majuska Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Oj Ty biedaku, ...jutro nowy i na pewno lepszy dzień!!! Quote
Vlk Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 dzisiaj na pewno będzie ten lepszy dzień! :) Omen jak tam? A wetki coś mówiły o nim, co mu może być? Quote
NiJaSe Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Temperatura troche mniejsza , kupa normalna , apetyt jak u smoka , humor Omenowi tez dopisuje wiec wszystko na dobrej drodze , wetki tez mowia ze to zwykla w normalnych warunkach nie grozna infekcj ,ale u niego przebiega tak na ostro , genralnie powinien dostac steryd ale nie chcialy ryzykowac wiec dostaje jakis wypasiony antybiotyk i jeszcze jakies cuda , łacznie codziennie ida cztery zastrzyki no i plus w domu trzy razy dziennie pije oslonowo "Eneroferment" Quote
Plicha Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Cieszę się bardzo że Omen lepiej :) A ja dziś poznałam Niję, piękne suczydło, z Pajką się też poznały. :lol: NiJaSe jak ty to robisz że twoje stado jest takie grzeczne? Moje suki jak są oddzielnie i najlepiej na nieznanym terenie to się ładnie pilnują ale jak się zbiją w stado w znanej sobie okolicy to ciężko nad nimi zapanować :mad: potrafią "ogłuchnąć" i obchód terenu na własną łapę robić :mad: Może masz jakiś tajny sposób :razz: Quote
Lolalola Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 ciesze sie,ze Omenek ma sie lepiej!!juz dosyc tych chorobsk i ciaglej niepewnosci:(taki "delikates" biedniutki,slaby jeszcze i rozne brzydkie rzeczy sie go czepiaja.ehhhhhhhhhhh.... Quote
NiJaSe Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Plicha hahaha one mnie chyba uznają za niepoczytalną i nie tyle co one się pilnują co pilnują mnie ;))) Quote
Kociabanda2 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 uff... Cieszę się, że Omen dochodzi do siebie :) Quote
Akrum Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Omenku, jak dobrze, że już czujesz się lepiej :) Teraz tylko domku ci trzeba nowego za jakiś czas szukać :) Quote
Kociabanda2 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Omenku przepraszam za offa. PILNIE szukamy DS dla 4miesięcznej suni w typie collie smooth. Biedactwo zabrane zostało od ludzi, którzy wywalali ją już dwa razy, ponieważ jednak do nich wracała chcieli wyrzucić ją z autobusu... Teraz jest na awaryjnym DT, ale nie może tam zostać. W tym tygodniu idzie na inne DT - tylko na 3 góra 4 tygodnie... Co potem? Potrzebny jak najszybciej DS! Proszę zajrzyjcie do niej: http://www.dogomania.pl/threads/187980-Lola-s%C5%82odziutki-szczeniak-mix-collie-smooth-szuka-DT-lub-DS-pilne!!! Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='NiJaSe']Plicha hahaha one mnie chyba uznają za niepoczytalną i nie tyle co one się pilnują co pilnują mnie ;)))[/QUOTE] No pilnują, bo Cię kochają! Na hasło, że je zabiorą od NiJaSe się oflagują i powołają pogotowie strajkowe;) Quote
MaDzIk27 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Akrum']Omenku, jak dobrze, że już czujesz się lepiej :) Teraz tylko domku ci trzeba nowego za jakiś czas szukać :)[/QUOTE] Domek dla Omenka już jest a na niego czekają Shadow i Lulu. Oczywiscie jesli NiJaSe zezwoli :D Quote
Akrum Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='MaDzIk27']Domek dla Omenka już jest a na niego czekają Shadow i Lulu. Oczywiscie jesli NiJaSe zezwoli :D[/QUOTE] a to rozumie się że Omen idzie do Ciebie na DS jak już będzie zdrowy?? Quote
MaDzIk27 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 tak mialo byc zanim Shadow do nas trafił i mam nadzieje ze NiJaSe niezmieniła zdania :) Quote
viola005 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Piekna przyszlosc dla Omena w nowym stadzie pod wodza Madzika! Tylko musisz by zdrowy, slyszysz? Duza buzka dla Omena i jego ciotek i wujkow. Quote
Baski_Kropka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Nie śledziłam wątku na bieżąco, i się nie odzywałam, ale macie dziewczyny świetne samozaparcie i wiarę że będzie dobrze. I TAK TRZYMAĆ! Super jesteście ciotki :* :D Quote
TERESA BORCZ Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 tak to prawda super ciotka, ale i super pies ma szczęście powodzenia w nowym domku, pakuj się jak najszybciej Omenasku!!!! Quote
NiJaSe Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 soryyy ludziska ,ze troche sie nie odzywalam ale mialam silna potrzebe odczepienia się od netu Omen coraz lepiej , szaleja z Jadzia ile sił nic tylko by sie cale dnie bawili :D:D , powoli wraca do zdrowia mam nadzieje ,że już na stale i nie bedzie juz wiecej niespodzianek Quote
Kociabanda2 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='NiJaSe']soryyy ludziska ,ze troche sie nie odzywalam ale mialam silna potrzebe odczepienia się od netu Omen coraz lepiej , szaleja z Jadzia ile sił nic tylko by sie cale dnie bawili :D:D , powoli wraca do zdrowia mam nadzieje ,że już na stale i nie bedzie juz wiecej niespodzianek[/QUOTE] O rany! Świetnie! Bardzo się cieszę, że Oman już tak dobrze się czuje :multi: No i domek na niego czeka :loveu: Quote
Recommended Posts