Ewa Marta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jasne że mogę:) bardzo dziękujemy:loveu: PS czy ktoś może mnie uświadomić jak się używa multicytatu?:oops: Bazarek zrobię oczywiście:):):) To co, przekazać przewodniki Gusi?;-) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Ewa Marta']Super, że psiaki już bezpieczne:-) A ja weszłam, żeby napisać że mam do przekazania od Ellig cała torbę pięknych przewodników, niektóre nawet nieodpoakowane z folii:-) Prośba Eli jest taka, żebo połowę dochodu przeznaczyc na szczeniaczki, a połowę na Białaska z Ursynowa: http://www.dogomania.pl/threads/173956-W-WA-URSYNÓW-Białasek-z-okolic-Meander.-Potrzebne-deklaracje-i-pomoc-w-złapaniu!!! Kto jest chętny do zrobienia bazarku? To piękne przewodniki, powinno uzbierać się sporo kasy, zwłaszcza, że zaczyna się sezon wyjazdów:-) Rozreklamujemy bazarek gdzie się da i jestem pewna, że będą chętni na zakupy:-) Zatem zabieram się za bazarki:) Dostałam już od Gusi kremy od Ciebie Ewuś, bardzo dziękuję:) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ewa Marta napisał(a):To co, przekazać przewodniki Gusi?;-) Jesli tylko Gusia sie zgodzi to jasne;):loveu: Quote
gusia0106 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jesli tylko Gusia sie zgodzi to jasne;):loveu: Się zgodzi ;) Quote
Ewa Marta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 gusia0106 napisał(a):Się zgodzi ;) Wiedziałam:-) Gusiu, podjadę może jakoś dzisiaj. Zdzwonimy się, dobrze? Quote
gusia0106 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Ewa Marta napisał(a):Wiedziałam:-) Gusiu, podjadę może jakoś dzisiaj. Zdzwonimy się, dobrze? Jasne, do 20 będę w domu. Quote
mysza 1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Tora&Faro']Jasne że mogę:) bardzo dziękujemy:loveu: PS czy ktoś może mnie uświadomić jak się używa multicytatu?:oops: Obok odpowiedzi z cytatem masz taki znaczek, na samym końcu, klikasz na ten znaczek przy każdym poście, który chcesz zacytować i na końcu odpowiedz na ten temat, wszystkie zaznaczone się powinny pokazać. Mam nadzieję, że jasno to napisałam. Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mysza 1 napisał(a):Obok odpowiedzi z cytatem masz taki znaczek, na samym końcu, klikasz na ten znaczek przy każdym poście, który chcesz zacytować i na końcu odpowiedz na ten temat, wszystkie zaznaczone się powinny pokazać. Mam nadzieję, że jasno to napisałam. ooo....dzięki Kochana....napisałaś bardzo jasno:) Quote
Ewa Marta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 A co z maluchami? Jak minęła pierwsza noc? Weszły do budy i spały w sianku? Nie mogę się doczekać informacji..... Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Właśnie rozmawiałam z Astaroth:) U chłopaków wszystko ok:) noc minęła spokojnie, aczkolwiek nie bardzo chciały wejść do budki, a jak je Natalia "wrzuciła" to wylazły łobuziaki małe;) Dostały dodatkowy kocyk na zewnątrz żeby miały na czym leżeć, ale w końcu włożone po raz kolejny zostały w środku:) Dzisiaj maluchy są zdecydowanie żwawsze, zwiedzały nawet posesję razem z osobistym psiakiem Astaroth i miały robione fotki:), jedzą bez problemów i cieszą się jak się do nich wchodzi:) Kolega jamnior już im spowszedniał...nie siedzą jak zaklęte wpatrując się w niego;) Jestem o nich całkowicie spokojna:loveu: PS Później dostanę zdjęcia więc wstawię oczywiście:) Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 To wspaniale ,ze mozna poczytac dobre informacje:) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ellig napisał(a):To wspaniale ,ze mozna poczytac dobre informacje:) Naprawdę odetchnęłam:):):) Quote
Ewa Marta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ufff..... Nareszcie mają swoje osobiste spanko:-) Myślę, że im więcej kontaktów z człowiekiem, tym szybciej na pyszczkach pojawi się uśmech:-) Quote
Ewanka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jeden z niewielu optymistycznych wątków ... Chłopaki górą .... ;) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a): Kolega jamnior już im spowszedniał...nie siedzą jak zaklęte wpatrując się w niego Jak to nie???? nie, no fochhhh :diabloti: jamnikami trzeba się interesować :loveu: Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a): PS Później dostanę zdjęcia więc wstawię oczywiście:) Gdzie fotki maluszków?? ;) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Gdzie fotki maluszków?? ;) Gocha chyba odstresować się poszła... na fitness :lol: Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jestem jestem...na fikołach byłam;)...ale fotek jeszcze nie mam, ja też czekam niecierpliwie....:) Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jestem jestem...na fikołach byłam;)...ale fotek jeszcze nie mam, ja też czekam niecierpliwie....:) Jak będę u Astaroth w sobotę to mogę im zrobić zdjęcia, chyba, że wybierasz się do nich w niedzielę i nie trzeba :) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Bardzo chciałabym się wybrać bo tęsknię za tymi smarkaczami:loveu:...ale jeśli możesz Kamuś to porób fotki:) Szczeniorek którego zawozicie będzie w boksie obok Kajko i Kokosza...socjalizować się będą wspólnie:):):) Quote
mysza 1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Fajowo, ja mam do nich blisko, mogę odwiedzać. ;) Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):Bardzo chciałabym się wybrać bo tęsknię za tymi smarkaczami:loveu:...ale jeśli możesz Kamuś to porób fotki:) Szczeniorek którego zawozicie będzie w boksie obok Kajko i Kokosza...socjalizować się będą wspólnie:):):) Mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią, bo ten szczeniorek to straszna kupka nieszczęścia :( Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mysza 1 napisał(a):Fajowo, ja mam do nich blisko, mogę odwiedzać. ;) ha....umiem;) :multi:to kiedy odwiedzasz maluchy Ciotka?:) mala_czarna napisał(a):Mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią, bo ten szczeniorek to straszna kupka nieszczęścia :( Na pewno....będzie dobrze.... Quote
mysza 1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):ha....umiem;) :multi:to kiedy odwiedzasz maluchy Ciotka?:) Jutro mam wizytę przedadopcyjną po pracy i być może poadopcyjną, o ile czas pozwoli. W sobotę pewnie w Konstancinie z Bianką się spotkam, może własne psy trochę dopieszczę ;) Ale na pewno dotrę wkrótce :) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią, bo ten szczeniorek to straszna kupka nieszczęścia :( Tylko maluchowi nadal brakuje stałych deklaracji... Mam nadzieję że to nie odwlecze jego sobotniego wyjazdu z "budy i łańcucha"! Fajnie by było im obok siebie, szczeniaczki :loveu: Quote
Recommended Posts