Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale wspaniała wiadomość!!!!! Oświećcie mnie tylko gdzie jest ten hotelik, bo nie kojarzę Astaroth...
Jutro wysyłam 100 zł zgodnie z obietnicą:-) Czy maluchy będą w domu, czy w kojcu?

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Astaroth, potwierdziła że możemy przywieźć maluchy nawet wieczorem bo jeszcze nie wiem do której będe pracowała, tylko żeby to nie było po 22.00....na początek chłopaki będą w boksie z budą, a potem zobaczymy, wszystko zależy od tego jak się będą aklimatyzowały:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Rozmawiałam z Astaroth, potwierdziła że możemy przywieźć maluchy nawet wieczorem bo jeszcze nie wiem do której będe pracowała, tylko żeby to nie było po 22.00....na początek chłopaki będą w boksie z budą, a potem zobaczymy, wszystko zależy od tego jak się będą aklimatyzowały:)

Fantastycznie:)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Najprawdopodobniej 16 zł/doba za obu z jedzeniem. Ale Astaroth musi zobaczyć maluchy, wtedy dokładnie wyceni.

To znaczy okolo 480-496 zl za miesiac ?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Na to wychodzi. Astaroth będzie informować, nie widziała jeszcze maluchów.

Dokładnie tak....porozmawiam z nią jak zawiozę chłopaków:)
kierownik strzelnicy już uprzedzony że zawijamy się z maluchami;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Wspaniała wiadomość!!!!! Mam nadzieję, że będą gapcie wiedziały, że buda służy do spania w cieple:-)

Po tym w jakim tempie pakowały się na kocyk wnioskuję, że w mig dadzą sobie radę:);)

Posted

Dla nich to i tak wielkie szczęście :)
KAJKO I KOKOSZ śmigną do hoteliku :bigcool::Cool!::Cool!::bigcool:

Dzięki Gosia, dzięki Mysza no i w ogóle wszystkim dzięki
:Rose::Rose::Rose::Rose: