Tora&Faro Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ewa Marta napisał(a):Dostałam dzisiaj pensję na konto i od razu puściłam obiecane 100 zł dla maluchów:lol: Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Tora&Faro Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ellig napisał(a):Poprosze o dane do przelewu....na pw Wysłałam pw:)...z góry pięknie dziękujemy:loveu: Quote
Tora&Faro Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wpłynęły pieniążki od Wisełki - 30 zł:loveu: Jeszcze moment i zbieram się po chłopaków:) Quote
Ewanka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Wpłynęły pieniążki od Wisełki - 30 zł:loveu: Jeszcze moment i zbieram się po chłopaków:) To mali szczęściarze ... zbliża się koniec ich tułaczki :) Quote
Nutusia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Przepraszam, w tym tygodniu nie dam rady, bo mam kompletny czasobrak, ale w przyszłym robię foty bazarkowe - słowo! Quote
Ewa Marta Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jeszcze moment i zbieram się po chłopaków:) Już pewnie u nich jesteś, a może jedziecie do hoteliku:-) A dzisiaj tak zimno, że ciężko byłoby maluchom w nocy zupełnie na zewnątrz:-( Dzisiejsza noc zapowiada się optymistycznie. Kocyk polarowy i dach nad głową, a do tego wiatr nie chula dookoła:-) Quote
Ellig Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Wysłałam pw:)...z góry pięknie dziękujemy:loveu: Poszedl przelew od razu po otrzymaniu wiadomosci:) Quote
mysza 1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Czekam na relację, mam nadzieję, że to będą dobre wieści. Quote
Ewanka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ewa Marta napisał(a):A będzie jeszcze dzisiaj? Mamy nadzieję, że dzisiaj ! Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ewa Marta napisał(a):A będzie jeszcze dzisiaj? Nie wiem, nie odbiera telefonu. Szczerze mówiąc wolałabym żeby wróciła i od razu poszła spać. Wiele nerwów ją kosztują te psiaki :roll: Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 MAM INFO OD TORA&FARO. Psy dojechały na miejsce, mają swój kojec z dużą budą wyłożoną słomą i kocykiem, w bardzo przyjemnym hoteliku. Nie bardzo wiedzą co się z nimi dzieje, ale od razu zainteresowały się jamniczkiem z sąsiedniego boksu :) tak przyjaźnie oczywiście, obserwowały go :p Wymiotowały w czasie drogi i to ostro... samochód cały w jeszcze niestrawionych chrupaskach :razz: no a maluchy sobie w to weszły i po aucie rozniosły... Gośka chciała tu wejść ale pada na twarz i kazałam jej iść spać! Jutro rano sama zda dokładną relację. Najważniejsze że Kajko i Kokosz są już bezpieczni w hoteliku :multi: Dobranoc wszystkim :lol: Quote
mysza 1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A miałam ją uprzedzić, żeby nie karmić, szczeniaki często wymiotują. Bardzo się cieszę, że są bezpieczne. Uff. Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mysza 1 napisał(a):A miałam ją uprzedzić, żeby nie karmić, szczeniaki często wymiotują. Bardzo się cieszę, że są bezpieczne. Uff. Ona wie, to ten Pan ze strzelnicy je nakarmił. Teraz już nieistotne ;) ważne że dojechały na miejsce :) Quote
Ewanka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wspaniale, że są już bezpieczne :) ... ciekawe, jak minęła im noc, mam nadzieje, że smacznie spały po dniu pełnym wrażeń. Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Gosia, bardzo się cieszę, że szczylki już bezpieczne. Z autem nie zazdroszczę. Trzeba teraz wszystko posprzątać :( Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jestem:)Nie byłam w stanie już wczoraj nawet na dogo wejść taka wróciłam padnięta:) Tak jak pisała Wisełka Maluchy już są u Astaroth:):):) Poza tym że faktycznie bardzo wymiotowały po drodze wszystko jest ok, trochę w tym mojej winy bo nie pomyślałam o tym żeby uprzedzić kierownika strzelnicy żeby ich nie karmił przed podróżą:oops: Naprawdę się cieszę bo chłopaki mają bardzo dobre warunki, spory boks i dużą budkę w której Natalia miała im położyć sianko i kocyki żeby miały przytulnie i ciepło. No i w boksie obok jest jamnior który wzbudził ogromne zainteresowanie maluchów:):):) zaraz wstawię fotki jak go obserwują:) Cena hoteliku jest taka jak mówiła Mysza, czyli 16 zł za dobę. Zadzwonię później do Astaroth żeby zapytać jak minęła noc:) Aha i umówiłyśmy się że za kilka dni Maluchy będa miały sesję fotograficzną więc będą ładne zdjęcia do ogłoszeń:) PS Jak zajechaliśmy na strzelnicę, chłopaki powitały nas szczekaniem...psy obronne normalnie;):loveu: Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Nutusia napisał(a):Przepraszam, w tym tygodniu nie dam rady, bo mam kompletny czasobrak, ale w przyszłym robię foty bazarkowe - słowo! Spokojnie Nutusiu, mamy trochę rzeczy na początek:) przyszły tydzień będzie jak najbardziej ok:) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jedyna fotka jeszcze z wtorku, zanim padły baterie w aparacie;) I wczorajsze.... Quote
Recommended Posts