Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Jasne że mogę:) bardzo dziękujemy:loveu:

PS czy ktoś może mnie uświadomić jak się używa multicytatu?:oops:

Bazarek zrobię oczywiście:):):)

To co, przekazać przewodniki Gusi?;-)

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa Marta']Super, że psiaki już bezpieczne:-)
A ja weszłam, żeby napisać że mam do przekazania od Ellig cała torbę pięknych przewodników, niektóre nawet nieodpoakowane z folii:-) Prośba Eli jest taka, żebo połowę dochodu przeznaczyc na szczeniaczki, a połowę na Białaska z Ursynowa:
http://www.dogomania.pl/threads/173956-W-WA-URSYNÓW-Białasek-z-okolic-Meander.-Potrzebne-deklaracje-i-pomoc-w-złapaniu!!!

Kto jest chętny do zrobienia bazarku? To piękne przewodniki, powinno uzbierać się sporo kasy, zwłaszcza, że zaczyna się sezon wyjazdów:-)
Rozreklamujemy bazarek gdzie się da i jestem pewna, że będą chętni na zakupy:-)

Zatem zabieram się za bazarki:) Dostałam już od Gusi kremy od Ciebie Ewuś, bardzo dziękuję:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jasne że mogę:) bardzo dziękujemy:loveu:

PS czy ktoś może mnie uświadomić jak się używa multicytatu?:oops:

Obok odpowiedzi z cytatem masz taki znaczek, na samym końcu, klikasz na ten znaczek przy każdym poście, który chcesz zacytować i na końcu odpowiedz na ten temat, wszystkie zaznaczone się powinny pokazać.
Mam nadzieję, że jasno to napisałam.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Obok odpowiedzi z cytatem masz taki znaczek, na samym końcu, klikasz na ten znaczek przy każdym poście, który chcesz zacytować i na końcu odpowiedz na ten temat, wszystkie zaznaczone się powinny pokazać.
Mam nadzieję, że jasno to napisałam.

ooo....dzięki Kochana....napisałaś bardzo jasno:)

Posted

Właśnie rozmawiałam z Astaroth:)

U chłopaków wszystko ok:) noc minęła spokojnie, aczkolwiek nie bardzo chciały wejść do budki, a jak je Natalia "wrzuciła" to wylazły łobuziaki małe;) Dostały dodatkowy kocyk na zewnątrz żeby miały na czym leżeć, ale w końcu włożone po raz kolejny zostały w środku:)
Dzisiaj maluchy są zdecydowanie żwawsze, zwiedzały nawet posesję razem z osobistym psiakiem Astaroth i miały robione fotki:), jedzą bez problemów i cieszą się jak się do nich wchodzi:)
Kolega jamnior już im spowszedniał...nie siedzą jak zaklęte wpatrując się w niego;)

Jestem o nich całkowicie spokojna:loveu:

PS Później dostanę zdjęcia więc wstawię oczywiście:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):

Kolega jamnior już im spowszedniał...nie siedzą jak zaklęte wpatrując się w niego

Jak to nie???? nie, no fochhhh :diabloti: jamnikami trzeba się interesować :loveu:

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Jestem jestem...na fikołach byłam;)...ale fotek jeszcze nie mam, ja też czekam niecierpliwie....:)

Jak będę u Astaroth w sobotę to mogę im zrobić zdjęcia, chyba, że wybierasz się do nich w niedzielę i nie trzeba :)

Posted

Bardzo chciałabym się wybrać bo tęsknię za tymi smarkaczami:loveu:...ale jeśli możesz Kamuś to porób fotki:) Szczeniorek którego zawozicie będzie w boksie obok Kajko i Kokosza...socjalizować się będą wspólnie:):):)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Bardzo chciałabym się wybrać bo tęsknię za tymi smarkaczami:loveu:...ale jeśli możesz Kamuś to porób fotki:) Szczeniorek którego zawozicie będzie w boksie obok Kajko i Kokosza...socjalizować się będą wspólnie:):):)

Mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią, bo ten szczeniorek to straszna kupka nieszczęścia :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Fajowo, ja mam do nich blisko, mogę odwiedzać. ;)

ha....umiem;) :multi:to kiedy odwiedzasz maluchy Ciotka?:)

mala_czarna napisał(a):
Mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią, bo ten szczeniorek to straszna kupka nieszczęścia :(

Na pewno....będzie dobrze....

Posted

Tora&Faro napisał(a):
ha....umiem;) :multi:to kiedy odwiedzasz maluchy Ciotka?:)

Jutro mam wizytę przedadopcyjną po pracy i być może poadopcyjną, o ile czas pozwoli. W sobotę pewnie w Konstancinie z Bianką się spotkam, może własne psy trochę dopieszczę ;)
Ale na pewno dotrę wkrótce :)

Posted

mala_czarna napisał(a):

Tylko maluchowi nadal brakuje stałych deklaracji... Mam nadzieję że to nie odwlecze jego sobotniego wyjazdu z "budy i łańcucha"!
Fajnie by było im obok siebie, szczeniaczki :loveu: