Arktyka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Sylka bardzo dziekuje, przelew doszedl.Nie wiem czy to juz dziala te obciecie klejnotow ,ale od tego dnia dziadek nie narobil nic w domku...chce wyjsc to piszczy, moje szafki zostawil w spokoju, pufki i narozniki scian tez...hmm , cioteczki zdjecia porobię po weekendzie...bo jestem troszke teraz zalatana....caly weekend bede jezdzic za chalupka w kuj-pom. Quote
Atomowka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Aaa no tak wybacz Arktyko zupełnie zapomniałam o Twoim domku:) No to jasne jasne, szukaj abyś mogła więcej tymczasów brać:evil_lol: Quote
Arktyka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [QUOTE=Atomowka;15308536No to jasne jasne, szukaj abyś mogła więcej tymczasów brać:evil_lol:[/QUOTE] Atomowka Ty mnie nie podpuszczaj;):eviltong: Quote
Atomowka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ja?! Ależ absolutnie nie mam tego na celu :) Quote
Beatkaa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Arktyka']Sylka bardzo dziekuje, przelew doszedl.Nie wiem czy to juz dziala te obciecie klejnotow ,ale od tego dnia dziadek nie narobil nic w domku...chce wyjsc to piszczy, moje szafki zostawil w spokoju, pufki i narozniki scian tez...[/QUOTE] No to super !! :multi::multi:Oby tak dalej ! :) Quote
_Goldenek2 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Po prostu wszystkie cioteczki życzą Ci pięknego domku, Arktyko, koniecznie z dala od cywilizacji, z dużym pięknym terenem.... To byłby raj i dla Ciebie .... no i dla psiaka, gdyby któryś potrzebował na gwałt tymczasu :) Quote
Syla Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='_Goldenek2']Po prostu wszystkie cioteczki życzą Ci pięknego domku, Arktyko, koniecznie z dala od cywilizacji, z dużym pięknym terenem.... To byłby raj i dla Ciebie .... no i dla psiaka, gdyby któryś potrzebował na gwałt tymczasu :)[/QUOTE] Dokładnie tak, kochana Arktyko.Jesteśmy interesownie....bezinteresowne :loveu::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Syla']Dokładnie tak, kochana Arktyko.Jesteśmy interesownie....bezinteresowne :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Podpisuje sie pod tym czterema lapkami:cool3::razz::cool3: Quote
Arktyka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Syla']Dokładnie tak, kochana Arktyko.Jesteśmy interesownie....bezinteresowne :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Hihihi....dziekuje bardzo:) Dziadzius mial wczoraj kontrolna wizyte u wetki. Wszystko goi sie dobrze, choc jest jeszcze opuchlizna. Dostaje leki przeciw bolowe. Jak troszke ochlone powstawiam rachunki-dojdzie za tabletki 33,80zl: kupione w aptece: eneral-na serce kropelki na oczka-razem 23,80 oraz 10zl tabletki przeciw bolowe...ale nie wiem jaka nazwa(bede miec rachunek od wetki z wyszczegolnieniem) Quote
Ingrid44 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Arktyka']Hihihi....dziekuje bardzo:) Dziadzius mial wczoraj kontrolna wizyte u wetki. Wszystko goi sie dobrze, choc jest jeszcze opuchlizna. Dostaje leki przeciw bolowe. Jak troszke ochlone powstawiam rachunki-dojdzie za tabletki 33,80zl: kupione w aptece: eneral-na serce kropelki na oczka-razem 23,80 oraz 10zl tabletki przeciw bolowe...ale nie wiem jaka nazwa(bede miec rachunek od wetki z wyszczegolnieniem)[/QUOTE] Ciesze sie ze Rambus czuje sie lepiej :) Quote
Arktyka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Chyba znalazlam domek nie daleko Brodnicy:) Taki nie za duzy, z dzialka 2050mkw ,najbardziej mi sie podobal ,wiec kurdupelki mialy by troszke terenu by sobie pobiegac na tych krotkich nozkach;)tylko trzeba wlozyc w niego troszke remontu, jeszcze sie porozglądam w okolicy:) Dziadulka dzisiaj zabralam ze soba , bo nie chcialam go zostawiac samego w domku, byl bardzo grzeczny w samochodzie i praktycznie cala droge sobie drzemal:)chyba mu tez sie spodobal teren;) Quote
