Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha, mój Bork ma ok 2 lata i też nogi nie podnosi na podwórku, na spacerze i owszem - jak mu się chce :)
chyba z obcięciem jajek stał się ym... taki trochę inny :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojjj Dziadziusiu, ale Ci dobrze :loveu:

Mamy w schronisku jednego psiaka, który nogi nigdy jeszcze nie podniósł, a zaden z niego dzieciak, ani też staruszek... A do tego dominant i ludzi gryzie :diabloti::mad:

Posted

Dziadeczek dostał przelew od :
Atomowka - 30 zł :loveu:za 3 m-ce
Bjuta - 5 zł :loveu:

Bardzo dziękujemy!!!

Droga Arktyczko, wysłałam Ci 240 zł za listopad i 10 zł za odrobaczenie.Miało być jeszcze za receptę, ale napisz ile kochana.Na wsi to żyć....nie umierać...

Posted

Atomowka napisał(a):
Trawka, słoneczko żyć nie umierać :)
Ten psiak na ostatni zdjęciu to Sonia?

Ano Soncia;)

Oki Sylka bardzo dziekuje:) Jutro poszukam rachunekz apteki to dokladnie napisze.

Posted

Rambusia wzbogaciły następujące cioteczki:
karusiap - 10 zł :loveu:
paulinken - 10 zł :loveu:
_Goldenek2 - 40 zł :loveu:za 2 m-ce

Serdeczne dzięki za wpłaty!!!

Posted

Ze zdjęć ledwo poznaję tego przygnębionego,podstarzałego pieska zza krat bosku... Jezu aż łezka się w oku kręci gdy się patrzy na takie zdjęcia !!! DT potrafią zdziałać cuda :):)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Ze zdjęć ledwo poznaję tego przygnębionego,podstarzałego pieska zza krat bosku... Jezu aż łezka się w oku kręci gdy się patrzy na takie zdjęcia !!! DT potrafią zdziałać cuda :):)

dokładnie ;)

Posted

Witamy all:)
Ano jest tam cala sfora...:cool3:
Dziadulek dumnie sobie pelza po polach;) w swoim slimaczym tempie....ostatnio zauwazylam ze skubaniec tylko patrzy by spowrotem wpelznac do domku gdy tylko jesienna aura daje znaki....dziadulek zaczol znowu siusiac....w domu:( wydaje mi sie ze on juz po prostu nie wytrzymuje przez noc, bo wlasnie po nocy sa kaluze....po kastracji nasz pierdzielek sie wyciszyl, nie jest juz takim zadziora jak kiedys....jedynie micha z zarelkiem robi na nim wieksze wrazenie:razz: drapanko po doopuncji i czesanko, wtedy tak moze stac godzinami i pomrukiwac sobie:)

Posted

Arktyka napisał(a):
Sylka czy przelew od brzezinski M.....jest to oplata od ciebie za dt dziadzia...? bo nie pisze tam za jakiego psa i nie moge dojsc do ladu....

Przepraszam Arktyczko jeżeli nie wpisałam.Internet mi tego dnia strasznie wariował, wysyłałam kilka razy.Cofało mnie, potem była jakaś przerwa techniczna....Bałam się, że mi komp padnie i widocznie ten ostatni raz nie wpisałam.To ode mnie.Jeszcze raz przepraszam Cię.

Posted

Arktyka napisał(a):
Witamy all:)
Ano jest tam cala sfora...:cool3:
Dziadulek dumnie sobie pelza po polach;) w swoim slimaczym tempie....ostatnio zauwazylam ze skubaniec tylko patrzy by spowrotem wpelznac do domku gdy tylko jesienna aura daje znaki....dziadulek zaczol znowu siusiac....w domu:( wydaje mi sie ze on juz po prostu nie wytrzymuje przez noc, bo wlasnie po nocy sa kaluze....po kastracji nasz pierdzielek sie wyciszyl, nie jest juz takim zadziora jak kiedys....jedynie micha z zarelkiem robi na nim wieksze wrazenie:razz: drapanko po doopuncji i czesanko, wtedy tak moze stac godzinami i pomrukiwac sobie:)

Widocznie Dziadulek sie starzeje i ma problemy z pecherzem ,tak samo jak starsi ludzie . Niefajna ta starosc .

Posted

no niestety starosc to nic fajnego....wiek robi swoje....:( ale mam nadzieje ze nasz dziadulek jeszcze sobie poczlapie troszke po lakach:) Fakt ,ze ogolnie zime kazdy starszy psiak gorzej odczuwa....wiec sie nie dziwie ,ze dziadzius czym predzej zmyka do domu:)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Arktyko, a masz jakiś nowych lokatorów? ;)

Mysiu prosze juz nawet nie pytaj;)
na szczescie Dziadzia wszystkie moje tymczasowicze akceptuja a dziadzio ich tez...choc nie powiem z Soncia jest rywalizacja...o papu, ale chyba psiaki biora poprawke na dziadka wiek;) bo on musi wszystkie michy wyniuchac;):)