Tootiki Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Już rok, ale strasznie szybko przeleciał. A Chojras ma się, odpukać, dobrze. W przyszłym tygodniu planujemy sprawdzić czy spadła mu amylaza, ale tak "na oko" wydaje się, że jest dobrze, nie ma problemu z kupami. Karmy weterynaryjnej nie chce jeść, więc gotuję mu ryż z piersią kurczaka i warzywami (do tego amylan), a karmę co najwyżej podjada na zagrychę po kolacji. Daję mu surowe kości cielęce, surowe szyje indycze, nawet trochę oleju dodaję do jedzenia i nic się złego nie dzieje. Leki nasercowe miał brać do końca życia (zalecenie jednego weta) - ma szmery, ale po konsultacji z drugim jednak je odstawiłam żeby czterolatka nie szprycować. W każdym razie Chojras nie wygląda na schorowanego psa, szaleje jak wariat, struga strasznie groźnego, okropnie szczeka, mnie gryzie i w ogóle robi straszne rzeczy :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mnie nawet rozwala ta fotka z avatarka :lol: Chojrak cała gębą! Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Cieszę się, że Chojras, to prawdziwy Chojrak i nic sobie z czarnowidztwa wetów nie robi :lol: On tyle w życiu już przeszedł, że teraz czas sobie dobrze pożyć. Tak trzymaj Chojraku!!! Quote
brazowa1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Wział udział w "Metamorfozach Cztery" http://pl.youtube.com/watch?v=aBgulXQsc6w&mode=related&search= Quote
Wiedźma Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ja przy tych filmikach wymiękam, chociaż wiem, że to historie z happy endem. Quote
brazowa1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A wiesz,Wiedzmo,co jest napiekniejsze? Ze ja tego Chojraka-aktora spotykam dosyc czesto na spacerach-chodzi do tego samego parku.Jest teraz rozpieszczanym,wesołym psiakiem,ktorego niektorzy biora za szczeniaka:) Quote
brazowa1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Czas leci...to juz druga rocznica Wielkiej Obławy na Chojraka,zakonczonej sukcesem zreszta :) Wspomienia ciagle zywe :) a Chojraczek wyglada kwitnaco. Dopiero teraz, z czasem,doceniam tego fuksa jakiego mial i on i my. Quote
Wiedźma Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A tak sobie zajrzałam do Chojraka, żeby powiedzieć, że pamiętam tę historię i tego piesia. Quote
brazowa1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dziekuje Wiedzmo za pamiec o nim :) Chojrak to niemalże moj sąsiad :) spotykam go często i zawsze wpierw moj mozg reaguje:o jaki smieszny mlodziak (on tak chodzi podskakujac).Trudno na niego nie zwrocic uwagi,zwlaszcza,ze jego Pani idzie wyprostowana,prowadzi go,jak 8my cud swiata :) jaaaaaaaaaaaaaak mu sie udalo :) Quote
Wiedźma Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ...A ostatnio na wątku Celiny, który podczytywałam, chlipiąc z wiadomej Ci racji, znalazłam Twoje zdjęcie z Sagą. No cudo! Zdecydowanie wyżły górą... Quote
wiewiora1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Wiedźma napisał(a):...A ostatnio na wątku Celiny, który podczytywałam, chlipiąc z wiadomej Ci racji, znalazłam Twoje zdjęcie z Sagą. No cudo! Zdecydowanie wyżły górą... eeeeee tylko jedno zdjatko???Przeciez saga ma swoje osobiste konto na dogo!!!!:)Watek Quote
Wiedźma Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Wiem, ale tamto, które przedstawia brązową i Sagę siedzące wespoł w zespól bardzo mi się podoba. Quote
brazowa1 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 u Chojraka wszystko dobrze,a ja tylko zachodze w głowe,jakim cudem,w miar szybko udało mu sie znależć TAKI dom.Wiecej miałysmy z Abi szcześcia niz rozumu,zabierajac go ze schronu :p Quote
Wiedźma Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Takie wiadomości proszę w ilościach nieograniczonych. Quote
brazowa1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ze ja pamietam,to oczywiste,ale szalenie mi miło,że Wy Ciotki,pamietacie tego psa :) Quote
Wiedźma Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No ba! Toż to skondensowany prozac, ta jego historia! Quote
brazowa1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jak tylko spotkam Justyne z Chojrakiem-przekażę :) Quote
Wiedźma Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 A tak sobie zajrzę do Chojraka i pozdrowię go. Quote
Wiedźma Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Znowu pozdrowię Chojraka. Mam nadzieję, że zdrów bryka. Quote
Recommended Posts