Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Bazarek dla chłopaków i Bianki: http://www.dogomania.pl/threads/186528-Bi%C5%BCuteria-i-kosmetyki-bazarek-dla-szczeniak%C3%B3w-i-Bianki-do-7-czerwca-do-godz.-00-0?p=14767158#post14767158 Serdecznie zapraszamy :) Quote
Ewa Marta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Coś mi nie działa link podany przez Ciebie do bazarku. Wrzucam więc jeszcze raz... http://www.dogomania.pl/threads/186528-Biżuteria-i-kosmetyki-bazarek-dla-szczeniaków-i-Bianki-do-7-czerwca-do-godz.-00-0 Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dzien dobry!SZczeniorek tez jedzie do hoteliku , bedzie razem z Kajko i Kokoszem:) zapraszamy na bazarek..... Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dostałam od Gusi torbę z przewodnikami od Ellig...będzie kolejny bazarek:) Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 fajne muminy :) :) ooo, a tam kacuska chyba jest na fotce??? Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kajko:loveu: I Kokosz:loveu: i jeszcze jedno: Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mala_czarna napisał(a):fajne muminy :) :) ooo, a tam kacuska chyba jest na fotce??? Normalnie kocham te małe szczylki:loveu: kacuskę zauważyłam dopiero jak napisałaś;) Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja już wiem. To jest chyba ta kaczuszka, która się z jajka wykluła. Jajko było od kaczki nieszczęśliwie potrąconej samochodem. Chyba, że mi sie cos pokiełbasiło ;) Kokosz jaką ma poważną minę :) Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 W ogóle to oni jakoś tak poważnie na tych fotkach wyszli, nie?:) takie duże chłopaki kurde:loveu: Quote
Ewa Marta Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Tora&Faro'] Dużo dałabym, żeby zobaczyć to na żywo:-) Dwa maluchy uczepione Tajfuna:-) Jak one bardzo potrzebowały kontaktu nie tylko z człowiekiem, ale i z innymi psami... Od razu są weselsze:-) Vudowna metamorfoza!!! Brzuszki pełne dobrego jedzonka, a nie suchego chleba, wodę można pić be przerwy, bo nie znika, buda chroni przed światem i wiatrem:-) To po co się smucić:-) Quote
mysza 1 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mala_czarna napisał(a):Ja już wiem. To jest chyba ta kaczuszka, która się z jajka wykluła. Jajko było od kaczki nieszczęśliwie potrąconej samochodem. Chyba, że mi sie cos pokiełbasiło ;) Kokosz jaką ma poważną minę :) Myślę, ze to ta kaczuszka, Astaroth pisała, że ją odbije ;) A chłopaki cudne, po prostu cudne:loveu: Kiedy ogłaszamy? Kiedy szczepienie? Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Myślę że możemy ruszać z ogłoszeniami, chłopaki mają już kilka ładnych zdjęć:)...tylko muszę poprosić którąś Ciocię o jakiś fajny tekst bo nie mam talentu w tym kierunku niestety:oops:...pomożecie?;) O szczepienia dopytam dzisiaj Astaroth, ale chyba nie ma na co czekać.... Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Nad treścią ogłoszenia podumam, ale tytuł to już mi sie wykluł: KAJKO i KOKOSZ - Bracia na dobre i na złe ;) Quote
Astaroth Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 tak to ta kaczka, chłopcom się bardzo spodobała :) i wujek Tajfun też, najfajniej to tak jak na jednym ze zdjęć widać wskoczyć mu na głowe :) Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Chłopaki będą ogłaszane razem, czy osobno? Czy mozna juz pisać o szczepieniach? Ile tak na oko mogą mieć? Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mala_czarna napisał(a):Nad treścią ogłoszenia podumam, ale tytuł to już mi sie wykluł: KAJKO i KOKOSZ - Bracia na dobre i na złe ;) Dzięki Kochana:loveu: Tak myślę, że chyba można ich ogłaszać razem, mają jakieś 3 miesiące:) Astaroth napisał(a):tak to ta kaczka, chłopcom się bardzo spodobała :) i wujek Tajfun też, najfajniej to tak jak na jednym ze zdjęć widać wskoczyć mu na głowe :) Ale fajnie że zawitałaś na wątek chłopaków:):loveu:...właśnie miałam się Ciebie radzić w kwestii szczepień...jak minęła noc, budka jest już ok czy nadal nie koniecznie?:) Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Gosia, ale powiedz, czy w treści mam np. napisać, że "najchętniej widzimy ich razem w domu"? Ciężko chyba będzie :( Quote
mysza 1 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 A po co razem, psiaki doskonale znoszą takie rozłąki, małe są. Wg mnie nie ma potrzeby, bo tylko wyeliminujemy większość domów. Ale ja nie decyduję ;) Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mala_czarna napisał(a):Gosia, ale powiedz, czy w treści mam np. napisać, że "najchętniej widzimy ich razem w domu"? Ciężko chyba będzie :( Myslę że nie bo faktycznie może być ciężko...jeśli ktoś będzie chciał obydwa maluchy to sam z tym tematem wyjdzie, chociaż nie liczyłabym na tyle szcześcia.... Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mysza 1 napisał(a):A po co razem, psiaki doskonale znoszą takie rozłąki, małe są. Wg mnie nie ma potrzeby, bo tylko wyeliminujemy większość domów. Ale ja nie decyduję ;) Myślę dokładnie tak samo:) Quote
Astaroth Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tora&Faro napisał(a): Ale fajnie że zawitałaś na wątek chłopaków:):loveu:...właśnie miałam się Ciebie radzić w kwestii szczepień...jak minęła noc, budka jest już ok czy nadal nie koniecznie?:) ktoś tu ma skrzynkę zapchaną :) Właśnie do Ciebie pisąłam że dopiero dzisiaj mogłam wysłać zdjęcia bo wczoraj mi internet nawalał i duże maile nie przechodziły, podesłałam jeszcze jakąś godzine temu kilka zdjęć nie wiem czy już są na wątku bo się pogubiłam które poszły wcześniej a które teraz. Obróżki się przydadzą, nie pomyślałam jak pytałaś wcześnie co trzeba, niestety większość moich wyjeżdza razem z psami bo często ludzie przyjeżdzają psa adoptować nieprzygotowani bez obroży a nawet smyczy. Możemy w przyszłym tygodniu albo w weekend podjechać na szczepienia jeśli chcecie. Quote
Recommended Posts