Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temperatura troche mniejsza , kupa normalna , apetyt jak u smoka , humor Omenowi tez dopisuje wiec wszystko na dobrej drodze , wetki tez mowia ze to zwykla w normalnych warunkach nie grozna infekcj ,ale u niego przebiega tak na ostro , genralnie powinien dostac steryd ale nie chcialy ryzykowac wiec dostaje jakis wypasiony antybiotyk i jeszcze jakies cuda , łacznie codziennie ida cztery zastrzyki no i plus w domu trzy razy dziennie pije oslonowo "Eneroferment"

Posted

Cieszę się bardzo że Omen lepiej :)

A ja dziś poznałam Niję, piękne suczydło, z Pajką się też poznały. :lol:

NiJaSe jak ty to robisz że twoje stado jest takie grzeczne? Moje suki jak są oddzielnie i najlepiej na nieznanym terenie to się ładnie pilnują ale jak się zbiją w stado w znanej sobie okolicy to ciężko nad nimi zapanować :mad: potrafią "ogłuchnąć" i obchód terenu na własną łapę robić :mad: Może masz jakiś tajny sposób :razz:

Posted

ciesze sie,ze Omenek ma sie lepiej!!juz dosyc tych chorobsk i ciaglej niepewnosci:(taki "delikates" biedniutki,slaby jeszcze i rozne brzydkie rzeczy sie go czepiaja.ehhhhhhhhhhh....

Posted

Omenku przepraszam za offa. PILNIE szukamy DS dla 4miesięcznej suni w typie collie smooth. Biedactwo zabrane zostało od ludzi, którzy wywalali ją już dwa razy, ponieważ jednak do nich wracała chcieli wyrzucić ją z autobusu... Teraz jest na awaryjnym DT, ale nie może tam zostać. W tym tygodniu idzie na inne DT - tylko na 3 góra 4 tygodnie... Co potem? Potrzebny jak najszybciej DS! Proszę zajrzyjcie do niej: http://www.dogomania.pl/threads/187980-Lola-s%C5%82odziutki-szczeniak-mix-collie-smooth-szuka-DT-lub-DS-pilne!!!

Posted

[quote name='NiJaSe']Plicha hahaha one mnie chyba uznają za niepoczytalną i nie tyle co one się pilnują co pilnują mnie ;)))[/QUOTE]

No pilnują, bo Cię kochają! Na hasło, że je zabiorą od NiJaSe się oflagują i powołają pogotowie strajkowe;)

Posted

[quote name='Akrum']Omenku, jak dobrze, że już czujesz się lepiej :)
Teraz tylko domku ci trzeba nowego za jakiś czas szukać :)[/QUOTE]
Domek dla Omenka już jest a na niego czekają Shadow i Lulu.
Oczywiscie jesli NiJaSe zezwoli :D

Posted

[quote name='MaDzIk27']Domek dla Omenka już jest a na niego czekają Shadow i Lulu.
Oczywiscie jesli NiJaSe zezwoli :D[/QUOTE]
a to rozumie się że Omen idzie do Ciebie na DS jak już będzie zdrowy??

Posted

soryyy ludziska ,ze troche sie nie odzywalam ale mialam silna potrzebe odczepienia się od netu
Omen coraz lepiej , szaleja z Jadzia ile sił nic tylko by sie cale dnie bawili :D:D , powoli wraca do zdrowia mam nadzieje ,że już na stale i nie bedzie juz wiecej niespodzianek

Posted

[quote name='NiJaSe']soryyy ludziska ,ze troche sie nie odzywalam ale mialam silna potrzebe odczepienia się od netu
Omen coraz lepiej , szaleja z Jadzia ile sił nic tylko by sie cale dnie bawili :D:D , powoli wraca do zdrowia mam nadzieje ,że już na stale i nie bedzie juz wiecej niespodzianek[/QUOTE]
O rany! Świetnie! Bardzo się cieszę, że Oman już tak dobrze się czuje :multi: No i domek na niego czeka :loveu: