mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Prosze o korekty, bo jakos tak mi nie wyszło chyba. Kajko i Kokosz to dwaj bracia, około 2-3 miesięczne szczeniaczki. Zostali znalezieni na terenie strzelnicy koło Tarczyna. Pieski spędzały tam czas samotnie , dokarmiane niekiedy suchym chlebem. Dzięki dobrym ludziom, którym los tych psich sierot nie był obojetny, Kajko i Kokosz zostali zabrani do hoteliku dla psów. Maluchy zostały odrobaczone, nakarmione, zabezpieczone przeciw kleszczom. Wena twórcza mnie opuściła :) :) Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Astaroth napisał(a):ktoś tu ma skrzynkę zapchaną :) Właśnie do Ciebie pisąłam że dopiero dzisiaj mogłam wysłać zdjęcia bo wczoraj mi internet nawalał i duże maile nie przechodziły, podesłałam jeszcze jakąś godzine temu kilka zdjęć nie wiem czy już są na wątku bo się pogubiłam które poszły wcześniej a które teraz. Obróżki się przydadzą, nie pomyślałam jak pytałaś wcześnie co trzeba, niestety większość moich wyjeżdza razem z psami bo często ludzie przyjeżdzają psa adoptować nieprzygotowani bez obroży a nawet smyczy. Możemy w przyszłym tygodniu albo w weekend podjechać na szczepienia jeśli chcecie. Sorry:)...już czyszczę skrzynkę.... Fotki zaraz odbiorę, bo rano wstawiłam te które dostałam w nocy (byłam w szoku jak zobaczyłam godzinę o której wysłałaś;)). Jeśli nie macie nic przeciwko w niedzielę chętnie bym Was odwiedziła, przywiozę chłopakom obróżki i smyczki...jeśli potrzeba czegoś jeszcze to pisz proszę:) Ze szczepieniami nie ma co zwlekać moim zdaniem, zaraz Ci wyślę pw:) Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Gośka wyjdź juz z tego dogo, co??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie odpisujesz mi na GG, jakimiś pierdołami się tylko zajmujesz :eviltong::eviltong: ;) Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wisełka napisał(a):Gośka wyjdź juz z tego dogo, co??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie odpisujesz mi na GG, jakimiś pierdołami się tylko zajmujesz :eviltong::eviltong: ;) Ja tu ważne sprawy załatwiam moja droga:eviltong: Kamuś dzięki, tekst jest ok...może na końu dodam tylko coś wstylu że szukamy najlepszych domków itd.... Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ździebko początek zmieniłam: Kajko i Kokosz to dwaj bracia, około 2-3 miesięczne szczeniaczki, znalezione na terenie strzelnicy koło Tarczyna. Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 To ja Kajko i mój brat Kokosz. Jak widać na fotkach jesteśmy bliźniakami. Urodziliśmy się około 3 miesięcy temu, nie pamiętamy dokładnie. Ja jestem chyba starszy o kilka minut bo jestem mądrzejszy :) Porzucono nas 2 tygodnie temu. Ktoś bezczelnie nas przerzucił przez parkan na teren strzelnicy. Byliśmy tam bardzo samotni i głodni. Dostawaliśmy tylko suchy chlebek i od czasu do czasu łyk wody. Na szczęście nadeszły lepsze czasy, ktoś się nad nami zlitował i od kilku dni przebywamy w podwarszawskim hoteliku dla zwierząt. Tu jest bardzo fajnie, mamy swój kojec, możemy pobiegać po terenie, brzuszki mamy pełne, dostaliśmy preparat przeciwko kleszczom /jak nas znaleziono to mieliśmy ich pełno na sobie – to bardzo bolało – więcej tak nie chcemy/. Jednak to nie jest prawdziwy dom! Chcemy mieć swojego Pana, swoją Pańcię. Chcielibyśmy być razem na zawsze, jednak już nam uświadomiono że ciężko będzie nam obu znaleźć się w jednym domu, dlatego zgadzamy się na rozdzielenie! Obiecujemy że wyrośniemy na zdrowych, dużych chłopaków :) Mówią nam że będziemy bardzo podobne do Owczarków – hmmm to chyba dobrze?? A bym zapomniał, dostaliśmy takie śmieszne książeczki gdzie nam wpisano że mamy szczepienia i jesteśmy odrobaczeni :) P.S. Mój brat uparł się że chce coś od siebie napisać: To ja Kokosz, chciałem nadmienić że mój brat wcale nie jest ode mnie mądrzejszy! ? Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='mala_czarna']Ździebko początek zmieniłam: Kajko i Kokosz to dwaj bracia, około 2-3 miesięczne szczeniaczki, znalezione na terenie strzelnicy koło Tarczyna. No to chyba w weekend zacznę ogłaszać maluchy...nie ma na co czekać.... Wisełka przygotowała tekst do allegro...aż się wzruszyłam jak przeczytałam.... Quote
