Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
zmienić zmienie ;) tylko prosze o propozycję :cool3::cool3:

Dziadzius jest raczej weslym pieskiem wiec cos w rodzaju " Wesoly Staruszek juz w DT, szuka DS" . W kazdym razie ze jest juz szczesliwy ,wesoly itd.

Czekamy na propozycje od reszty cioteczek :) :) :)

Posted

parapetowe juz szykuje....nawet babka z biura nieruchomosci i dawny wlasciciel juz sie zapowiedzieli...hihi, wiec chetnych cala masa:eviltong:, oczywiscie ze jestescie zaproszone:lol:
zmienilo sie tylko miejsce.....nie brodnica a brudnowo-kierunek z torunia na wloclawek[jakos tak posrodku].....zmienilam decyje ze wzgledu na to ze mam tu wieksza dzialke bo az 4tys metrow ,dom z uzytkowym poddaszem ,superasne budynki gospodarcze i podwojny garaz,ponadto jest to bardziej ustronne miejsce wiec nikomu nie beda przeszkadzac ujadajace psiaki , no i mam tez miejsce by trzymac sobie kurki :lol:
jedyny mankment to ze nie jest ogrodzony teren....ale z czasem o tym pomysle[moze wygram w totka albo bank sie pomyli na mojakorzysc;)]

Posted

super, aż nie mogłam znaleźć wątku Dziadziusia, bo mnie tytuł zmylił :)
jak fajnie,że już zmieniony :)
Arktyko, a Tobie to tylko pozazdrościć takiej działki i przeprowadzki do nowego domu.

Posted

Akrum napisał(a):

Arktyko, a Tobie to tylko pozazdrościć takiej działki i przeprowadzki do nowego domu.

Tez sie bardzo ciesze i juz nie moge sie doczekac:)
Cioteczki cos mi sie tak wydaje,ze nasz dziadzius po tej kastracji sie postarzal....nadal jest wesoly i kontaktowy, ale tak troszke ciezej mu sie chodzi....jak sie kladzie to tez widac ze to juz staruszek....dobrze ze zdecydowalam sie na ten domek na wsi ,dziadzius troszke odzyje i nie bedzie mial problemu z wchodzeniem po schodach. Ciesze sie tez ,ze mam tymczasowiczke westke bo przy niej dziadzius bardziej dziarsko maszeruje na spacerkach:)-no w koncu to dziewczyna, wiec dziadzia serduszko przy niej mocniej bije;)

Posted

zamowilam wlasnie dzieciakom purinke dla weteranow;) bo przez ta przeprowadzke nie mam czasu gotowac.....mam nadzieje ze diadzius nie bedzie protestowal, bo on uwiebia gotowane jedzonko....no ale kamienia juz na zebach nie ma ,wiec niech sobie troszke pochrupie:eviltong:

chyba zarazilam telefonicznie ciotecke Ilo_n perspektywa zamieszkania na wsi hihihi:evil_lol:

masz racje Ingrid diadzius sie starzeje,ale mam nadzieje ze ma jeszcze pare latek przed soba...ma pierniczek wielka wole zycia;)mimo ze pozbyl sie jajeczek to nadal jest z niego zadziora....

Posted

na profilu naszego schroniska na nk jest zdjęcie Dziadziusia - ostatnio jakas dziewczynka napisała, że jakby mogła mieć pieska to by jego wybrała, ma coś chłopak w sobie ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
na profilu naszego schroniska na nk jest zdjęcie Dziadziusia - ostatnio jakas dziewczynka napisała, że jakby mogła mieć pieska to by jego wybrała, ma coś chłopak w sobie ;)

Mysia_ daj linka do profilu schroniska.