Owieczka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Juz wszystko pisze :) Najpierw wklejam paragony za leki dla Lorci 32,95 - Ozonella ( płyn do nawilżania rany ) Trilac - osłonowy - 18,95 Augmentin - antybiotyk - 14,90 razem: 33,85 Wydatki: wizyta wet - GRATIS :multi: Leki - 66,80 zł Pobyt Lorci w hoteliku - od: 15.05.2010 - do 27.05.2010 - 120 zł Razem: 186,80 Pieniążki wpłynęly od: AGRABCIA- 30 zł Dusje - 70 zł razem: 100 zł na dzień dzisiajszy brakuje 86,80 zł Quote
*zaba* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Witaj Owieczko :) Pierwszy post uzupelniony. Slicznie Loruchna w tym koszyczku wyglada! Przypomne sie bo wazne! [quote name='*zaba*']Lorcia potrzebuje wsparcia finansowego! Kto poprowadzi bazarek? Fanty na bazarek sa. Pomocy! Quote
dusje Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Owieczka']Juz wszystko pisze :) Najpierw wklejam paragony za leki dla Lorci 32,95 - Ozonella ( płyn do nawilżania rany ) Trilac - osłonowy - 18,95 Augmentin - antybiotyk - 14,90 razem: 33,85 Wydatki: wizyta wet - GRATIS :multi: Leki - 66,80 zł Pobyt Lorci w hoteliku - od: 15.05.2010 - do 27.05.2010 - 120 zł Razem: 186,80 Pieniążki wpłynęly od: AGRABCIA- 30 zł Dusje - 70 zł razem: 100 zł na dzień dzisiajszy brakuje 86,80 zł Owieczko, na pewno jeszcze w tym tygodniu dojdzie do Ciebie 20 euro przelane w moim imieniu przez kochana maksiorek. Kursik baaardzo slicznosciowy / mam nadzieje, ze nie tylko w teorii :evil_lol:/ zatem przyjmujac min. 4 zl za euro to powinno wplynac 80 dukatow :lol: Pozdrawiam Cie Owieczko i sciskam mocno Ciebie, Lorcie i kolezenstwo ksiezniczki:multi: Quote
dusje Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Spij slodko Lorciu :loveu: Koszyczek? hmmm, musimy pomyslec :lol: Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wiotajcie cioteczki :) Wczoraj miałam bardzo miły telefon i pewnie jeszcze parę razy się powtórzy ale żeby nie zapeszać, to nic nie napiszę !!! :eviltong: A co ! Tajemnica Państwowa !!! Nie było mnie w domu cały dzień... a Lorcia tak bardzo sie za mna stęskniła że jak tylko weszłam do domu to skakała, cieszyła sie, drapała łapeczkami i merdała ogoneczkiem. Nie mogła się uspokoić :loveu: słoneczko kochane. Coraz lepiej idzie nam łykanie antybiotyku ale jeszcze walczymy. Karta przetargową jest miseczka pełna wspaniałości :cool3: a że Lorcia to łakomczuszek na dobre rzeczy to idzie nam łatwiej. Rano księzniczka nie chce wyjsc na spacer bo godzina 5.00 to stanowczo za wczesnie więc musze ją wynosić... :loveu: Normalnie arystokracja. Quote
monika55 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dziekuje Owieczko za Lorcie. Byla przedostatnia z tzw. Depozytu, czyli grupy skazanej na dozywocie w schronisku. Ta grupa nie mogla byc przeznaczona do adopcji. Ale udalo sie. Wszystkie maja dom, Lorcia ma szanse, jedna nie doczekala. Zostala zagryziona w nocy, a rankiem przyjechala po nia pani. Jest jeszcze Brązia, nic o niej nie wiem. Nigdy nie wychodzi z budy. Zdziczala chyba. Dlatego z takim wzruszeniem czytam o Lorci. Bylo duzo telefonow w jej sprawie. Ale na wspolczuciu sie konczylo. Teraz wszystko sie zmienilo. Jeszcze raz dziekuje. Quote
*zaba* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 hehe dobre!! Ksiezniczke na rekach wynosic na siku, ot jak sie mala dobrze ustawila. I tak trzymac, Lorciu. A z ta tajemnica panstwowa to dlugo jeszcze? Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 monika55 napisał(a):Dziekuje Owieczko za Lorcie. Byla przedostatnia z tzw. Depozytu, czyli grupy skazanej na dozywocie w schronisku. Ta grupa nie mogla byc przeznaczona do adopcji. Ale udalo sie. Wszystkie maja dom, Lorcia ma szanse, jedna nie doczekala. Zostala zagryziona w nocy, a rankiem przyjechala po nia pani. Jest jeszcze Brązia, nic o niej nie wiem. Nigdy nie wychodzi z budy. Zdziczala chyba. Dlatego z takim wzruszeniem czytam o Lorci. Bylo duzo telefonow w jej sprawie. Ale na wspolczuciu sie konczylo. Teraz wszystko sie zmienilo. Jeszcze raz dziekuje. Jaka Lorcia zostala zagryziona..???!!!!:-o :-o :-o Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 monika55 napisał(a):Dziekuje Owieczko za Lorcie. Byla przedostatnia z tzw. Depozytu, czyli grupy skazanej na dozywocie w schronisku. Ta grupa nie mogla byc przeznaczona do adopcji. Ale udalo sie. Wszystkie maja dom, Lorcia ma szanse, jedna nie doczekala. Zostala zagryziona w nocy, a rankiem przyjechala po nia pani. Jest jeszcze Brązia, nic o niej nie wiem. Nigdy nie wychodzi z budy. Zdziczala chyba. Dlatego z takim wzruszeniem czytam o Lorci. Bylo duzo telefonow w jej sprawie. Ale na wspolczuciu sie konczylo. Teraz wszystko sie zmienilo. Jeszcze raz dziekuje. Lorcia jest u mnie dzięki dusje i wszystkim wspierającym tą księżniczkę, dzięki Tobie bo ją tu pokazałas na forum... Co prawda miałam juz komplet w domu ale... czego się nie robi w takiej sytuacji... Więc i Ja Wam dziękuje za uratowanie jej życia. Dzieki Takim osobom jak Wy taka mała starsza psinka ma szanse na nowe , lepsze życie !!! Ja też wszystkim dziękuję:Rose: Quote
monika55 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Lorcia jak widac zyje i ma sie dobrze. Inna malutka sunia zostala zagryziona. Tez "depozytka" Jak sie juz dobraly do Lorci, to tez sie tak moglo skonczyc. Czyli to byla ostatnia chwila na ratunek. Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 monika55 napisał(a):Lorcia jak widac zyje i ma sie dobrze. Inna malutka sunia zostala zagryziona. Tez "depozytka" Jak sie juz dobraly do Lorci, to tez sie tak moglo skonczyc. Czyli to byla ostatnia chwila na ratunek. Może ta Brązia nie wychodzi z budy bo się boi że jej inne psiny cos zrobią.... Quote
monika55 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Oto Brązia, te ząbki sie nie podobaja ludziom. Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dzien dobry Lorciu i Owieczko...Lorciu zdrowiej jak najszybciej..... Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='monika55']Oto Brązia, te ząbki sie nie podobaja ludziom. No troszkę wampirkowato wyglada ale znam zwolenników takich psiaków. Przewaznie ludzie sie boją, że ma problemy ze zgryzem :) Jak dla mnie to mix pekińczyka jest i stąd te zabeczki wystająca :) Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wedlug mnie ta Brazia ma cos w sobie,wlasnie dzieki tym zabkom.:roll: Jest niepowtarzalna i kto ja wezmie bedzie mial suczke jedyna w swoim rodzaju...;) Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Niebieska713 napisał(a):Dzien dobry Lorciu i Owieczko...Lorciu zdrowiej jak najszybciej..... Dzień dobry Niebieska ;) Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 :loveu:Z tymi ząbkami jest urocza...:loveu: Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 A Ty Owieczko jestes niedobra...:mad: ,bo zrywasz Lorcie o 5 rano...:roll:. Niech sobie pospi ksiezniczka...:loveu:. Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Niebieska713 napisał(a):A Ty Owieczko jestes niedobra...:mad: ,bo zrywasz Lorcie o 5 rano...:roll:. Niech sobie pospi ksiezniczka...:loveu:. No niestety moja droga musze :( bo o 5:20 wyjeżdżam do pracy... Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczka napisał(a):No niestety moja droga musze :( bo o 5:20 wyjeżdżam do pracy... Aha,rozumiem...:roll: Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Niebieska713 napisał(a):Aha,rozumiem...:roll: Za to w sobote sobie odbije i będzie spała ile jej się spodoba :D Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczka napisał(a):Za to w sobote sobie odbije i będzie spała ile jej się spodoba :D Ciekawe,kto sobie odbije...hi,hi,hi...:evil_lol: Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Niebieska713 napisał(a):Ciekawe,kto sobie odbije...hi,hi,hi...:evil_lol: Niestety ja sobie nie pospię bo czeka mnie transport dwóch psiaków do wawy więc musze sobie wszystko wcześniej przygotować Quote
Recommended Posts