Syla Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Arktyka']Chyba znalazlam domek nie daleko Brodnicy:) Taki nie za duzy, z dzialka 2050mkw ,najbardziej mi sie podobal ,wiec kurdupelki mialy by troszke terenu by sobie pobiegac na tych krotkich nozkach;)tylko trzeba wlozyc w niego troszke remontu, jeszcze sie porozglądam w okolicy:) Dziadulka dzisiaj zabralam ze soba , bo nie chcialam go zostawiac samego w domku, byl bardzo grzeczny w samochodzie i praktycznie cala droge sobie drzemal:)chyba mu tez sie spodobal teren;)[/QUOTE] Super Arktyko :multi:Tam naprawdę jest ślicznie, a poza tym w Brodnicy mieszka Ryszard Rynkowski, którego lubię słuchać :lol: Quote
Akrum Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No proszę :) Niedaleko Brodnicy? to przynajmniej byś miała blisko do hoteliku Mizantropia u Ania+Milva+Ulver :) Quote
Arktyka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Akrum']No proszę :) Niedaleko Brodnicy? to przynajmniej byś miała blisko do hoteliku Mizantropia u Ania+Milva+Ulver :)[/QUOTE] Tez wlasnie wczoraj sie dowiedzialam od Cajusa , mial mi dac namiary do Ania+Milva+Ulver , w celu rozpoznania dobrych wetow w brodnicy:) Quote
Akrum Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 to napisz pw do Ani :) na pewno Ci odpisze :) Quote
Akrum Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Arktyka']Tez wlasnie wczoraj sie dowiedzialam od Cajusa , mial mi dac namiary do Ania+Milva+Ulver , w celu rozpoznania dobrych wetow w brodnicy:)[/QUOTE] zresztą tu masz wątek hoteliku Ani: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PSA-W-Brodnica-woj-kuj-pom-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom[/URL] i tam jest mail, telefon i gg podane :) Quote
Arktyka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 dziekuje Akrum za namiary:) Moge dzisiaj pochwalic dziadusia z pelna odpowiedzialnoscia;) od czasu kastracji zero sikow w domu:) ...ale jestem z Dziadusia dumna:) Quote
Akrum Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 superaśnie :) a jak jego ząbki? wszystko dobrze? je normalnie?? Quote
Arktyka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dziadzius juz moze wcinac karme:) nie ma problemu z gryzieniem(ale karme dostaja jako dodatek bo jada ja niechetnie...)chyba przyzwyczail sie do gotowanego jedzonka,ponadto po karmie zdaza mu sie wymiotowac... Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Arktyka napisał(a):Dziadzius juz moze wcinac karme:) nie ma problemu z gryzieniem(ale karme dostaja jako dodatek bo jada ja niechetnie...)chyba przyzwyczail sie do gotowanego jedzonka,ponadto po karmie zdaza mu sie wymiotowac... Wybredny sie zrobil :) Quote
Akrum Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Każdy psiak jak się poczuje dobrze w domku to zaczyna grymasić co do jedzonka :) Quote
Arktyka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Mysle ,ze Dziadulek przyzwyczail sie do gotowanego, naturalnego jedzenia dla tego kreci nosem na karme. Dziewczyny mysle ,ze mozna juz smialo pisac w ogloszeniach dziadulka ,ze zachowuje czystosc w domu:) Quote
Atomowka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Właśnie Arktyka jak Dziadek stoi z ogłoszeniami? Ja mu robiłam ale to już dawno czy ktoś je może ostatnio odnawiał? Quote
Akrum Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 to znaczy że już w ogóle nie znaczy?? ani razu? nic a nic?? Quote
_Goldenek2 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Arktyko.... koło Brodnicy jest pięknie. Mój dziadek miał dom w Niewierzu 7 km od Brodnicy. Tam spędzałam dawno, oj strasznie dawno temu cudowne wakacje :). Idę na urlop i mam nadzieję, że Dziadzio w tym czasie znajdzie DS :) Quote
Recommended Posts