dusje Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Owieczko kochana :loveu:, wracaj do zdrowia szybciutko. Oszczedzaj kregoslup i nie szarzuj, no no :mad: Dziekujemy za fotki naszej ksiezniczki i za najnowsze doniesienia. * Zaba* :lol: - serdeczne dzieki za wstawienie. Sliczna ta nasza Lorcia maskoteczka, oj chcialabym ja przutulic i wycalowac ten pychol :loveu: Jak juz odrosnie jej futerko, to bedzie Miss Swiata :multi: Jaka madra dziewczynka - lozeczko, kontrola misek hehe, no i wyborne towarzystwo. Dostrzeglyscie na fotach kocurka? Ja, tak. Slicznosci nasze, mizianko na dobranoc :lol: Raj na ziemi, jak Boga kocham :multi: Owieczko, wpisuje sie na liste, jakby co :evil_lol: Quote
dusje Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 *zaba* napisał(a):Koteczek za klatka? W gore Lorciu Tenze sam :lol: Quote
agrabcia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Lorcia śliczna jest i tyle. Zazdroszcze temu kto Ją adoptuje, i Owieczce tez, że Ją narazie ma i może poprzytulać Quote
*zaba* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Zmykam do pracy, niech ktos tu zajzy czsem i Lorcie podniesie... Quote
Niebieska713 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 *zaba* napisał(a):Zmykam do pracy, niech ktos tu zajzy czsem i Lorcie podniesie... Podniesie na pewno...;) Quote
dusje Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 *zaba* napisał(a):Zmykam do pracy, niech ktos tu zajzy czsem i Lorcie podniesie... Spoko, druga zmiana czuwa ;) Dlugo cos trwa to przeniesienie Lorci na ogolnopolski :shake: Loruni trza reklamy :multi: Quote
Niebieska713 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 dusje napisał(a):Spoko, druga zmiana czuwa ;) Dlugo cos trwa to przeniesienie Lorci na ogolnopolski :shake: Loruni trza reklamy :multi: Tak,na ogolnopolskim Lorcia ma wieksze szanse byc wypatrzona...:roll: Quote
*zaba* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 No moja wina, ze tak doopiato zrobilam na poczatku, ale pisalam do dwoch modow, moze zmienia.. Wiadomosc od Owieczki: Lorcia to mała pieszczocha, jak tylko ma okaje to przychodzi i nadstawia łebek do głaskania i drapania za uszkiem, potem odwraca sie boczkiem żeby ją wydrapać bo jeszcze troszkę ją skóra swędzi. Bardzo ładnie prosi łapką jak nie zwracam na nią uwagi i merda tym swoim szczurzym ogonkiem juz na sam mój widok. Walczymy tylko przy podawaniu leków, potem oczywiście musze ją przeprosić bo jest obraza majestatu. No i fotki:loveu: Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Słuchajcie, starsze małżeństwo z Niemiec, dom z ogródkiem, poszukują starszej suni ... nie wiem, czy domek da się sprawdzić i jaki byłby potem kontakt z DS, tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/127014-Nowa-strona-o-adopcjach-starszych-ps%C3%B3w-prosz%C4%99-dodawa%C4%87-psy-i-reklamowa%C4%87!/page32?p=14731618#post14731618 Quote
*zaba* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ja tylko prowadze watek i kibicuje Lorci. Nie chcialabym, zeby wyszlo, ze sie na cos nie zgadzam, ale.... chcialabym taki domek, ktory mialby kontakt, nawet rzadki z dogo, zebysmy mogli sledzic dalsze losy Lorci. Decyzja jednak nalezy do opiekunow Lorci. Quote
dusje Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='*zaba*']No moja wina, ze tak doopiato zrobilam na poczatku, ale pisalam do dwoch modow, moze zmienia.. Wiadomosc od Owieczki: Lorcia to mała pieszczocha, jak tylko ma okaje to przychodzi i nadstawia łebek do głaskania i drapania za uszkiem, potem odwraca sie boczkiem żeby ją wydrapać bo jeszcze troszkę ją skóra swędzi. Bardzo ładnie prosi łapką jak nie zwracam na nią uwagi i merda tym swoim szczurzym ogonkiem juz na sam mój widok. Walczymy tylko przy podawaniu leków, potem oczywiście musze ją przeprosić bo jest obraza majestatu. No i fotki:loveu: Jaka slodzizna z tej naszej ksiezniczki :loveu: Od razu czulam, ze panienka ma dworskie maniery :evil_lol: Focha stroi, lozka zada, nic dodac nic ujac :multi: Nie pozostalo nam nic innego, drogie ciotki, jak szukac jej wlosci godnych tych maluchnych i chiba nieco krzywych lapinek, hehe :evil_lol: Owieczko, nie choruj juz i wracaj do nas :multi: Zaba, moze jeszcze raz trza moda prosic? Lone takie zalatane, te mody....Moim zdaniem Lorcia jeszcze nie jest gotowa do adopcji w sensie stanu zdrowia, ale jak tylko bedzie polmetek leczenia to sie jej allegro strzeli, no nie? Quote
