Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam mamamuminka, :lol: na watku Lorci dawno Cie nie spotkalam, :shake: i zaczelam juz teskinc. Chetnie zaprosze Cie na nasze bazarki, ktore prowadzi nasza nowa dogomaniaczka Mroowa, a chumoru tam tez nie brakuje, za to brakuje Ciebie. ;)

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Lorcie i grono Jej poddanych.

To rozumiem, ze bazarek juz nieaktualny, ok.
Slonecznego dzionka zycze. U nas wieje nieziemsko, buuu

Posted

Bazarek aktualny jak najbardziej, tylko nie bardzo wiem jak czas na to wszystko, wykombinowac? Kazdy kto bierze na siebie odpowiedzialnosc, nawet jezeli ona jest dobrowolna powinien sie z niej wywiazac. W praktyce jest jednak inaczej, chetnie pomoge ale nie swoimi rekami. Tyle wolontariuszek sie zglosilo a teraz kiedy sa naprawde potrzebni znikneli z pola widzenia. :-(

Posted

[quote name='mamamuminka']Czyzby szykowal sie jakis domek? Nasza ksiezniczka szuka wytrwale i kto wie....wszelkie oferty kandydatow rozpatrzymy komisyjnie
Potrzeba : zlozyc CV, zdjecia kandydatow i palacu oraz karety, zaswiadczenie o niekaralnosci i uzasadnienie, dlaczego wlasnie Lorcia

...a rozmowa kwalifikacyjna nie będzie łatwa :mad:.......wszystkich kandydatów prześwietlimy na wylot.....:lol:

O to to, bo jak mamamuminka wezmie na spytki , to lepiej zazyc od razu waleriane i trzymac sie fotela :evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Witam mamamuminka, :lol: na watku Lorci dawno Cie nie spotkalam, :shake: i zaczelam juz teskinc. Chetnie zaprosze Cie na nasze bazarki, ktore prowadzi nasza nowa dogomaniaczka Mroowa, a chumoru tam tez nie brakuje, za to brakuje Ciebie. ;)

Witaj Ada-jeje bardzo się cieszę,że znowu się spotkałyśmy :lol:. Dziękuję za zaproszenie na bazarki,natknęłam sie tylko na "wróżkowy kącik",mnóstwo tam fajnych rzeczy dla bobasów i strasznie żałuję,że nie mam komu sprezentować takich super zabawek.

Posted

[quote name='dusje']O to to, bo jak mamamuminka wezmie na spytki , to lepiej zazyc od razu waleriane i trzymac sie fotela :evil_lol:

Co prawda,to prawda,przed moim czujnym okiem niczego nie da sie ukryć...

juz ja zmuszę tych kandydatów do pokazania swojego prawdziwego wnętrza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

spadam do pracy. jutro sie odezwe i umowimy sie co do bazarkow. ja swoje juz pokonczylam, to moge zrobic z waszymi fantami, tylko potrzebuje zdjecia, opisy i ceny.
zmykam, do jutra.

Posted

[quote name='mamamuminka']Co prawda,to prawda,przed moim czujnym okiem niczego nie da sie ukryć

juz ja zmuszę tych kandydatów do pokazania swojego prawdziwego wnętrza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie mowilam? Trza sie bac i zgodnie z prawda zeznawac :evil_lol: Ciotka ma rentgena w oczach i rezonans magnetyczny wlacza tyz, jak trzeba :multi:

Posted

Dala....Lorcia juz dzwonila i mowila..... ze Owieczka jeszcze spi.... a ona cichaczem komorkem Owieczki zwinela i nabija jej minuty :evil_lol:

Posted

[quote name='Niebieska713']Jejku...Lorcia,to sobie teraz pobiegamy po pustym watku...Cioteczki gdzies sobie poszly i Cie zostawily...Ale nie martw sie Lorciu,Cioteczka Niebieska czuwa...

No właśnie,gdzie te niedobre ciotki sobie poszły,ale nie martw się księżniczko,śpij słodko-jutro na pewno czeka cię mnóstwo miłych atrakcji,może ciocia Owieczka zabierze cię na piknik ;)

Posted

Oj nieladnie mamamuminka, :shake: my z dusje na skypie wazne sprawy omawiamy dla Lorci DS szukamy, a Ty arbuzem sie objadasz i na nas nie czekasz, :shake: nie wspomne juz o zaproszeniu na wspolny wieczor. :diabloti:

Posted

witam ksiezniczke, ktora, mam nadzieje, sobie jeszcze smacznie spi.
ciotki mam nadzieje, ze cos pozytecznego wyjdzie z tych waszych rozmow, zeby sie pozniej nie okazalo, ze o doopie marynie gadalyscie :mad:

Posted

Cioteczki Lorciu

o doopie marynie ???,my tutaj prowadzimy bardzo powazne dysputy na temat przyszłości Lorci
wypowiedż *żaba* traktuję jako zamach na nas ;).
...i jeszcze grozi nam drągiem
Ciooooooteczki,*żaba* chce nas stąd wykurzyć i mieć naszą księżniczkę tylko dla siebie :mad:......przybywajcie!!!!!

Posted

No i mnie rozgryzla, cholera, no. :cool3:
Nie moge miec Lorci w realu to chociaz wirtualnie bym chciala :diabloti:

No kochane, dzis do pracy musze godzinke wczesniej, wiec juz sie zbieram.

Zycze owocnych rozmow i do jutra :loveu:

Posted

*zaba* napisał(a):

Zycze owocnych rozmow i do jutra :loveu:

Przecie my tutaj prowadzimy tylko same owocne rozmowy :diabloti:

:crazyeye: Gdzie się podziały wszystkie damy dworu Jej Wysokości ????

Posted

Jestem po rozmowie, ale nic z tego domku niestety nie bedzie. :shake: Panstwo chca krotkowlosego psa, bo takiego mieli... Z rozmowy wywnioskowalam, ze oni jeszcze nie sa gotowi na nowego psa- niedawno zmarl ich poprzedni... Ten nowy mialby byc taki jak ten stary (nieduzy pies mysliwski) tylko bez checi do polowan... :roll: Szkoda, ale tak czasem bywa...
Czy mam moze oglosic tutaj niunie? Mysle, ze jest duza szansa na domek dla takiej psinki...
Jedno pyt.- jak ze zdrowiem? Czy chrypka juz mija, albo czy jest okreslone, co to wlasciwie jest? :)

Posted

Witajcie Ciotki pozna pora :lol: Lorci juz nie budze, wiec zycze jej bajkowych snow :loveu:

Niedawno dopiero dotarlam do domku po wykonaniu waznej misji ;) Lada dzien Lorcia wystawi slicznosciowy bazarek i zacznie sie wzbogacac :multi:
Moze odpali kilka dukatow "blizniakom" od AlinyS, ma przecie dobre serduszko i nie musi na szczescie mieszkac w ciemnej komorce jak te 2 bidy :-( ktore juz na szczescie pod okiem Owieczki :loveu:
Ciotka Owieczka piernaty oddala Lorci a i milosci nie zaluje. Ma farta ta nasza ksiezniczka :loveu:

Lorcia, dryndnij do mnie juterkiem ;):evil_lol: