Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
fajne muminy :) :)
ooo, a tam kacuska chyba jest na fotce???

Normalnie kocham te małe szczylki:loveu:

kacuskę zauważyłam dopiero jak napisałaś;)

Posted

Ja już wiem. To jest chyba ta kaczuszka, która się z jajka wykluła. Jajko było od kaczki nieszczęśliwie potrąconej samochodem. Chyba, że mi sie cos pokiełbasiło ;)
Kokosz jaką ma poważną minę :)

Posted

[quote name='Tora&Faro']

Dużo dałabym, żeby zobaczyć to na żywo:-) Dwa maluchy uczepione Tajfuna:-)
Jak one bardzo potrzebowały kontaktu nie tylko z człowiekiem, ale i z innymi psami... Od razu są weselsze:-)

Vudowna metamorfoza!!! Brzuszki pełne dobrego jedzonka, a nie suchego chleba, wodę można pić be przerwy, bo nie znika, buda chroni przed światem i wiatrem:-) To po co się smucić:-)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Ja już wiem. To jest chyba ta kaczuszka, która się z jajka wykluła. Jajko było od kaczki nieszczęśliwie potrąconej samochodem. Chyba, że mi sie cos pokiełbasiło ;)
Kokosz jaką ma poważną minę :)

Myślę, ze to ta kaczuszka, Astaroth pisała, że ją odbije ;)

A chłopaki cudne, po prostu cudne:loveu:
Kiedy ogłaszamy? Kiedy szczepienie?

Posted

Myślę że możemy ruszać z ogłoszeniami, chłopaki mają już kilka ładnych zdjęć:)...tylko muszę poprosić którąś Ciocię o jakiś fajny tekst bo nie mam talentu w tym kierunku niestety:oops:...pomożecie?;)

O szczepienia dopytam dzisiaj Astaroth, ale chyba nie ma na co czekać....

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nad treścią ogłoszenia podumam, ale tytuł to już mi sie wykluł: KAJKO i KOKOSZ - Bracia na dobre i na złe ;)

Dzięki Kochana:loveu:

Tak myślę, że chyba można ich ogłaszać razem, mają jakieś 3 miesiące:)

Astaroth napisał(a):
tak to ta kaczka, chłopcom się bardzo spodobała :)
i wujek Tajfun też, najfajniej to tak jak na jednym ze zdjęć widać wskoczyć mu na głowe :)

Ale fajnie że zawitałaś na wątek chłopaków:):loveu:...właśnie miałam się Ciebie radzić w kwestii szczepień...jak minęła noc, budka jest już ok czy nadal nie koniecznie?:)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Gosia, ale powiedz, czy w treści mam np. napisać, że "najchętniej widzimy ich razem w domu"? Ciężko chyba będzie :(

Myslę że nie bo faktycznie może być ciężko...jeśli ktoś będzie chciał obydwa maluchy to sam z tym tematem wyjdzie, chociaż nie liczyłabym na tyle szcześcia....

Posted

mysza 1 napisał(a):
A po co razem, psiaki doskonale znoszą takie rozłąki, małe są. Wg mnie nie ma potrzeby, bo tylko wyeliminujemy większość domów. Ale ja nie decyduję ;)

Myślę dokładnie tak samo:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):

Ale fajnie że zawitałaś na wątek chłopaków:):loveu:...właśnie miałam się Ciebie radzić w kwestii szczepień...jak minęła noc, budka jest już ok czy nadal nie koniecznie?:)

ktoś tu ma skrzynkę zapchaną :)
Właśnie do Ciebie pisąłam że dopiero dzisiaj mogłam wysłać zdjęcia bo wczoraj mi internet nawalał i duże maile nie przechodziły, podesłałam jeszcze jakąś godzine temu kilka zdjęć nie wiem czy już są na wątku bo się pogubiłam które poszły wcześniej a które teraz.
Obróżki się przydadzą, nie pomyślałam jak pytałaś wcześnie co trzeba, niestety większość moich wyjeżdza razem z psami bo często ludzie przyjeżdzają psa adoptować nieprzygotowani bez obroży a nawet smyczy.
Możemy w przyszłym tygodniu albo w weekend podjechać na szczepienia jeśli chcecie.