Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mogę Wam się pochwalić że Omen na mnie "leci"...hi hi hi ...
Nie w przenośni, a w realu - kaasik91 może potwierdzić...
Jak się w końcu ogarnę i nauczę jak się zgrywa te cholerne zdjęcia i filmy z komórki na komputer a później wrzuca do neta, to zamieszczę film...
Polewałyśmy ze śmiechu, a Omen robił tylko maślane oczy...

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vlk']serio? :D ja tego nie zauważyłam. Po prostu było niedostępne i już...[/QUOTE]

18 przez jakas godzine chyba było wszystko czarne i takie napisy haha :P
ale chyba słaby to był haker (lub słaby zart)

Posted

[quote name='kosu32']A ja mogę Wam się pochwalić że Omen na mnie "leci"...hi hi hi ...
Nie w przenośni, a w realu - kaasik91 może potwierdzić...
Jak się w końcu ogarnę i nauczę jak się zgrywa te cholerne zdjęcia i filmy z komórki na komputer a później wrzuca do neta, to zamieszczę film...
Polewałyśmy ze śmiechu, a Omen robił tylko maślane oczy...
Hmmm...sama nie wiem jak to skomentować, ale jak Ciebie widzę to...:eviltong: więc nie dziwię się Omenowi :p

Posted

[quote name='Agmarek']Hmmm...sama nie wiem jak to skomentować, ale jak Ciebie widzę to...:eviltong: więc nie dziwię się Omenowi :p[/QUOTE]

Ha ha - to mnie rozbawiłaś :)
Mój podstępny wpis zrobił swoje...
Tytułem wyjaśnienia to Omen na mnie "leciał" i to ostro dwukrotnie...
Bawił się tak uroczo z psiakiem kaasik91, że powalił mnie na ziemię podczas gdy ja nagrywałam jego cudne oczęta ...

Posted

Omen znów źle :(:(:(

od wczoraj nic nie jadł, był osowiały
dziś trafił do weta, ma jakieś wycieki z nosa
dostał leki... ma 43 stopnie gorączki :(:(:( i gorący brzuch

jeśli do jutra nie będzie lepiej, znów trafi do szpitala...

Posted

sms od TZta NiJaSe:

"i tak od wczoraj. musi go boleć, zobacz jak ma podkulone tylne łapy. tylko w takiej pozycji lezy"

jutro będzie więcej wiadomo (pobrano mu dziś krew)
Grzesiek dzwonił do profesora, ten kazał mu podesłać wyniki Omena a on i tak zadzwoni na Powstańców i ich uprzedzi, o ew. przyjeździe Omena

prof mówi tez o tym, żeby pójść do babki, która leczy niekonwencjonalnie. jutro Grzesiek do niej podskoczy z historią choroby Omen

poza tym prof mówi, ze to wszystko może być równie dobrze wynikiem zakażenia bakteriologicznego. organizm Omena nie jest jeszcze w pełni sprawny po chorobie i byle co może doprowadzić do dużych problemów...

:(

Posted

mi juz ręce opadają , myslalam że będzie już tylko lepiej .... juz tak fajnie hasal po łąkach , wczoraj wyglądal lepiej niż dzisiaj ... ponieważ Jadzia i Niya wczoraj tez jakies niemrawe byly to pomyslalam że widac taki dzień i są niemrawe ale dzisiaj dziewczyny normalnie a on jak zwłoki... wetki dały mu dzisiaj antybiotyk i pobrały krew ...wlasnie na emaila dostalam wyniki .... nie są najlepsze :(

Posted

może coś, że z Omenem znów źle :( nie wiem, w sumie na razie nie wiem, w glowie mi sie miesza, boze!

wczoraj zaginal Grafi i prawie nie spałam
dzis nie sposob spać wiedzac, ze z Omenem... no wlasnie co? :(

Posted

wyniki dostałam doslownie przed chwilką na maila , kiepskie są i płytki i erytrocyty i leukocyty ,hemoglobina i hematokryt ponizej normy i znowu alat i spat podwyższony

Posted

acha temp.mial 43 st a i jeszcze wyniki . jezaaaa OB strasznie wysokie , wygląda to wszystko na jakis ostry stan zapalny , nie wiem czy on nie ma czegoś z wątrobą bo wyniki ALP , ALAt i ASPaT są zupelnie nie w normie ....albo jakis nowotwór bo wtedy wyniki wyglądaja podobnie ...

hemoliza przez to ,ze hemoglobina w wyniku niszczenia erytrocytów przechodzi do osocza , moze to byc min.spowodowane ...toksynami bakteryjnymi ....
jezaaaaa no ja już nie wiem co mu może być .....
albuminy znowu niskie są jak coś sie dzieje z wątroba co potwierdzaja też podwyższone wnzymy wątrobowe .... ku...wa co mu jest ???

Posted

och nie! tego się nie spodziewałam! nie nie i jeszcze raz nie! Omen, zdrowiej szybko coby sobie hasać, ileż to można chorować i cierpieć :(

Posted

alat i aspat to enzymy watrobowe moga byc powiekszone po przebytej babeszjozie ( nie jestem wetem ale o tej zarazie wiem bardzo duzo bo moj Gap mial 700 razy przekroczone normy ww wskaznikow oraz kreatyniny)
ciekawe co mowia lekarze?

Posted

miał zrobiony test na babeszje też , jest to ujęte na wyniku , wynik jest ujemny ... te wartości nie są jakoś drastycznie podwyższone , wygląda to tak jakby znowu byla jakas ostra infekcja , ta hemoliza , OB i to że przez wątrobe coś się przewala , nie uszadza jej na szczęscie ale coś się dzieje