Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
Właśnie Arktyka jak Dziadek stoi z ogłoszeniami?
Ja mu robiłam ale to już dawno czy ktoś je może ostatnio odnawiał?

nie wiem jak dziadus stoi z ogloszeniami , bo ja sie tym nie zajmuje...

Posted

Arktyka napisał(a):
nie wiem jak dziadus stoi z ogloszeniami , bo ja sie tym nie zajmuje...

Wiemy Kochana ,masz dosc roboty z tymi lobuzami. Pytamy tak ogolnie ,bo moze ktos robil jakies ogloszenia jakis czas temu .

Posted

Rambuś dostał pieniązki od BasiaD - 10 zł :loveu:za 2 m-ce

Bardzo dziękujemy!!!

Nie orientuję się co z ogłoszeniami, nawet nie potrafię ich robić :shake:

Posted

No to pewnie Dziadek ma tyle te co ja robiłam,a to już było jakiś czas temu
Ingrid44 dzięki za sponsoring allegro ale kto zrobi? Ja akurat allegro nie potrafię ładnego zrobic

Posted

Atomowka napisał(a):
No to pewnie Dziadek ma tyle te co ja robiłam,a to już było jakiś czas temu
Ingrid44 dzięki za sponsoring allegro ale kto zrobi? Ja akurat allegro nie potrafię ładnego zrobic

Bjuta i __Lara robią śliczne allegra dla piesków.Arktyko ile za leki mam Ci wysłać.Aha i już się pogubiłam w tej ilości piesków, jakie u siebie masz ;):lol:

Posted

Sylwio ,jeszcze sie wstrzymaj z wysylaniem...bo jutro ide z dziadziem do wetki na kontrole, byc moze jeszcze zapisze mu jakies leki...w zaleznosci jak sie goji blizna po klejnotach....jutro wiec wysle wszystkie rachunki za dziadzia-bo od wetki jeszcze nie doczekalam sie rachunku za obciecie jajek i czyszczenie kielkow ,a chce Ci wszystko wyslac, by sytuacja byla czytelna:)

Posted

[quote name='kasiek_ona']Cioteczki to Dziadziuś ma szanse na DS, czy nie bo sie pogubiłam :)

Raczej nie, nic o tym nie wiem.
Szukamy kogos do zrobienia allegro !

Czy ktos widzial jakis bazarek ogloszeniowy ?

Posted

Juz znalazlam wspaniala cioteczke ,ktora zrobi allegro -Fiks( z pomorza). Wysle jej rowniez pieniazki na wyroznienie. Jest tez bazarek ogloszeniowy wiec sie tym zajme.
Trzeba brac sie za ogloszenia bo Rambus juz gotwy do adopcji :) :) :)

Posted

Allegro naprawdę śliczne.Dziękujemy Fiks i Ingrid44 za zasponsorowanie allegra.Zawiesiłam kilka moich deklaracji, zwlekam z zawieszeniem jeszcze kilku, może znajdę chociaz pracę dorywczą.Obiecałam jednak sobie, że choćby nie wiem co, to na te trzy pieski, na które zbieram, to na nie, musze wpłacać.Szczególnie na Rambusia, bo jemu naprawdę kasy brakuje.Jedna osoba odpowiedziała i wpłaciła za 2 m-ce.Druga, odezwała się, poprosiła o konto i dalej cisza.Trzecia zupełnie bez odzewu.Dzisiaj po raz ostatni wyślę PW, a potem już napisze konkretnie na profilu i tutaj.Czwarty miesiąc i nic...

Posted

Cztery miesiace i brak deklarcji ! ! ! Pisz smialo na watku i trzeba bedzie dac na czarne kwiatki . Co innego jak sie zmienia sytuacja zyciowa a co innego nic sie nie odzywac i ingorowac PW od ksiegowej.