Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Już lubimy Ciocię Astaroth:loveu: Tyle z wczoraj:) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Tora&Faro'] O boszzz jakie oczka, bezbronne spojrzenie... Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dotarły kolejne wpłaty: Ellig - 58,00 zł Ewa Marta - 100 zł Dziękujemy ślicznie:loveu: Gusieńko czy mogłabyś zaktualizować pierwszy post?:) Quote
gusia0106 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):Dotarły kolejne wpłaty: Ellig - 58,00 zł Ewa Marta - 100 zł Dziękujemy ślicznie:loveu: Gusieńko czy mogłabyś zaktualizować pierwszy post?:) Się robi Kochana ;) A wydatki u weta to jakie były? Bo rak mi danych? ;) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dotychczasowe wydatki biorę na siebie Kochana. Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Piękne są :) Który to Kajko, a który Kokosz?? Quote
gusia0106 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):Dotychczasowe wydatki biorę na siebie Kochana. Nie denerwuj mnie. Ja wiem jak stoisz finansowo. I jak nie powiesz po dobroci to się przejdę na górę :mad: Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Piękne są :) Który to Kajko, a który Kokosz?? Nie wiem:evil_lol:...jeszcze się do tych imion nie przyzwyczaiłam;) trzeba jakoś zdecydować bo faktycznie nie wiadomo co i jak... Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 gusia0106 napisał(a):Nie denerwuj mnie. Ja wiem jak stoisz finansowo. I jak nie powiesz po dobroci to się przejdę na górę :mad: Gusia mogę do Ciebie dołączyć zaraz ! Quote
gusia0106 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):Nie wiem:evil_lol:...jeszcze się do tych imion nie przyzwyczaiłam;) trzeba jakoś zdecydować bo faktycznie nie wiadomo co i jak... Ja proponuję - Kajko brązowy, Kokosz czarny ;) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Kajko ten spokojniejszy, piesek jaśniejszy chyba?? Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ja sobie maluszki na własne patrzały zobaczę, bo jadę w sobotę z Obraczus odstawić do Astaroth pieska z łańcucha. Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No CIOTKI wyskakiwać z kasy :diabloti: :diabloti: :diabloti: chociaż po troszeczku, nie ma nawet uzbieranej kwoty na miesięczny pobyt chłopaków w hoteliku :roll: Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):Dotarły kolejne wpłaty: Ellig - 58,00 zł Ewa Marta - 100 zł Dziękujemy ślicznie:loveu: Gusieńko czy mogłabyś zaktualizować pierwszy post?:) Przekazalam Ewie Marcie, ksiazaki na bazarek dla moich chrzesniakow. Sa to wyjatkowe przewodniki ! Chcialabym zeby ten bazarek ksiazkowy byl podzielony na "Blizniaki" i Bialaska, jezeli mozesz tak zrobic to bede wdzieczna:) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Ja sobie maluszki na własne patrzały zobaczę, bo jadę w sobotę z Obraczus odstawić do Astaroth pieska z łańcucha. Brutuska???? Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 gusia0106 napisał(a):Ja proponuję - Kajko brązowy, Kokosz czarny ;) Jestem za:) Quote
mysza 1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wisełka napisał(a):No CIOTKI wyskakiwać z kasy :diabloti: :diabloti: :diabloti: chociaż po troszeczku, nie ma nawet uzbieranej kwoty na miesięczny pobyt chłopaków w hoteliku :roll: Niestety, ostatnio to jest nagminne, sytuacja jest ciężka :( Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wisełka napisał(a):Brutuska???? Tak, Brutuska :) Quote
Ewa Marta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Ellig']Przekazalam Ewie Marcie, ksiazaki na bazarek dla moich chrzesniakow. Sa to wyjatkowe przewodniki ! Chcialabym zeby ten bazarek ksiazkowy byl podzielony na "Blizniaki" i Bialaska, jezeli mozesz tak zrobic to bede wdzieczna:) Super, że psiaki już bezpieczne:-) A ja weszłam, żeby napisać że mam do przekazania od Ellig cała torbę pięknych przewodników, niektóre nawet nieodpoakowane z folii:-) Prośba Eli jest taka, żebo połowę dochodu przeznaczyc na szczeniaczki, a połowę na Białaska z Ursynowa: http://www.dogomania.pl/threads/173956-W-WA-URSYNÓW-Białasek-z-okolic-Meander.-Potrzebne-deklaracje-i-pomoc-w-złapaniu!!! Kto jest chętny do zrobienia bazarku? To piękne przewodniki, powinno uzbierać się sporo kasy, zwłaszcza, że zaczyna się sezon wyjazdów:-) Rozreklamujemy bazarek gdzie się da i jestem pewna, że będą chętni na zakupy:-) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Ja sobie maluszki na własne patrzały zobaczę, bo jadę w sobotę z Obraczus odstawić do Astaroth pieska z łańcucha. To fajnie Kamuś:):):) ja się zastanawiam czy w niedzielę nie podjechać do chłopaków:) Czyli jaśniejszy, bardziej nieśmiały i bardziej przytulaśny to Kajko;), a ciemniejszy, troszkę dominujący to Kokosz;) Quote
Ewa Marta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ellig napisał(a):Ewa Ty to jestes Błyskawica....Dziekuje bardzo:) Mówiłam Ci, że pędzę do pracy;-) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ellig napisał(a):Przekazalam Ewie Marcie, ksiazaki na bazarek dla moich chrzesniakow. Sa to wyjatkowe przewodniki ! Chcialabym zeby ten bazarek ksiazkowy byl podzielony na "Blizniaki" i Bialaska, jezeli mozesz tak zrobic to bede wdzieczna:) Jasne że mogę:) bardzo dziękujemy:loveu: PS czy ktoś może mnie uświadomić jak się używa multicytatu?:oops: Bazarek zrobię oczywiście:):):) Quote
Recommended Posts