Atomowka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 OOOoo Mysia hej :) Zmienisz tytuł Dziadziusiowi ? Quote
Akrum Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 tak, tak... prosimy o zmianę tytułu, bo ten już jest nieaktualny... trochę radośniejszy poprosimy :) Arktyka - szykuj duuużą parapetówę :) Quote
Mysia_ Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 zmienić zmienie ;) tylko prosze o propozycję :cool3::cool3: Quote
Ingrid44 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Mysia_ napisał(a):zmienić zmienie ;) tylko prosze o propozycję :cool3::cool3: Dziadzius jest raczej weslym pieskiem wiec cos w rodzaju " Wesoly Staruszek juz w DT, szuka DS" . W kazdym razie ze jest juz szczesliwy ,wesoly itd. Czekamy na propozycje od reszty cioteczek :) :) :) Quote
Arktyka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 parapetowe juz szykuje....nawet babka z biura nieruchomosci i dawny wlasciciel juz sie zapowiedzieli...hihi, wiec chetnych cala masa:eviltong:, oczywiscie ze jestescie zaproszone:lol: zmienilo sie tylko miejsce.....nie brodnica a brudnowo-kierunek z torunia na wloclawek[jakos tak posrodku].....zmienilam decyje ze wzgledu na to ze mam tu wieksza dzialke bo az 4tys metrow ,dom z uzytkowym poddaszem ,superasne budynki gospodarcze i podwojny garaz,ponadto jest to bardziej ustronne miejsce wiec nikomu nie beda przeszkadzac ujadajace psiaki , no i mam tez miejsce by trzymac sobie kurki :lol: jedyny mankment to ze nie jest ogrodzony teren....ale z czasem o tym pomysle[moze wygram w totka albo bank sie pomyli na mojakorzysc;)] Quote
Syla Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Mysia_ napisał(a):zmieniłam tytuł, może być? ;) Jak dla mnie...bomba.Cudny tytuł. Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Syla']Jak dla mnie...bomba.Cudny tytuł. Superowy. Dziadziuś zasłużył :) http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15471719#post15471719 Proszę o wsparcie dla Bruna .... Tak mało już brakuje .... Quote
Mysia_ Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 fajnie, że tytuł się spodobał :lol: Quote
Atomowka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ej ale super,że jest nowy tytuł. Arktyka czy Dziadziuś czasami chodzi w chusteczce? Quote
Arktyka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Atomowka dziadzius na co dzien po dworku biega w chusteczce:) ma ja na obrozce...i chociaz czasem biore go bez smyczy to obrozke z chusteczka ma zawsze:) Quote
Mysia_ Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 super, niech się Dziadziuś lansuje ;) Quote
Akrum Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 super, aż nie mogłam znaleźć wątku Dziadziusia, bo mnie tytuł zmylił :) jak fajnie,że już zmieniony :) Arktyko, a Tobie to tylko pozazdrościć takiej działki i przeprowadzki do nowego domu. Quote
Arktyka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Akrum napisał(a): Arktyko, a Tobie to tylko pozazdrościć takiej działki i przeprowadzki do nowego domu. Tez sie bardzo ciesze i juz nie moge sie doczekac:) Cioteczki cos mi sie tak wydaje,ze nasz dziadzius po tej kastracji sie postarzal....nadal jest wesoly i kontaktowy, ale tak troszke ciezej mu sie chodzi....jak sie kladzie to tez widac ze to juz staruszek....dobrze ze zdecydowalam sie na ten domek na wsi ,dziadzius troszke odzyje i nie bedzie mial problemu z wchodzeniem po schodach. Ciesze sie tez ,ze mam tymczasowiczke westke bo przy niej dziadzius bardziej dziarsko maszeruje na spacerkach:)-no w koncu to dziewczyna, wiec dziadzia serduszko przy niej mocniej bije;) Quote
Ingrid44 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Czas leci i Dziadzis sie starzeje (niestety). Bardzo sie ciesze ze przeprowadzasz sie do domku na wsi. :) :) :) Quote
Arktyka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 zamowilam wlasnie dzieciakom purinke dla weteranow;) bo przez ta przeprowadzke nie mam czasu gotowac.....mam nadzieje ze diadzius nie bedzie protestowal, bo on uwiebia gotowane jedzonko....no ale kamienia juz na zebach nie ma ,wiec niech sobie troszke pochrupie:eviltong: chyba zarazilam telefonicznie ciotecke Ilo_n perspektywa zamieszkania na wsi hihihi:evil_lol: masz racje Ingrid diadzius sie starzeje,ale mam nadzieje ze ma jeszcze pare latek przed soba...ma pierniczek wielka wole zycia;)mimo ze pozbyl sie jajeczek to nadal jest z niego zadziora.... Quote
Akrum Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ale nie znaczy ani ciut ciut już od momentu opcięcia jajcoli?? Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Sorry za offa. Proszę 10 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna http://www.dogomania.pl/threads/1832...7#post15489457 Quote
Arktyka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Akrum napisał(a):ale nie znaczy ani ciut ciut już od momentu opcięcia jajcoli?? ani ciut ciut:) Quote
Mysia_ Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 na profilu naszego schroniska na nk jest zdjęcie Dziadziusia - ostatnio jakas dziewczynka napisała, że jakby mogła mieć pieska to by jego wybrała, ma coś chłopak w sobie ;) Quote
Syla Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Mysia_ napisał(a):na profilu naszego schroniska na nk jest zdjęcie Dziadziusia - ostatnio jakas dziewczynka napisała, że jakby mogła mieć pieska to by jego wybrała, ma coś chłopak w sobie ;) Mysia_ daj linka do profilu schroniska. Quote
Mysia_ Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Syla']Mysia_ daj linka do profilu schroniska. a prosze ;) http://nk.pl/profile/14350156 Quote
Ingrid44 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dziadzius bedzie mial nowego kolege od dzisiaj. Ciekawe jak mu sie spodoba Reksio? :) :) :) Quote
Recommended Posts