Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vlk napisał(a):
NiJaSe: a spróbuj użyć trybu zaawansowanej edycji ;) u mnie normalnie nie da się edytować postów czy coś ale w zaawansowanej się da

u mnie tak samo. Tylko przez zaawansowaną edycję.

Cieszę się, że chłopak tak wydobrzał :multi::loveu:

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Omenek Jest już u nas od środy i jest super :) Tylko dziś miał biegunke (zmiana diety), ale jest już wporządku :) Mam nadzieje że wszystko już będzie OKI:)

Posted

Gratulacje.Omen ty szczesciarzu, tylko prosze nie wyglupiaj sie i nie choruj.
Szkoda ,ze dogo kiepsko chodzi i nie mozna zmienic tytulu, takie dobre wiadomosci!!!!!!:)

Posted

MaDzIk27 napisał(a):
Omenek Jest już u nas od środy i jest super :) Tylko dziś miał biegunke (zmiana diety), ale jest już wporządku :) Mam nadzieje że wszystko już będzie OKI:)

co za wiadomości :):) wszystkiego dobrego Omenku dla Ciebie i Twojej Nowej Rodzinki :):)

Posted

U mnie też ostatnio same dobre wiadomości na wątkach, coraz lepiej jest :) A tytuł cholercia mógłby być taki radosny juz, co za problemy z tym dogo :mad:

Posted

dorwalam sie do nie swojego kompa i o dziwo udalo mi sie edytować tytuł , nie wiem o co kaman z tym dogo i chyba nie chce wnikać
Omen jest u MaDZik i ma haszczego kumpla o ktorym napisałam 2 zdania w pierwszym poście.
MaDZIk27 a Ty nam tu teraz będziesz grzecznie zdawać relacje co u waszej rodzinki słychać :)))

Posted

jak to Omen w nowym domu a my nic nie wiemy...?

szczerze powiem nic z tego nie kapuję... już pomijając uzgodnienia z nami to przecież jeszcze niedawno Grzesiek miał wątpliwości co do Shadowa... czy go nie zabrać, więc chwileczke...

Posted

dokładnie 2 tyg temu Grzesiek dzwonił i pytał, czy można odebrać Shadowa, bo był u niego i coś mu się nie podoba... czyli już jest nagle ok i dajemy tam drugiego psa?

i wszelkie płacze w poczekalni z okresu jak Omen był umierający i mówiło się, że go nie oddamy tak na szybko też były tylko przypływem emocji? bo ja nie kumam...

Posted

aaa ja juz wiem :) , on przy każdym psie ma wątpliwośći tak jak i ja , tylko hmmmmm wyraża to w bardziej ekspresyjny sposób , a że do haszcząt wszelkiej maści ma sentyment nie mniejszy niż ja , a już że ma przekonanie że lepiej niż on się haszczakiem nie zajmie ..... bo nikt ich nie rozumie , tam im źle , niedobrze i wogóle masakra , to samo bylo z Ksenia i z Nikonem , że już o Seniorze tfu Oskarze nie wspomnę :D , jak słowo kilka razy rzucil mi tekstem że jedzie Seniora odebrać ;P

Posted

hmm no dobra, ale czemu on nic nam nie powiedział? kontaktuję się z G. stale w innej zupełnie sprawie i on ani słowem o tym, że Omen idzie do domu nie wspomniał.

Posted

heh nooooo nie mogłam edytować boooooooooooo tym razem poz mozillą mi wszystko nie działało trza bylo do Exploerera powrócić , dziwo jakieś ale grunt że działa , poprzednim razem jakis czas temu bylo odwrotnie ..... nie będe komentować bo tu na dogo prawdziwej cnoty nie ma i krytyka jest niemile widziana i nagradzana banami