Ellig Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 gusia, prosze nie na dzisiaj mam juz dosyc...... Quote
Tora&Faro Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Myślałam...i myślałam....miałam nadzieję że któraś Ciocia się jeszcze wypowie... Nie chcę dłużej przetrzymywać pieniążków po chłopakach kiedy jest tyle potrzebujących psów dookoła więc przychylam się do sugestii Eli która wspierała maluchy i przelewam 200,00 zł na koto dziewczynek i 130,00 zł na konto Myszy która ma wspólnie z Gusią pod opieką kilka bardzo potrzebujących psów. Myślę że to również dobry moment na to żeby podziękować wszystkim którzy mieli swój udział w znalezieniu domków dla Frodo i Teosia... Pięknie dziękuję Kochani:loveu::loveu::loveu: ...sama nie dałabym rady.... Quote
Wisełka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 No nie wiem, nie wiem, a dla jamników to co? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ;) ;) ;) Quote
lilk_a Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Wisełka napisał(a):Są jakieś nowe wieści od chłopaków?? :) co u nich ? :) Quote
Tora&Faro Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Są:):):) dostałam własnie maila od Teosiowej Pani: Witamy Serdecznie, Jesteśmy już po urlopie na Mazurach teraz powolny powrót do rzeczywistości. Przesyłamy kilka zdjęć Teodora z wakacji ;) Pani Małgosiu on rośnie i mężnieje w oczach, proszę zerknąć ;) Na wakacjach wyszalał się jak mógł- wychodzenie na długie spacery bez smyczy ,miał komfortową sytuację, bo każdy kto wychodził na zewnątrz on razem z nim , kąpiele w jeziorku z ciepłą wodą, oraz szaleństwa z kumplem ;) wieczorem padał i tylko swoimi uroczymi ślepkami przewracał na nic innego już nie miał już siły. Musimy się też pochwalić że Teodor na Mazurach nauczył się aportować co prawda pierwsze koty za płoty z jabłkiem w zębach, ale bardziej woli owoce niż kije;) z wiekiem staje się coraz bardziej inteligentniejszy i rozumny, czasami aż serce się kroi jak ta psinka się zachowuje, jak potrafi być wdzięcznym i kochanym psem. Jesteśmy w nim zakochani;) Pozdrawiamy Marta&Rafał Zaraz wstawię fotki...nie poznałam go normalnie:) Quote
mala_czarna Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Aport z jabłkiem. To dopiero musi komicznie wyglądać :) :) Quote
mysza 1 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Czekam na foteczki. Mala_czarna- oczyściłam skrzynkę ;) Quote
Tora&Faro Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Piękny jest:loveu: Muszę koniecznie zadzwonić do państwa od Frodo... Quote
mala_czarna Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 O matko z córką!!!! Jaki on duży już jest!! :) :) W szoku jestem, serio :) Quote
Tora&Faro Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 mala_czarna napisał(a):O matko z córką!!!! Jaki on duży już jest!! :) :) W szoku jestem, serio :) Ja też byłam...nie mogłam uwierzyć że to Teoś:) Quote
mala_czarna Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ja też byłam...nie mogłam uwierzyć że to Teoś:) Pospamuję i zaproszę na bazarek. Linki w podpisie :oops: Quote
Wisełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Śliczny jest, normalnie jeszcze piękniejszy niż kiedy był szczeniakiem :loveu: Quote
Wisełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 GOśka tylko TY masz szczęście do tych wielkich psowych uszków ;) Quote
mysza 1 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 O kurka, jaki to piękny pies jest :loveu::loveu::loveu: Tfu tfu, bo przesądna jestem. Ależ wyrósł i jaki owczarkowaty:loveu: Cudo. Fajne miał wakacje :loveu: Quote
Nutusia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Prawdziwy MEN! :) A w tym wiaderku to mleczko dla szczeniaczka było?... :) Quote
Wisełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Wyrósł na prawdziwego faceta i już ;) Ech ma ta nasza ciotka rękę do adopcji ;) :loveu: Quote
Tora&Faro Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Niespodzianka:) dostałam właśnie fotki Frodo, cieszę się jak głupia bo strasznie długo na nie czekałam:) warto było.... Żeglarz;) Quote
Recommended Posts