie bedzie nic...a ona zostawila mu moszne, wiec kumple-chlopaki na spacerkach i kolezanki psie od razu nie wylapia ze dziadus to juz nie macho;) zapomnialam z wrazenia-dziadus zostal zabezpieczony przeciw bolowo i antybiotykowa, jeszcze dzisiaj dostanie na noc tabletke jedna i rano nastepna-ale za Boga nie pamietam co to za tabletki i na co....wybaczcie cioteczki chyba sie starzeje;):eviltong: Quote
_Goldenek2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No to mozna puścić kciuki :). Dziadziusiu, dochodź do siebie szybciutko, niech Arktyka trochę Cię porozpieszcza :) Quote
Syla Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dziękujemy Arktyko za takie wspaniałe wiadomości :multi::loveu:Czy pieniądze miałaś po południu na koncie? Quote
Beatkaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Super,że Dziadziuś po zabiegu ma się w miarę dobrze... :) Quote
Syla Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191972-rozmnażajmy-suczki-bo-wszystkie-szczeniaczki-znajdują-domy[/URL] Dla ludzi o bardzo mocnych nerwach !!! Quote
Arktyka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Syla-tak byly, bardzo dziekuje, jutro wrzuce rachunek bo dzisiaj z tego wszystkiego zapomnialam zabrac.... Quote
Atomowka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Artyko cudowne wieści, no to teraz już domek powinien się pojawić lada moment :) Dziadziuś do domu marsz! Quote
Arktyka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 no mam teraz nadzieje ,ze szybko domeczek sie znajdzie dla duperelka Quote
Ingrid44 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 nasz Kurdupelek dzielnie sie trzyma i bedzie teraz biegal z pustym woreczkiem bez jajeczek:razz::cool3::razz: Quote
Mysia_ Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 super, że wszystko poszło dobrze! ;) Quote
_Goldenek2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kto pomoże [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188803-Straciła-swoje-dzieci-czy-ona-także-ma-umrzeć-w-schronisku?p=15279126#post15279126[/URL] Quote
Akrum Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Rambusiek nasz kochany :) Dobrze zniósł zabieg i super, że obie rzeczy udało się za jedną narkozą zrobić :) Ale nie musi chodzić w kołnierzu? nie interesuje się tam niczym? nie szuka swoich jajcolków?? A jak zniósł noc? wszystko ok? Quote
_Goldenek2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dzień dobry Rambusiu bezjajeczny :) Quote
Arktyka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dziadulek przespal spokojnie cala nocke-ja niestety nie....bo wstawalam w nocy kilka razy sprawdzac czy nie ma za duzo krwi z rany i czy czuje sie dobrze. Od rana Dziadulek biega caly chepi....nic nie widac po nim ze mial zabieg, jedynie gdy siada czy sie kladzie to robi to ostroznie. Nawat ma ochote na zabawy:eviltong: Jak przygotowywalam dzisiaj miche z jedzonkiem to darl pycho w nieboglosy, rzucil sie na jedzonko niczym wyglodnialy wilk:) Dziadus nosi fartuszek-musialam improwizowac bo byl troche za duzy.... Te dziwne tabletki(dzisiaj dowiem sie od wetki na co sa...) dziadzius zajada bez zachecacza...maja zachecajaco-psi zapach;) Syla mam znowu prosbe, czy mogla bys w ramach zaufania ;)wyslac mi dzisiaj te 150zl za zabieg? zeby na jutro byly na koncie, bo musze zaplacic za karme dla glodomorow....bo jak wyslesz jutro to bedzie kasa dopiero w poniedzialek...rachunek wkleje dzisiaj wieczorkiem na forum , bede jechac po niego o 17:00 do wetki i pozniej do znajomej bo moj skaner zastrajkowal. Wetka wczoraj nie miala druczkow do wystawienia faktury i napisala mi na recepcie z pieczatka,ze byl zabieg, ale zapomniala wpisac kwote...wiec nie ma sensu go wstawiac na forum... Quote
_Goldenek2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [INDENT]A czy mogę zaprosić na bazarek [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [B][COLOR=#ff00ff]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1920...7#post15301617[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Syla Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Arktyka']Dziadulek przespal spokojnie cala nocke-ja niestety nie....bo wstawalam w nocy kilka razy sprawdzac czy nie ma za duzo krwi z rany i czy czuje sie dobrze. Od rana Dziadulek biega caly chepi....nic nie widac po nim ze mial zabieg, jedynie gdy siada czy sie kladzie to robi to ostroznie. Nawat ma ochote na zabawy:eviltong: Jak przygotowywalam dzisiaj miche z jedzonkiem to darl pycho w nieboglosy, rzucil sie na jedzonko niczym wyglodnialy wilk:) Dziadus nosi fartuszek-musialam improwizowac bo byl troche za duzy.... Te dziwne tabletki(dzisiaj dowiem sie od wetki na co sa...) dziadzius zajada bez zachecacza...maja zachecajaco-psi zapach;) Syla mam znowu prosbe, czy mogla bys w ramach zaufania ;)wyslac mi dzisiaj te 150zl za zabieg? zeby na jutro byly na koncie, bo musze zaplacic za karme dla glodomorow....bo jak wyslesz jutro to bedzie kasa dopiero w poniedzialek...rachunek wkleje dzisiaj wieczorkiem na forum , bede jechac po niego o 17:00 do wetki i pozniej do znajomej bo moj skaner zastrajkowal. Wetka wczoraj nie miala druczkow do wystawienia faktury i napisala mi na recepcie z pieczatka,ze byl zabieg, ale zapomniala wpisac kwote...wiec nie ma sensu go wstawiac na forum...[/QUOTE] Dzwoniłam do Ciebie, ale jednak weszłam i przeczytałam.Zaraz Ci wyślę Arktyko, muszę się przecież uspokoić , a trochę potrwa nim oxazepam zacznie działać. Quote
Atomowka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Wrzuciłam Dziadka na ten wątek a nóż będzie miał szczęście. I tego mu życzę:) Arktyka dostaniemy jakieś dziadkowe fotki?? [url]http://www.dogomania.pl/threads/192073-Mikro-staruszek/page2[/url] Quote
Recommended Posts