Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kostek napisał(a):dziewczyny one maja allegro?ja dzisiaj wystawilam takiego troszkie podobnego i do domu idzie w sobote do kogo w razie cos kierowac chetnych na maluchy bo allegro bedzie wisialo jeszcze 13 dni Nie mają allegro ani żadnych ogłoszeń jeszcze....to świeża sprawa... Kontakt może być do mnie: 606 918 769 lub 503 171 324 Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Boziu, gdzie ta Ellig mnie tu zatargała ... już je kocham ... Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cudne chłopaczki. Jakby fajnie było gdyby ktoś chętny dwa zabrał do domu. Szkoda ich rozdzielać. No a koncepcje co do imienia, w razie ogłoszeń? Moja była: Tytus i Romek. :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mala_czarna napisał(a):Cudne chłopaczki. Jakby fajnie było gdyby ktoś chętny dwa zabrał do domu. Szkoda ich rozdzielać. Dokładnie, one są prawie cały czas razem...jak się nie przytulają do człowieka, to się przytulają do siebie.... Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wunia napisał(a):Boziu, gdzie ta Ellig mnie tu zatargała ... już je kocham ... Wiedzialam, przeciez to dwa Gapindery:) Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 właśnie o tym samym pomyślałam sobie ... obaj, razem ... Quote
Ewa Marta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Za badanie zapłaciliśmy 40 zł, nie dostaliśmy rachunku więc nie odliczam tego z ich puli. A dlaczego nie odliczasz? Ja bardzo proszę, żeby w takim razie z moich 60 zł, zostawić 20 złotych w gotówce, a 40 złotych wpisać jako inną pomoc i pokryć ten rachunek. Ty i tak wydajesz masę na benzynę, odrobaczałaś maluchy 3 razy..... Jak one potrzebują ciepła i miękkości... cudownie, że mają kocyk, ale czy on nie zamoknie od deszczu? Może jest szansa na ukrycie go jakoś w głębi tej werandy, czy czegoś, na czym leżą? Matko jedyna, one powinny jak najszybciej znaleźć sie w cieple i mieć zapewnione częste karmienie, żeby je odżywić:-( Czy jest jakakolwiek szansa choćby na DT w ciepłym kojcu? Rozumiem, że o bezpłatnym możemy pomarzyć, ale jeśli znajdzie się cokolwiek płatnego, ja dorzucam od razu 100 zł na opłacenie DT przynajmniej na początek. Mogę je jednak wpłacić za 2 dni, bo dopiero wtedy dostanę pensję a w tej chwili gonię resztkami. Dostałam wczoraj maila od Pani, która chce wspomóc potrzebujące psiaki. Podesłałam jej m.in. wątek maluchów. Może zajrzy i wspomoże te dzieciaki? Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jest szansa na hotel, musimy się jeszcze dogadać i deklaracje by się przydały. Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ewunia bardzo dziękuję:loveu: ...myślimy intensywnie nad tym żeby je jak najszybciej zabrać z tej strzelnicy...naprawdę strasznie mi leżą na serduchu te maluchy. Jak one się garną do człowieka to po prostu szok:( o niczym innym nie myślę od niedzieli..... PS Kocyk im położyłam na takiej zadaszonej werandzie, nie powinien zmoknąć... PSPS Nie wiem jeszcze ile, ale na bank coś zadeklaruję na stałe jak przewieziemy chłopaków do hotelu. Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Czekam na decyzję ;) Jakoś enigmatycznie piszecie. Jaką decyzję?? :eviltong: Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mala_czarna napisał(a):Jakoś enigmatycznie piszecie. Jaką decyzję?? :eviltong: Kombinujemy;) Quote
Ewa Marta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dziewczyny, błagam niech to kombinowanie nabierze tempa i może juz jutro byłaby szansa na zabranie maluchów? Najmocniej jak umiem trzymam za nich kciuki!!!!! Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ewa Marta napisał(a):Dziewczyny, błagam niech to kombinowanie nabierze tempa i może juz jutro byłaby szansa na zabranie maluchów? Najmocniej jak umiem trzymam za nich kciuki!!!!! Ewcia, u mnie to tempo to ulubione słowo, czasem myślę po ;) niestety. Dzisiaj się zajęłam, wytrzymajcie do jutra. Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kochana Mysza już uruchomiła akcję "Maluchy":loveu::loveu::loveu: zaczynam być dobrej myśli:) Quote
Ewa Marta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Ewcia, u mnie to tempo to ulubione słowo, czasem myślę po ;) niestety. Dzisiaj się zajęłam, wytrzymajcie do jutra. Wiem kochana, trudno chwilami za Tobą nadążyć, a właściwie za Twoimi podopiecznymi:-) ale staram się odwiedzac wątki i na miarę możliwości szukać kasy. W tej chwili największym zmartwieniem są maluchy i Bianka, która ma wielgaśny minus. Myślę o niej też i jeśli cokolwiek się uda załatwić, Bianka jest tuż za maluchami do pomocy. Tora&Faro napisał(a):Kochana Mysza już uruchomiła akcję "Maluchy":loveu::loveu::loveu: zaczynam być dobrej myśli:) Te maluchy zaczęły mieć szczęście od chwili, kiedy je odkryłaś:-) Teraz może być już tylko lepiej... Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ewa Marta napisał(a):Wiem kochana, trudno chwilami za Tobą nadążyć, a właściwie za Twoimi podopiecznymi:-) ale staram się odwiedzac wątki i na miarę możliwości szukać kasy. W tej chwili największym zmartwieniem są maluchy i Bianka, która ma wielgaśny minus. Myślę o niej też i jeśli cokolwiek się uda załatwić, Bianka jest tuż za maluchami do pomocy. Dziękuję, ja wiem, Ty zawsze pomagasz, dziękuję :loveu: U Bianki nie ma kosztów hotelu, jeszcze tylko sterylka, damy radę jakoś ;) Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Podrzucę jeszcze maluszki na dobranoc:)...może jutro już nie będą musiały spać na dworze.... Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Podrzucę jeszcze maluszki na dobranoc:)...może jutro już nie będą musiały spać na dworze.... Też o nich myślę. Nie ma jak bracia... Quote
Ewanka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nareszcie dotarłam i obejrzalam wczorajsze fotki - rewelacyjne pychole :loveu: ... przesłodkie , ale mają strasznie smutne oczy. Quote
Tora&Faro Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jesli tylko okaże się że mamy dokąd zabrać chłopaków to dzisiaj jadę.....po nocach mi się śnią już te maluchy.... Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Wunia'] Super fotka, prześliczne maluszki :loveu: Quote
Tora&Faro Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wisełka napisał(a):Super fotka, prześliczne maluszki :loveu: Prawda?:)...nadal zastanawiam się nad imionami dla nich...na razie mala_czarna zaproponowała Tytus i Romek:evil_lol: jeszcze jakieś pomysły?;) Quote
Recommended Posts