*zaba* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Wiadomosci: Lorcia bardzo chętnie wychodzi na spacerki podelektowac sie trawką i słoneczkiem. Jest bardzo czyściutka w domu. Chętnie wychodzi z cała ferajna ale jeszcze chętniej posiedziała by w domu tylko ze mną... Jak wpada psiarnia to odchodzi na bok i chociaż czasem próbuje się do mnie dostać to nie ma ochoty sie przepychać przez psiarnię. Jak jestem sama z nią w domu to jest w mgnieniu oka, wystarczy ze się do niej odezwę i już merda tym swoim ogoneczkiem , lub opiera się o moją noge łapkami i prosi o pieszczotki. Kaszel już jej przechodzi i się nie smarcze panienka :) Troszkę jeszcze rzęzi i ochryple szczeka ale jest już znaczna poprawa. Quote
dusje Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='E-S']Słuchajcie, starsze małżeństwo z Niemiec, dom z ogródkiem, poszukują starszej suni ... nie wiem, czy domek da się sprawdzić i jaki byłby potem kontakt z DS, tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/127014-Nowa-strona-o-adopcjach-starszych-ps%C3%B3w-prosz%C4%99-dodawa%C4%87-psy-i-reklamowa%C4%87!/page32?p=14731618#post14731618 E-S :lol:, dzieki za podsuniecie namiarow - wlasnie stamtad wrocilam. Mozemy podsunac Lorcie, ale decyzja w recach JZ ;) Quote
dusje Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='*zaba*']Wiadomosci: Lorcia bardzo chętnie wychodzi na spacerki podelektowac sie trawką i słoneczkiem. Jest bardzo czyściutka w domu. Chętnie wychodzi z cała ferajna ale jeszcze chętniej posiedziała by w domu tylko ze mną... Jak wpada psiarnia to odchodzi na bok i chociaż czasem próbuje się do mnie dostać to nie ma ochoty sie przepychać przez psiarnię. Jak jestem sama z nią w domu to jest w mgnieniu oka, wystarczy ze się do niej odezwę i już merda tym swoim ogoneczkiem , lub opiera się o moją noge łapkami i prosi o pieszczotki. Kaszel już jej przechodzi i się nie smarcze panienka :) Troszkę jeszcze rzęzi i ochryple szczeka ale jest już znaczna poprawa. Juhuuuu! :multi: I jeszcze kulturalna dziewuszka :loveu: Same superlatywy - gdzie znajdziecie taka druga ksiezniczke, kochani ? :lol: Prosze, co robia domowe warunki. Kaszelek juz ustepuje, katarek tez - bosko :multi: Owieczko kochana, dzieki za Lorunie :loveu: Ciotka dusje ma cusik dla Ciebie i pamieta ;) Quote
dusje Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 *Zaba* :lol: - nie dobijaj :loveu::multi:...ja chce do Lorci :loveu: Ta fota z kwiatuszkami/ mleczem i trawka....slicznosciowa i zreszta wszystkie piekne :lol: Alez ona cudna i kolesiostwo tyz pikne :loveu: To male biale to chiba Owieczkowe wlasne Quote
*zaba* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 a ja sie powtorze, chcialabym taki domek, ktory bedzie mogl przekazywac wiadomosci i fotki Lorci... moze znajdze sie taki, co?? Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 *zaba* napisał(a):a ja sie powtorze, chcialabym taki domek, ktory bedzie mogl przekazywac wiadomosci i fotki Lorci... moze znajdze sie taki, co?? Tak byłoby najlepiej. Ale bardzo mało jest takich domków niestety :( Lorcia nie ma żadnych ogłoszeń ? Waży powyżej 6 kg, nie da się jej wstawić na mikropsiaki ? Quote
dusje Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ciotki :lol:, nie martwcie sie, znajdziemy jej domeczek wypasiony sercem i miloscia ludziow :multi: Musimy ja tylko reklamowac, moze jakie plakaciki zrobic wlasnym przemyslem i pomyslem i naawet w miejscach pracy rozwieszac. Damy rade, a zdradze Wam drogie ciotki, ze Owieczka ma niesamowita raczke do dobrych adopcji - psiaczki od niej znajduja najlepsze domki na swiecie :multi: Mam nawet juz jeden taki upatrzony......beda fotki kilka razy dziennie i pamietnik Lorci - gwarantuje ;) Nie bede Was trzymac w niepewnosci - u Zaby ????;) :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
*zaba* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 u Zaby? no bo sie wystrachnelam, ze u *zaby*. Mi to serce peka, i chcialabym ja miec, ale niestety TZ pozostaje nieugiety, buuuuu. Tyle mojego co se watek zrobilam i pierwsza fotki ogladam.:( Quote
Recommended Posts