Ewa Marta Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Wisełka']To ja Kajko i mój brat Kokosz. Jak widać na fotkach jesteśmy bliźniakami. Urodziliśmy się około 3 miesięcy temu, nie pamiętamy dokładnie. Ja jestem chyba starszy o kilka minut bo jestem mądrzejszy :) Porzucono nas 2 tygodnie temu. Ktoś bezczelnie nas przerzucił przez parkan na teren strzelnicy. Byliśmy tam bardzo samotni i głodni. Dostawaliśmy tylko suchy chlebek i od czasu do czasu łyk wody. Na szczęście nadeszły lepsze czasy, ktoś się nad nami zlitował i od kilku dni przebywamy w podwarszawskim hoteliku dla zwierząt. Tu jest bardzo fajnie, mamy swój kojec, możemy pobiegać po terenie, brzuszki mamy pełne, dostaliśmy preparat przeciwko kleszczom /jak nas znaleziono to mieliśmy ich pełno na sobie – to bardzo bolało – więcej tak nie chcemy/. Jednak to nie jest prawdziwy dom! Chcemy mieć swojego Pana, swoją Pańcię. Chcielibyśmy być razem na zawsze, jednak już nam uświadomiono że ciężko będzie nam obu znaleźć się w jednym domu, dlatego zgadzamy się na rozdzielenie! Obiecujemy że wyrośniemy na zdrowych, dużych chłopaków :) Mówią nam że będziemy bardzo podobne do Owczarków – hmmm to chyba dobrze?? A bym zapomniał, dostaliśmy takie śmieszne książeczki gdzie nam wpisano że mamy szczepienia i jesteśmy odrobaczeni :) P.S. Mój brat uparł się że chce coś od siebie napisać: To ja Kokosz, chciałem nadmienić że mój brat wcale nie jest ode mnie mądrzejszy! ? PIĘKNY tekst!!!!! Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ewa Marta napisał(a):PIĘKNY tekst!!!!! Proszę tu nie kadzić :oops: Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Na tej pierwszej fotce to jak krok marszowy :) :) Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mala_czarna napisał(a):Na tej pierwszej fotce to jak krok marszowy :) :) Do wojska by się nadawał ;) Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 A ja się cholera rozczulam jak patrzę na te fotki...jakiś taki dzień mam dzisiaj:oops: Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tora&Faro napisał(a):A ja się cholera rozczulam jak patrzę na te fotki...jakiś taki dzień mam dzisiaj:oops: Też się rozczulam jak widzę takie dwa małe nietoperze ;) A zważywszy na to, że jeszcze do niedawna suchy chleb tylko jadły i samiutkie jak palc były to już w ogóle. Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tora&Faro napisał(a):A ja się cholera rozczulam jak patrzę na te fotki...jakiś taki dzień mam dzisiaj:oops: To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? ;) Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wisełka napisał(a):To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? ;) Powtórz to jeszcze kilka razy i normalnie wezmę...nie patrząc na nic;) Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tora&Faro napisał(a):Powtórz to jeszcze kilka razy i normalnie wezmę...nie patrząc na nic;) To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wisełka napisał(a):To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? To weź sobie pieski do domu, 2 czy 4 co za różnica?