Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylka bardzo dziekuje, przelew doszedl.Nie wiem czy to juz dziala te obciecie klejnotow ,ale od tego dnia dziadek nie narobil nic w domku...chce wyjsc to piszczy, moje szafki zostawil w spokoju, pufki i narozniki scian tez...hmm , cioteczki zdjecia porobię po weekendzie...bo jestem troszke teraz zalatana....caly weekend bede jezdzic za chalupka w kuj-pom.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Arktyka']Sylka bardzo dziekuje, przelew doszedl.Nie wiem czy to juz dziala te obciecie klejnotow ,ale od tego dnia dziadek nie narobil nic w domku...chce wyjsc to piszczy, moje szafki zostawil w spokoju, pufki i narozniki scian tez...[/QUOTE]

No to super !! :multi::multi:Oby tak dalej ! :)

Posted

Po prostu wszystkie cioteczki życzą Ci pięknego domku, Arktyko, koniecznie z dala od cywilizacji, z dużym pięknym terenem.... To byłby raj i dla Ciebie .... no i dla psiaka, gdyby któryś potrzebował na gwałt tymczasu :)

Posted

[quote name='_Goldenek2']Po prostu wszystkie cioteczki życzą Ci pięknego domku, Arktyko, koniecznie z dala od cywilizacji, z dużym pięknym terenem.... To byłby raj i dla Ciebie .... no i dla psiaka, gdyby któryś potrzebował na gwałt tymczasu :)[/QUOTE]

Dokładnie tak, kochana Arktyko.Jesteśmy interesownie....bezinteresowne :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Syla']Dokładnie tak, kochana Arktyko.Jesteśmy interesownie....bezinteresowne :loveu::evil_lol:[/QUOTE]

Hihihi....dziekuje bardzo:)

Dziadzius mial wczoraj kontrolna wizyte u wetki. Wszystko goi sie dobrze, choc jest jeszcze opuchlizna. Dostaje leki przeciw bolowe.
Jak troszke ochlone powstawiam rachunki-dojdzie za tabletki 33,80zl:
kupione w aptece:
eneral-na serce
kropelki na oczka-razem 23,80
oraz 10zl tabletki przeciw bolowe...ale nie wiem jaka nazwa(bede miec rachunek od wetki z wyszczegolnieniem)

Posted

[quote name='Arktyka']Hihihi....dziekuje bardzo:)

Dziadzius mial wczoraj kontrolna wizyte u wetki. Wszystko goi sie dobrze, choc jest jeszcze opuchlizna. Dostaje leki przeciw bolowe.
Jak troszke ochlone powstawiam rachunki-dojdzie za tabletki 33,80zl:
kupione w aptece:
eneral-na serce
kropelki na oczka-razem 23,80
oraz 10zl tabletki przeciw bolowe...ale nie wiem jaka nazwa(bede miec rachunek od wetki z wyszczegolnieniem)[/QUOTE]

Ciesze sie ze Rambus czuje sie lepiej :)

Posted

Chyba znalazlam domek nie daleko Brodnicy:)
Taki nie za duzy, z dzialka 2050mkw ,najbardziej mi sie podobal ,wiec kurdupelki mialy by troszke terenu by sobie pobiegac na tych krotkich nozkach;)tylko trzeba wlozyc w niego troszke remontu, jeszcze sie porozglądam w okolicy:)

Dziadulka dzisiaj zabralam ze soba , bo nie chcialam go zostawiac samego w domku,
byl bardzo grzeczny w samochodzie i praktycznie cala droge sobie drzemal:)chyba mu tez sie spodobal teren;)

Posted

[quote name='Arktyka']Chyba znalazlam domek nie daleko Brodnicy:)
Taki nie za duzy, z dzialka 2050mkw ,najbardziej mi sie podobal ,wiec kurdupelki mialy by troszke terenu by sobie pobiegac na tych krotkich nozkach;)tylko trzeba wlozyc w niego troszke remontu, jeszcze sie porozglądam w okolicy:)

Dziadulka dzisiaj zabralam ze soba , bo nie chcialam go zostawiac samego w domku,
byl bardzo grzeczny w samochodzie i praktycznie cala droge sobie drzemal:)chyba mu tez sie spodobal teren;)[/QUOTE]

Super Arktyko :multi:Tam naprawdę jest ślicznie, a poza tym w Brodnicy mieszka Ryszard Rynkowski, którego lubię słuchać :lol:

Posted

[quote name='Akrum']No proszę :)
Niedaleko Brodnicy? to przynajmniej byś miała blisko do hoteliku Mizantropia u Ania+Milva+Ulver :)[/QUOTE]

Tez wlasnie wczoraj sie dowiedzialam od Cajusa , mial mi dac namiary do Ania+Milva+Ulver , w celu rozpoznania dobrych wetow w brodnicy:)

Posted

[quote name='Arktyka']Tez wlasnie wczoraj sie dowiedzialam od Cajusa , mial mi dac namiary do Ania+Milva+Ulver , w celu rozpoznania dobrych wetow w brodnicy:)[/QUOTE]
zresztą tu masz wątek hoteliku Ani: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PSA-W-Brodnica-woj-kuj-pom-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom[/URL]
i tam jest mail, telefon i gg podane :)

Posted

Dziadzius juz moze wcinac karme:) nie ma problemu z gryzieniem(ale karme dostaja jako dodatek bo jada ja niechetnie...)chyba przyzwyczail sie do gotowanego jedzonka,ponadto po karmie zdaza mu sie wymiotowac...

Posted

Arktyka napisał(a):
Dziadzius juz moze wcinac karme:) nie ma problemu z gryzieniem(ale karme dostaja jako dodatek bo jada ja niechetnie...)chyba przyzwyczail sie do gotowanego jedzonka,ponadto po karmie zdaza mu sie wymiotowac...

Wybredny sie zrobil :)

Posted

Mysle ,ze Dziadulek przyzwyczail sie do gotowanego, naturalnego jedzenia dla tego kreci nosem na karme.
Dziewczyny mysle ,ze mozna juz smialo pisac w ogloszeniach dziadulka ,ze zachowuje czystosc w domu:)

Posted

Arktyko.... koło Brodnicy jest pięknie. Mój dziadek miał dom w Niewierzu 7 km od Brodnicy. Tam spędzałam dawno, oj strasznie dawno temu cudowne wakacje :). Idę na urlop i mam nadzieję, że Dziadzio w tym czasie znajdzie DS :)