Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa Marta']Nie mam Twojego numeru konta;-) Podasz?[/QUOTE]

Już wysłałam Kochana, jeszcze raz dzięki ogromne:loveu:

Maluchy dostały kolejną porcję aniprazolu, dzisiaj miały również wodę w misce i dostały gotowane jedzonko - pracownicy strzelnicy się zaangażowali w pomoc:)
Martwi mnie tylko że są takie spokojne....mam kilka fotek z komórki, później postaram się wstawić.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Kaska poszła:-) Jak wpisywałam kwotę, to mi się ręka omsknęła i zamiast 50, wbiłam 60:-) Ponieważ cel jest ważny, nie poprawiałam, tylko poszło 60 zł:-)[/QUOTE]

Co mogę powiedzieć...:loveu::loveu::loveu:

Co do wyników to szczerze mówiąc nie mam pojęcia, jutro się wszystkiego dowiem...

Zaraz postaram się zrzucić fotki brzdąców z telefonu.

Posted

Jakie śliczne :( O kurcze, a może by zbić jaką prowizoryczną budę, żeby choć tymczasowe schronienie miały?
Ciotka, telefon mi padł, ale jesteśmy dzisiaj umówione, tak? Karmę dla psiaczków mam.

Posted

beka napisał(a):
A one maja tam kontakt z ludźmi, zeby dzikuny nie wyrosły...

No mają, ale nie taki jakbyśmy wszystkie chciały.
Kombinujemy DT na boku, że tak sobie powiem ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):

Gusiu...Ty wiesz co....:loveu::loveu::loveu:

ja spać przez tych chłopaków nie mogę.....

Kama jesteśmy umówione, zaraz Ci wyślę pw.

Posted

gusia0106 napisał(a):

Oj mów tak sobie Gusiu:-) Trzymam mocno kciuki za maluchy! Zadziwiająco smutne jak na szczeniaczki, ale najważniejsze, że są razem, że mogą się do siebie przytulić.....

Posted

Jeśli w lecznicy mają aparat do robienia morfologii, to wyniki będą od razu po pobraniu krwi. Przy babeszji każda minuta się liczy, bo choroba postępuje niezwykle szybko :( Ale jeśli między jedną Waszą wizytą a drugą niewiele się zmieniło, to jednak obstawiam inną przyczynę smuteczków... Bo gdyby to była babeszja (tfu, tfu!), z pewnością pogorszenie ich stanu następowałoby dosłownie z godziny na godzinę.

Posted

gusia0106 napisał(a):

Ciekawe czyj to bok będzie :evil_lol:
Smutne są okropnie :-(

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Dzisiaj do nich jadę....zobaczymy....

Dotarła wpłata od Cioci Ewy Marty - 60 zł:loveu:

Fajnie, że dotarła.... Martwię się jednak, że nie ma chętnych do poratowania maluchów:-( Kochani, choć po 5 złotych.... bardzo prosimy......

Posted

Kurde, dziewczyny!! Uspokoić mi się z tym pesymizmem w tej chwili, bo lać będę :mad:
Może nie będzie źle. Szylki smutne bo same są, niedożywione, ale wcale nie znaczy, że muszą być chore, albo mieć babeszjozę.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kurde, dziewczyny!! Uspokoić mi się z tym pesymizmem w tej chwili, bo lać będę :mad:
Może nie będzie źle. Szylki smutne bo same są, niedożywione, ale wcale nie znaczy, że muszą być chore, albo mieć babeszjozę.

No dobra, trzymajmy się tej wersji:-) Tylko żeby się jeszcze szybko ten DT znalazł, wtedy byłabym spokojniejsza....

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Fajnie, że dotarła.... Martwię się jednak, że nie ma chętnych do poratowania maluchów:-( Kochani, choć po 5 złotych.... bardzo prosimy......

Nie mam pieniedzy, bardzo duzo "kosztowala" mnie pomoc zwierzakom z powodzi....Zobaczymy co powie wet.?
Moze wyskubie wyzebrana karme....

Posted

Też cały czas myślę o tym co powie vet ...

i mam nadzieję, że to tylko niedożywienie i ewentualnie jakaś drobna infekcja wirusowa ... bo to, że COŚ im dolega, to niestety nie ulega najmniejszej wątpliwości.

To powinny być radosne rozrabiaki, a nie leżące ze smutnymi oczkami psinki.