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad::mad::mad: :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ale im uszy na wietrze falują :loveu: Może do ogłoszenia dodać coś o przyjacielskim usposobieniu, otwartości na swiat, żeby ludzie nie pomyśleli, ze jakieś dzikie szczeniaki. Ludzie są bardzo dziwni. Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dopisałam jeszcze coś. Zamieszczam całość jeszcze raz. Jak gdzieś da sie w ogłoszeniach zamieszczać długie teksty to brać ;) jak ktoś ma ochotę. [FONT=Tahoma]To ja Kajko i mój brat Kokosz. Jak widać na fotkach jesteśmy bliźniakami. Urodziliśmy się około 3 miesięcy temu, nie pamiętamy dokładnie. Ja jestem chyba starszy o kilka minut bo jestem mądrzejszy [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] Porzucono nas 2 tygodnie temu. Ktoś bezczelnie nas przerzucił przez parkan na teren strzelnicy. Byliśmy tam bardzo samotni i głodni. Dostawaliśmy tylko suchy chlebek i od czasu do czasu łyk wody. [/FONT] [FONT=Tahoma]Na szczęście nadeszły lepsze czasy, ktoś się nad nami zlitował i od kilku dni przebywamy w podwarszawskim hoteliku dla zwierząt. Tu jest bardzo fajnie, mamy swój kojec, możemy pobiegać po terenie, brzuszki mamy pełne, dostaliśmy preparat przeciwko kleszczom /jak nas znaleziono to mieliśmy ich pełno na sobie – to bardzo bolało – więcej tak nie chcemy/. Jednak to nie jest prawdziwy dom! Chcemy mieć swojego Pana, swoją Pańcię. Chcielibyśmy być razem na zawsze, jednak już nam uświadomiono że ciężko będzie nam obu znaleźć się w jednym domu, dlatego zgadzamy się na rozdzielenie! Obiecujemy że wyrośniemy na zdrowych, dużych chłopaków [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] Mówią nam że będziemy bardzo podobne do Owczarków – hmmm to chyba dobrze?? [/FONT] [FONT=Tahoma]Mimo bólu jakiego już na początku życia zaznaliśmy, jesteśmy bardzo wesołymi istotkami, lubimy się bawić i płatać małe figielki, a co nie wolno nam ;) w końcu jesteśmy jeszcze psimi dziećmi [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] We wtorek będzie nasze święto DZIEŃ DZIECKA [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] czy dostaniemy z tej okazji szansę na prawdziwy, kochający DOM???[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]A bym zapomniał, dostaliśmy takie śmieszne książeczki gdzie nam wpisano że mamy szczepienia i jesteśmy odrobaczeni [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]P.S. Mój brat uparł się że chce coś od siebie napisać:[/FONT] [FONT=Tahoma]To ja Kokosz, chciałem nadmienić że mój brat wcale nie jest ode mnie mądrzejszy! [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Poprosilam lil_ka o zrobienia Allegro dla Kajko i Kokosza jeden cykl ogloszeniowy kosztuje 12 zl, ja zaplace za 3 cykle , jezeli lil_ka znajdzie czas. Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dopisałam jedno zdanie: [FONT=Tahoma]Kajko i Kokosz to dwaj bracia, około 2-3 miesięczne szczeniaczki, znalezione na terenie strzelnicy koło Tarczyna.[/FONT][FONT=Tahoma] Pieski spędzały tam czas samotnie, dokarmiane często tylko suchym chlebem. Dzięki dobrym ludziom, którym los tych psich sierot nie był obojętny, Kajko i Kokosz zostali zabrani do hoteliku dla psów. [/FONT] [FONT=Tahoma]Maluchy zostały odrobaczone, nakarmione, zabezpieczone przeciw kleszczom.[/FONT] [FONT=Tahoma]Są to psiaki o niezwykle przyjacielskim usposobieniu, otwarte na świat i bardzo lgnące do człowieka[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma]Szukamy najlepszych domków które zapewnią szkrabom ciepły kąt, pełną miseczkę i mnóstwo miłości[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[FONT=Wingdings]J[FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Halo...czy ktos widzi co napisalam, czy Same Cioteczki robicie allegro? Quote
Recommended Posts