Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uuf uuf uuf :)

NiJaSe - weźcie faktury! musze sobie zwroty porobic no i musimy zobaczyc jak to finansowo wyglada, ok? prosze o jakoś w miare szybko, bo musze to potem praekzac jeszcze w terminie do biura!

finanse Omena:

2010-06-23 AIMEZ_MOI OD KOOSIEK 20,00 zł
2010-06-28 MAJKI1510 MAJA P. 20,00 zł
3 863,17 zł - razem

czyli wychodzi, że jesteśmy 240 zł. na plusie

nie licze ostatniego leczenia :(

NiJaSe - prześlij mi na maila na razie zdjęcia faktur, to zobacze jak to leczenie ostatnie wygladało!

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grzesiek nie wziął ich jeszcze od wetek ,ale dzisiaj idziemy z Omenem i Setką to odrazu zabierzemy i Ci odrazu podeśle

czy tylko ja nie widze swojego avatara???

Posted

Witam
Bez neta byłam :angryy:
Cieszę sie że Omen lepiej się czuję. Proszę mu przekazać od ciotki żeby więcej takich numerów nie odstawiał, bo ja wadę serca mam :mad:
[quote name='Plicha']NiJaSe jak ty to robisz że twoje stado jest takie grzeczne? Może masz jakiś tajny sposób :razz:[/QUOTE]
Ja Ci mogę zdradzić ten tajny sposób jak chcesz :cool3: to niebiański głos Nijase tak działa :czytaj: normalnie balsam dla duszy :ices_bla:

Posted

[quote name='NiJaSe']apropos dogomani poza zniknieciem avataru nie moge
1)zakcetowac zaproszenia do znajomosci
2) zmienic tytulu
3) edytowac tekstu[/QUOTE]

Ja tak miałam jak korzystałam z exprorera. Zmuszona byłam zmienić na mozille :roll:

Posted

mam firefoxa , przeinstalowalam z explorera bo po zmianach nie mialam dostepu do roznych funkcji to raz a dwa mojego avatarka nie tylko ja nie widze i to juz raczej nie wina przeglądarki

Posted

[quote name='NiJaSe']apropos dogomani poza zniknieciem avataru nie moge
1)zakcetowac zaproszenia do znajomosci
2) zmienic tytulu
3) edytowac tekstu[/QUOTE]

Witam w klubie:)
Ja przychylam się do punktu numer 1.

Omenku - mizianko od kosu32, tej którą powaliłeś na glebę...

Posted

Kurcze...a ja mam Mozille i na początku strasznie szalała, a teraz jest wszystko ok. Nawet widzę swój Avatar, ale po zmianie przeglądarki musiałam go wgrać jeszcze raz :roll:
Nie widzę avatara Nijase i Koosiek, ale Vlk zabij mnie, a u Ciebie widzę psa :crazyeye: zastrzegam że dzisiaj nic nie piłam :cool3:

Posted

[quote name='Agmarek']Kurcze...a ja mam Mozille i na początku strasznie szalała, a teraz jest wszystko ok. Nawet widzę swój Avatar, ale po zmianie przeglądarki musiałam go wgrać jeszcze raz :roll:
Nie widzę avatara Nijase i Koosiek, ale Vlk zabij mnie, a u Ciebie widzę psa :crazyeye: zastrzegam że dzisiaj nic nie piłam :cool3:[/QUOTE]
a ja tak samo :) NiJaSe i koosiek - brak avatarku, ale Vlk - u ciebie jest psiko jak się patrzy :)

Posted

hmm... No ja po kolejnych zmianach na dogo mam kłopot z zapisaniem zmian w postach po edycji, ale radzę z tym sobie, bo po przejściu na zaawansowaną edycję już zmiany się zapisują :) Poza tym jakoś durnie wyglądają wiadomości prywatne, ale poza głupim wyglądem nic im chyba nie dolega :D Też mam Mozillę.
Mam natomiast problem z wgraniem na dogo plakaciku w pdf :( Nie z powodu dogo. Po prostu, cholera nie wiem jak się to robi :eviltong: Jakby któraś z Was Ciotki była tak miła i podesłała mi instrukcję jak tego dokonać na pw to będę wdzięczna :Rose:

Posted

Husky z łańcuchem krowim u szyi...rece opadły mi i opadły jeszcze RAZ!!

KTO ma pomysł - nie mamy Gdzie GO TRZYMAC :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188550-NieMa-POMYS%C5%81U-NIE-mam-Si%C5%82y-WYCIE%C5%83CZONY-HUSKY-z-krowim-%C5%82a%C5%84cuchem-przy-szyi-KTOS-ZAJRZY?p=14976870#post14976870[/url]

Posted

[quote name='Kociabanda2']Mam natomiast problem z wgraniem na dogo plakaciku w pdf :( Nie z powodu dogo. Po prostu, cholera nie wiem jak się to robi :eviltong: Jakby któraś z Was Ciotki była tak miła i podesłała mi instrukcję jak tego dokonać na pw to będę wdzięczna :Rose:[/QUOTE]

Ja tam zawsze robię screen i wklejam, a w Wordzie (bo nie jestem jeszcze taka zdolna, żeby robić w czym innym :oops:) wysyłam na mail, jak ktoś chce ;)

Ja też widzę ślicznego kudłacza w avatarku Vlk :)

Posted

jak tam Omenek? Mam nadzieję, że dobrze. Dziewczyny zmieńcie ciutkę tytuł, bo za każdym razem dostaję zawału jak tu wchodzę ;)

Posted

Vlk napisał(a):
jak tam Omenek? Mam nadzieję, że dobrze. Dziewczyny zmieńcie ciutkę tytuł, bo za każdym razem dostaję zawału jak tu wchodzę ;)

Popieram zmianę tytułu :P Ten naprawdę wstrzymuje bicie serca :eviltong:

Koosiek, dzięki za podrzucenie mi pomysłu :)

Posted

no skoro nie moge nic zmienic !!! :(:( , nie mogę nic zeedytować ... nie wiem o co kaman , i w domu w w pracy dogo mi chodzi paskudnie a to wyskakuje mi bład a to strone mi 5 minut otwiera i dlatego rzadko tu ostatnio zaglądam bo ja za nerwowa jestem na takie akcje.
Omen szaleje nam w domu z Jadzią :D , bawią się całe dnie ,normalnie niezniszczalni ;) , apetyt dopisuje i wogole chlop sie rozhulał :D:D

Posted

NiJaSe napisał(a):

Omen szaleje nam w domu z Jadzią :D , bawią się całe dnie ,normalnie niezniszczalni ;) , apetyt dopisuje i wogole chlop sie rozhulał :D:D

Bardzo dobre wiadomosci:)

Posted

NiJaSe: a spróbuj użyć trybu zaawansowanej edycji ;) u mnie normalnie nie da się edytować postów czy coś ale w zaawansowanej się da