Kociabanda2 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Vlk napisał(a):NiJaSe: a spróbuj użyć trybu zaawansowanej edycji ;) u mnie normalnie nie da się edytować postów czy coś ale w zaawansowanej się da u mnie tak samo. Tylko przez zaawansowaną edycję. Cieszę się, że chłopak tak wydobrzał :multi::loveu: Quote
Akrum Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 a kiedy (bo jak zwykle zapomniałam) Omen pójdzie już do DS, który na niego czeka? Quote
MaDzIk27 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Omenek Jest już u nas od środy i jest super :) Tylko dziś miał biegunke (zmiana diety), ale jest już wporządku :) Mam nadzieje że wszystko już będzie OKI:) Quote
Ellig Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Gratulacje.Omen ty szczesciarzu, tylko prosze nie wyglupiaj sie i nie choruj. Szkoda ,ze dogo kiepsko chodzi i nie mozna zmienic tytulu, takie dobre wiadomosci!!!!!!:) Quote
Panca Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 wsoanialy omen ze Omen juz w swym wlasnym domu w swietnej formie na dodatek:) Quote
lilk_a Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 MaDzIk27 napisał(a):Omenek Jest już u nas od środy i jest super :) Tylko dziś miał biegunke (zmiana diety), ale jest już wporządku :) Mam nadzieje że wszystko już będzie OKI:) co za wiadomości :):) wszystkiego dobrego Omenku dla Ciebie i Twojej Nowej Rodzinki :):) Quote
koosiek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 O, Omenek już w swoim domu :) Świetna wiadomość :) A Dybuk nadal czeka :( Quote
Kociabanda2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No to pozostaje życzyć Omenkowi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :) ... a Dybuk czeka... :( Quote
NiJaSe Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 rety cholewa musze cos wykombinowac zeby ten tytul zmodyfikowac... Mru czy Ty mozesz ? masz tam gdzies dane czy podeslac raz jeszcze ? Quote
koosiek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek czterech szczeniaków, które muszą do soboty znaleźć DT - inaczej pojadą na wiejską giełdę i resztę życia spędzą przy budzie na krowim łańcuchu... http://www.dogomania.pl/threads/189151-DT-na-CITO-dla-4-szczeniak%C3%B3w-pso-lampart%C3%B3w.POMOCY !! Quote
Lolalola Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 tak sobie sledze cichutko,ale musze sie w koncu wypisac;)co za dzien-3 psy,ktore stale obserwuje znalazly domki:)oby takich dni bylo wiecej,jestem verry happy:) Quote
Plicha Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 U mnie też ostatnio same dobre wiadomości na wątkach, coraz lepiej jest :) A tytuł cholercia mógłby być taki radosny juz, co za problemy z tym dogo :mad: Quote
NiJaSe Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 dorwalam sie do nie swojego kompa i o dziwo udalo mi sie edytować tytuł , nie wiem o co kaman z tym dogo i chyba nie chce wnikać Omen jest u MaDZik i ma haszczego kumpla o ktorym napisałam 2 zdania w pierwszym poście. MaDZIk27 a Ty nam tu teraz będziesz grzecznie zdawać relacje co u waszej rodzinki słychać :))) Quote
mru Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 jak to Omen w nowym domu a my nic nie wiemy...? szczerze powiem nic z tego nie kapuję... już pomijając uzgodnienia z nami to przecież jeszcze niedawno Grzesiek miał wątpliwości co do Shadowa... czy go nie zabrać, więc chwileczke... Quote
NiJaSe Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
mru Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 dokładnie 2 tyg temu Grzesiek dzwonił i pytał, czy można odebrać Shadowa, bo był u niego i coś mu się nie podoba... czyli już jest nagle ok i dajemy tam drugiego psa? i wszelkie płacze w poczekalni z okresu jak Omen był umierający i mówiło się, że go nie oddamy tak na szybko też były tylko przypływem emocji? bo ja nie kumam... Quote
NiJaSe Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 aaa ja juz wiem :) , on przy każdym psie ma wątpliwośći tak jak i ja , tylko hmmmmm wyraża to w bardziej ekspresyjny sposób , a że do haszcząt wszelkiej maści ma sentyment nie mniejszy niż ja , a już że ma przekonanie że lepiej niż on się haszczakiem nie zajmie ..... bo nikt ich nie rozumie , tam im źle , niedobrze i wogóle masakra , to samo bylo z Ksenia i z Nikonem , że już o Seniorze tfu Oskarze nie wspomnę :D , jak słowo kilka razy rzucil mi tekstem że jedzie Seniora odebrać ;P Quote
mru Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 hmm no dobra, ale czemu on nic nam nie powiedział? kontaktuję się z G. stale w innej zupełnie sprawie i on ani słowem o tym, że Omen idzie do domu nie wspomniał. Quote
mru Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 bał sie, bo wiedział co myslimy ;) dobra, wybacz emocje. na spokojnie wyjaśnimy, nie ma co sie wkurzac Quote
NiJaSe Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 nic mi nie mówił , ale będzie ok. , już jest prawie ok. , jeszcze troche pracy ale nauka w las nie idzie na szczęście Quote
TERESA BORCZ Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Cudowne wiadomości, właśnie zajrzałam aby sprawdzić zmiany zdrowotne u cuda, a tu taka zmaina diametralna. Oby tak zawsze były edytowane straszące nas tytuły wątków.:multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 OMEN wszystkiego najlepszego w nowym domku :) !!!!!! Quote
NiJaSe Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 heh nooooo nie mogłam edytować boooooooooooo tym razem poz mozillą mi wszystko nie działało trza bylo do Exploerera powrócić , dziwo jakieś ale grunt że działa , poprzednim razem jakis czas temu bylo odwrotnie ..... nie będe komentować bo tu na dogo prawdziwej cnoty nie ma i krytyka jest niemile widziana i nagradzana banami Quote
Recommended Posts