Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Wpłynęły pieniążki od Wisełki - 30 zł:loveu:

Jeszcze moment i zbieram się po chłopaków:)

To mali szczęściarze ... zbliża się koniec ich tułaczki :)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Jeszcze moment i zbieram się po chłopaków:)

Już pewnie u nich jesteś, a może jedziecie do hoteliku:-) A dzisiaj tak zimno, że ciężko byłoby maluchom w nocy zupełnie na zewnątrz:-(
Dzisiejsza noc zapowiada się optymistycznie. Kocyk polarowy i dach nad głową, a do tego wiatr nie chula dookoła:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
A będzie jeszcze dzisiaj?

Nie wiem, nie odbiera telefonu.
Szczerze mówiąc wolałabym żeby wróciła i od razu poszła spać. Wiele nerwów ją kosztują te psiaki :roll:

Posted

MAM INFO OD TORA&FARO.
Psy dojechały na miejsce, mają swój kojec z dużą budą wyłożoną słomą i kocykiem, w bardzo przyjemnym hoteliku. Nie bardzo wiedzą co się z nimi dzieje, ale od razu zainteresowały się jamniczkiem z sąsiedniego boksu :) tak przyjaźnie oczywiście, obserwowały go :p
Wymiotowały w czasie drogi i to ostro... samochód cały w jeszcze niestrawionych chrupaskach :razz: no a maluchy sobie w to weszły i po aucie rozniosły...
Gośka chciała tu wejść ale pada na twarz i kazałam jej iść spać! Jutro rano sama zda dokładną relację.
Najważniejsze że Kajko i Kokosz są już bezpieczni w hoteliku :multi:
Dobranoc wszystkim :lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
A miałam ją uprzedzić, żeby nie karmić, szczeniaki często wymiotują.
Bardzo się cieszę, że są bezpieczne. Uff.

Ona wie, to ten Pan ze strzelnicy je nakarmił. Teraz już nieistotne ;) ważne że dojechały na miejsce :)

Posted

Jestem:)Nie byłam w stanie już wczoraj nawet na dogo wejść taka wróciłam padnięta:)

Tak jak pisała Wisełka Maluchy już są u Astaroth:):):) Poza tym że faktycznie bardzo wymiotowały po drodze wszystko jest ok, trochę w tym mojej winy bo nie pomyślałam o tym żeby uprzedzić kierownika strzelnicy żeby ich nie karmił przed podróżą:oops:

Naprawdę się cieszę bo chłopaki mają bardzo dobre warunki, spory boks i dużą budkę w której Natalia miała im położyć sianko i kocyki żeby miały przytulnie i ciepło. No i w boksie obok jest jamnior który wzbudził ogromne zainteresowanie maluchów:):):) zaraz wstawię fotki jak go obserwują:)

Cena hoteliku jest taka jak mówiła Mysza, czyli 16 zł za dobę. Zadzwonię później do Astaroth żeby zapytać jak minęła noc:) Aha i umówiłyśmy się że za kilka dni Maluchy będa miały sesję fotograficzną więc będą ładne zdjęcia do ogłoszeń:)

PS Jak zajechaliśmy na strzelnicę, chłopaki powitały nas szczekaniem...psy obronne normalnie;):loveu:

Posted

Nutusia napisał(a):
Przepraszam, w tym tygodniu nie dam rady, bo mam kompletny czasobrak, ale w przyszłym robię foty bazarkowe - słowo!

Spokojnie Nutusiu, mamy trochę rzeczy na początek:) przyszły tydzień będzie jak najbardziej ok:)