Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam...i myślałam....miałam nadzieję że któraś Ciocia się jeszcze wypowie...

Nie chcę dłużej przetrzymywać pieniążków po chłopakach kiedy jest tyle potrzebujących psów dookoła więc przychylam się do sugestii Eli która wspierała maluchy i przelewam 200,00 zł na koto dziewczynek i 130,00 zł na konto Myszy która ma wspólnie z Gusią pod opieką kilka bardzo potrzebujących psów.

Myślę że to również dobry moment na to żeby podziękować wszystkim którzy mieli swój udział w znalezieniu domków dla Frodo i Teosia...

Pięknie dziękuję Kochani:loveu::loveu::loveu:
...sama nie dałabym rady....

• 1 month later...
Posted

Są:):):) dostałam własnie maila od Teosiowej Pani:

Witamy Serdecznie,

Jesteśmy już po urlopie na Mazurach teraz powolny powrót do rzeczywistości.
Przesyłamy kilka zdjęć Teodora z wakacji ;) Pani Małgosiu on rośnie i mężnieje w oczach, proszę zerknąć ;)

Na wakacjach wyszalał się jak mógł- wychodzenie na długie spacery bez smyczy ,miał komfortową sytuację, bo każdy kto wychodził na zewnątrz on razem z nim , kąpiele w jeziorku z ciepłą wodą, oraz szaleństwa z kumplem ;) wieczorem padał i tylko swoimi uroczymi ślepkami przewracał na nic innego już nie miał już siły.

Musimy się też pochwalić że Teodor na Mazurach nauczył się aportować co prawda pierwsze koty za płoty z jabłkiem w zębach, ale bardziej woli owoce niż kije;) z wiekiem staje się coraz bardziej inteligentniejszy i rozumny, czasami aż serce się kroi jak ta psinka się zachowuje, jak potrafi być wdzięcznym i kochanym psem.

Jesteśmy w nim zakochani;)

Pozdrawiamy
Marta&Rafał

Zaraz wstawię fotki...nie poznałam go normalnie:)

• 1 month later...