Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Dotarły kolejne wpłaty:

Ellig - 58,00 zł
Ewa Marta - 100 zł

Dziękujemy ślicznie:loveu:

Gusieńko czy mogłabyś zaktualizować pierwszy post?:)

Się robi Kochana ;)

A wydatki u weta to jakie były? Bo rak mi danych? ;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Dotychczasowe wydatki biorę na siebie Kochana.

Nie denerwuj mnie. Ja wiem jak stoisz finansowo. I jak nie powiesz po dobroci to się przejdę na górę :mad:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Piękne są :) Który to Kajko, a który Kokosz??

Nie wiem:evil_lol:...jeszcze się do tych imion nie przyzwyczaiłam;) trzeba jakoś zdecydować bo faktycznie nie wiadomo co i jak...

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nie denerwuj mnie. Ja wiem jak stoisz finansowo. I jak nie powiesz po dobroci to się przejdę na górę :mad:

Gusia mogę do Ciebie dołączyć zaraz !

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Nie wiem:evil_lol:...jeszcze się do tych imion nie przyzwyczaiłam;) trzeba jakoś zdecydować bo faktycznie nie wiadomo co i jak...

Ja proponuję - Kajko brązowy, Kokosz czarny ;)

Posted

No CIOTKI wyskakiwać z kasy :diabloti: :diabloti: :diabloti: chociaż po troszeczku, nie ma nawet uzbieranej kwoty na miesięczny pobyt chłopaków w hoteliku :roll:

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Dotarły kolejne wpłaty:

Ellig - 58,00 zł
Ewa Marta - 100 zł

Dziękujemy ślicznie:loveu:

Gusieńko czy mogłabyś zaktualizować pierwszy post?:)

Przekazalam Ewie Marcie, ksiazaki na bazarek dla moich chrzesniakow. Sa to wyjatkowe przewodniki !
Chcialabym zeby ten bazarek ksiazkowy byl podzielony na "Blizniaki" i Bialaska, jezeli mozesz tak zrobic to bede wdzieczna:)

Posted

Wisełka napisał(a):
No CIOTKI wyskakiwać z kasy :diabloti: :diabloti: :diabloti: chociaż po troszeczku, nie ma nawet uzbieranej kwoty na miesięczny pobyt chłopaków w hoteliku :roll:

Niestety, ostatnio to jest nagminne, sytuacja jest ciężka :(

Posted

[quote name='Ellig']Przekazalam Ewie Marcie, ksiazaki na bazarek dla moich chrzesniakow. Sa to wyjatkowe przewodniki !
Chcialabym zeby ten bazarek ksiazkowy byl podzielony na "Blizniaki" i Bialaska, jezeli mozesz tak zrobic to bede wdzieczna:)

Super, że psiaki już bezpieczne:-)
A ja weszłam, żeby napisać że mam do przekazania od Ellig cała torbę pięknych przewodników, niektóre nawet nieodpoakowane z folii:-) Prośba Eli jest taka, żebo połowę dochodu przeznaczyc na szczeniaczki, a połowę na Białaska z Ursynowa:
http://www.dogomania.pl/threads/173956-W-WA-URSYNÓW-Białasek-z-okolic-Meander.-Potrzebne-deklaracje-i-pomoc-w-złapaniu!!!

Kto jest chętny do zrobienia bazarku? To piękne przewodniki, powinno uzbierać się sporo kasy, zwłaszcza, że zaczyna się sezon wyjazdów:-)
Rozreklamujemy bazarek gdzie się da i jestem pewna, że będą chętni na zakupy:-)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Ja sobie maluszki na własne patrzały zobaczę, bo jadę w sobotę z Obraczus odstawić do Astaroth pieska z łańcucha.

To fajnie Kamuś:):):) ja się zastanawiam czy w niedzielę nie podjechać do chłopaków:)

Czyli jaśniejszy, bardziej nieśmiały i bardziej przytulaśny to Kajko;), a ciemniejszy, troszkę dominujący to Kokosz;)

Posted

Ellig napisał(a):
Przekazalam Ewie Marcie, ksiazaki na bazarek dla moich chrzesniakow. Sa to wyjatkowe przewodniki !

Jasne że mogę:) bardzo dziękujemy:loveu:

PS czy ktoś może mnie uświadomić jak się używa multicytatu?:oops:

Bazarek zrobię oczywiście:):):)