Jump to content
Dogomania

Chojrak,wyrwany z objęć morbitalu ...ma swoj dom!!!!Udalo mu sie!

Recommended Posts

Posted

Już rok, ale strasznie szybko przeleciał.

A Chojras ma się, odpukać, dobrze. W przyszłym tygodniu planujemy sprawdzić czy spadła mu amylaza, ale tak "na oko" wydaje się, że jest dobrze, nie ma problemu z kupami. Karmy weterynaryjnej nie chce jeść, więc gotuję mu ryż z piersią kurczaka i warzywami (do tego amylan), a karmę co najwyżej podjada na zagrychę po kolacji. Daję mu surowe kości cielęce, surowe szyje indycze, nawet trochę oleju dodaję do jedzenia i nic się złego nie dzieje.
Leki nasercowe miał brać do końca życia (zalecenie jednego weta) - ma szmery, ale po konsultacji z drugim jednak je odstawiłam żeby czterolatka nie szprycować. W każdym razie Chojras nie wygląda na schorowanego psa, szaleje jak wariat, struga strasznie groźnego, okropnie szczeka, mnie gryzie i w ogóle robi straszne rzeczy :evil_lol:

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że Chojras, to prawdziwy Chojrak i nic sobie z czarnowidztwa wetów nie robi :lol:
On tyle w życiu już przeszedł, że teraz czas sobie dobrze pożyć. Tak trzymaj Chojraku!!!

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

A wiesz,Wiedzmo,co jest napiekniejsze?
Ze ja tego Chojraka-aktora spotykam dosyc czesto na spacerach-chodzi do tego samego parku.Jest teraz rozpieszczanym,wesołym psiakiem,ktorego niektorzy biora za szczeniaka:)

• 6 months later...
Posted

Czas leci...to juz druga rocznica Wielkiej Obławy na Chojraka,zakonczonej sukcesem zreszta :) Wspomienia ciagle zywe :)
a Chojraczek wyglada kwitnaco.
Dopiero teraz, z czasem,doceniam tego fuksa jakiego mial i on i my.

• 5 months later...
Posted

Dziekuje Wiedzmo za pamiec o nim :)
Chojrak to niemalże moj sąsiad :) spotykam go często i zawsze wpierw moj mozg reaguje:o jaki smieszny mlodziak (on tak chodzi podskakujac).Trudno na niego nie zwrocic uwagi,zwlaszcza,ze jego Pani idzie wyprostowana,prowadzi go,jak 8my cud swiata :)
jaaaaaaaaaaaaaak mu sie udalo :)

Posted

Wiedźma napisał(a):
...A ostatnio na wątku Celiny, który podczytywałam, chlipiąc z wiadomej Ci racji, znalazłam Twoje zdjęcie z Sagą. No cudo! Zdecydowanie wyżły górą...

eeeeee tylko jedno zdjatko???Przeciez saga ma swoje osobiste konto na dogo!!!!:)Watek

• 9 months later...
Posted

u Chojraka wszystko dobrze,a ja tylko zachodze w głowe,jakim cudem,w miar szybko udało mu sie znależć TAKI dom.Wiecej miałysmy z Abi szcześcia niz rozumu,zabierajac go ze schronu :p

• 9 months later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...