Misiober Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 ja tez najciszej jak potrafie trzymam, cicho ale bardzo mocno !!! Quote
brazowa1 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 bardzo po cichutku trzymamy kciuki...ciiiii...a ta Pani,co go chce to jest artystka i rokuje na wlascicielke Chojraka.Dzis do niej jedzie,ale cieszyc sie bedziemy za miesiac,jezeli go pokochaja.Na razie wiec sie nie cieszymy,tylko jeszcze mocniej trzymamy kciuki. Quote
akucha Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [SIZE="1"]A mówiłam, mówiłam, że to pies dla artysty!!! Oj, ja tak troszkę już się cieszę, ale trzymam mocno, żeby serducho artystyczne pokochało tą futrzana abstrakcję!!!! Piękna abstrakcje ośmielę sie dodać. Ciiiii.... Quote
iwlajn Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 :ylsuper:Chojrak - Artysta... :ices_bla:miało być po cichu... Quote
Devis&Marta Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 trzymam kciuki bardzo mocno! oby sie udalo! Quote
brazowa1 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [SIZE=2]Juz[SIZE=1] drugi dzien mija...jeszcze zagubiony,jeszcze nie jest idealnie,ale wlasciciele maja duuuuuuzo serca i dobrej woli. [SIZE=7] [SIZE=7]Nie puszczac kciukow!!! Quote
akucha Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 A ja go szukam po pwp, a cioteczka tu go dała :loveu: :loveu: :loveu: Quote
supergoga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Trzymam cicho i mocno i cichutko, nieśmiało pytam - czy zdjąć Chojraka z allegro i portali netowych, bo nadal tam jest? Quote
PaulinaT Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 O rany julek - kilka dni nieobecności i rewelacjom nie ma końca :-o Ależ ja te kciuki zaciskam..... po cichu :razz: Quote
Abi Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 mysle, ze jak najbardziej usowamy Chojraka z allegro - zreszta tam takie strasznie smutne rzeczy pisza:( a my sie cieszymy, pies ma dom i szczerze mysle, ze jego obecna pani obrazilaby sie na nas, gdyby przeczytala o naszych watpliwosciach choc zycie pisze wlasne scenariusze, to jest chyba sztuka ze szczesliwym zakonczeniem:multi: - a jesli los zdecduje inaczej, wtedy zaczniemy sie martwic:) Quote
iwlajn Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 To możemy już głośno wiwatować??? :BIG::BIG: że Chojraczkowi się udało:smilecol: Kochany domek:multi::multi::klacz::klacz: poznał się na tym wspaniałym piesku:loveu::loveu: Wspaniałego życia Chojraczku:iloveyou: Ale się cieszę:laola: Quote
brazowa1 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No to wiwatujemy!!!! :knajpa: :cunao: I glosno:hura,hura,hura!!! Wszystkim Ciotkom serdeczne dzieki! Za wsparcie,za podnoszenie Chojraka,za poszukiwania (kaerjot:loveu:,juz teraz znasz laki na Przymorzu? ),za oferte pomocy w utrzymaniu psa,za chec pomocy . gratulacje dla Abi od ktorej sie to wszystko zaczelo i ktora wziela na siebie glowny trud zajmowania sie Chojrakiem.:klacz: :laola: A Oskara otrzymuje.....PIES CHOJRAK!!!!! Udalo sie psu,ktorego mialo juz nie byc.Nawet nasi znajomi psiarze watpili,ze ktos go zechce.A tu nie tylko ktos go zechcial,ale JAKI KTOS!!!! Dzis mija czwarty dzien Chojraka w domu. Abi moze jednak zdjecia?.... Quote
Kar0la Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Super wieści, Chojraczku bądź szczęśliwy :BIG::laola: Quote
akucha Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Chojraku szczęśliwcu!!!! Cioteczki znad morza, dzielne dziewczyny :cool2: :cool2: :cool2: Niech nowy dom kocha mocno i cierpliwie, a Chojrak niech zapomni wszystkie złe chwile !!!! :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
kaerjot Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 No to :BIG: :BIG: :BIG: i jeszcze :cunao: :cunao: :cunao: no i oczywiście :laola: :laola: :laola: a jak wrócę do domu to :chlup: :chlup: :chlup: Quote
joannal Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Kochany Chojraku, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Widzicie nie można wątpić, że pies sie nie spodoba. Bo nie ma brzydkich psów, są te piękne, które sie podobają wszystkim i te oryginalne, które trafiają do wykwintnych odbiorców.:lilangel: :lilangel: :lilangel: . Quote
Recommended Posts